• 24May

    Vad är den största hemligheten till ens existens? Svaret kanske är olika beroende på vem man frågar. En allmän utbredd uppfattning är att livet är en slump, att man existerar av en ren tillfällighet.

    Tänk om det inte är så?

    Jag och många andra har upplevt något annat. Jag vet om att det jag är vilket är mitt Jag, mitt varande, mitt medvetande som kallar sig för Jag, är oändligt. Det är något som existerar bortom egots jag, bortom känslorna, och bortom energi över huvudtaget.  Mitt innersta Jag är en oändlig närvaro och vi är alla en sådan oändlig närvaro – som är allsmäktig och allvetande.

    Jag vet om att jag skapat mig själv som något nytt och att jag för evigt har ändrat om hur jag existerar i evigheten och oändligheten. Även om jag ändrat det kan jag alltid återgå till vad jag var innan jag nu blivit det jag är. Dock kommer jag för alltid vara den jag nu skapat mig som, och det är i samarbete med hela oändligheten d.v.s. du och alla andra!

    Vad är jag – Vad är vi?

    Inom oss har vi en närvaro, en medvetenhet, något som är alla aspekter vi uttrycker oss genom. Vi är som denna innersta aspekt en oändlig varelse, en oändlig individ som kan jämföras som en Gud, men vi är så mycket mer än en Gud. Vi är Livet, vi är allt och alla, vi är oändliga, eviga och allsmäktiga – kanske är det vad en Gud är för dig, och i så fall är vi en Gud. Ur ett sådant perspektiv är vi alla Gudar – som är livet och som är nuet, oändligheten och vi är helt totalt gränslösa.

    Som gränslösa är vi inte definierbara eftersom varje definition har en begränsning så länge inte definitionen är t.ex. att vi är just gränslösa, oändliga, eviga och allsmäktiga.

    Att associera sig med sitt namn, sin kropp, sina tankar och inte förstå att man är det som djupt inom en observerar allt detta och även kontrollerar allt det är att leva utan kontakt med sitt inre – som man kan kalla sitt hjärta.

    Vi är som oändliga varelser villkorslös kärlek, vi älskar allt och alla och accepterar allt och alla. Vi tillåter allt att vara vad det vill och begränsar inte oss eller något annat. Vi har inga fördomar eller dömer inte någon och allting kommer ifrån detta, även allt det vi idag upplever såsom hat, avundsjuka och ren ondska. Allting har sin grund i villkorslös evig kärlek.

    Du är och finns av just den anledningen att vi alla är oändliga och vi alla är livet. Därför finns du.

    Hur kom det sig att vi hamnade på jorden i denna tid och hur kommer det sig att vi känner oss så långt ifrån att vara allsmäktiga, allvetande och framförallt oändliga?

    Först måste vi förstå vad vi var och är (bara att vi inte har tillgång till det mer än stundvis eller inte alls).

    Vi är oändliga

    Som en oändlig varelse har vi ingen början och inget slut. Skillnaden på en sådan existens är att vi upplever ett tidlöst tillstånd, vi upplever ingen separation även om vi är oändligt många. Vi finns inte i någon speciell miljö, plats eller tid och rum. Vi är allting alltid hela tiden. Vi sträcker vår existens genom oändligheten och har aldrig uppstått utan har alltid funnits som en oändlig närvaro, en oändlig medvetenhet som gör att vi vet om att vi finns. Det är som denna medvetenhet vi har valt att börja existera som medvetna i den fysiska kropp vi nu har.

    Vi har inget namn, vi har ingen historia, vi har ingen skapare. Vi är. Det är den enklaste förklaringen, vi bara är, vi upplever inte tiden som vår oändlighet, vi är. Som detta eviga varande har vi skapat nya sätt att vara, nya sätt att uppleva och det är inom dessa skapelser vi skapat koncept såsom maskulin & feminin, tid och rum, historia, och därmed upplevelsen att röra sig framåt i en tid, eller skapa historia baserat på vad vi gör.

    Som den oändliga medvetenhet/närvaro/varelse/existens vi är så vet vi alltid allting. Vi behöver inte fråga eller söka svar, vi har omedelbar tillgång till oändlighetens all visdom, kunskap och information. Utav den anledningen behöver vi inte namn eller förklaringar för vi har ett konstant vetande om allt och alla. Vi behöver inte presentera oss för varandra, vi vet redan all historia och allt vi vill göra eller önskar att göra. Genom det kan vi skapa upplevelser genom skapelser och vi kommer genom harmoni, kärlek och ifrån vad vi vill att sammanföras med de vi vill skapa tillsammans med.

    När vi som vår oändlighet skapar så fokuserar vi oss in i skapelser och in i upplevelser. Vi har alltid upplevt olika saker och det var bara en tidsfråga innan vi undersökte koncepten vi nu har erfarenhet av. Och vad är det för koncept? Det är ett koncept alla i oändligheten gått igenom, ett koncept som är att vara något som inte finns – vilket går eftersom allt finns.

    Vi blev ändliga

    Vi har skapat en skapelse som gett oss möjligheten att uppleva allt vi inte är, vi har skapat konceptet ändlighet och konceptet död, och konceptet villkorlig kärlek. Vi har skapat idén att allt är en slump, och att allting är separerat. Vi har skapat ett enormt fängelse för oss där vi helt tappat kontakten med vår oändlighet.

    Det var bara en tidsfråga innan vi upplevde det och därför upplever vi att vi är där nu. Just av den anledningen är vi här på jorden i detta nu – i denna tid 2012 –  och av just den anledningen känner vi oss så långt ifrån det vi är – vilket är allsmäktiga allvetande och oändliga varelser.

    Vi har också genom detta skapat ett helt nytt sätt att vara och observera livet. Vi har skapat något helt magiskt. För det är magiskt att finnas och vara som vi är.

    Det är magiskt att höra och skapa musik.
    Det är magiskt att pussas.
    Det är magiskt att vidröra varandra.
    Det är magiskt att finnas som man och kvinna och det är magiskt med den samhörigheten som finns mellan kvinnan och mannen.
    Det är magiskt att andas, att ha en kropp som man enbart tror är vad man är. Det är magiskt att tro att man kan dö.
    Det är ännu mer magiskt när man faktiskt inser att man är oändlig.
    Det är magiskt att veta, känna och uppleva att man är oändlig i detta här och nu.
    Det är magiskt när man vet om att man är livet.

    Du har ingen gräns

    Du finns inte bara inom detta universumet, du finns utanför det, du finns i allting du kan förnimma genom dina sinnen. Du är helt totalt gränslös.

    Njut av att vara.

    Kom ihåg att du är allsmäktig.

    Vet om att du är här på jorden för att vakna. För att komma ihåg. För att igen bli hel med all erfarenhet och alla förändringar det inneburit att glömma bort sin oändlighet. Detta är din sista inkarnation och sista gången du glömmer bort något, nu kommer vi aldrig mer glömma och för alltid att veta.

    När vi igen är allsmäktiga och allvetande kommer vi vara det i en sådan bemärkelse att vi bokstavligen kommer vara allt som finns i evigheten, även det som inte finns. Och vad finns inte?

    Det finns ingen ondska. Det finns ingen separation. Men vi skapade det, vi upplevde det och vi har nu bemästrat det.

    Vi är mästare på att inte finnas.

    Vi är mästare på ondska.

    Vi är även mästare på äkta kärlek, men även falsk villkorlig kärlek. Dock är det enbart villkorslös kärlek som kan vara oändlig, eftersom villkorlig kärlek och ondska begränsar.

    Det dags att minnas allt detta, och glöm inte:

    Du har sanningen inom dig!
    Tro inte på mina ord, sök sanningen i ditt hjärta – i ditt inre djupaste varande.

    Jag har skrivit om detta förr och tipsar om mina senaste inlägg:

    • Att älska alla och visa alla vördnad
      Här skriver jag om vår oändlighet samt tipsar om dokumentären Thrive som visar att det finns en ondskefull elit på vår planet vars mål är att härska. Denna elit har bidragit till att ge oss upplevelsen vi nu haft, upplevelsen av separation och hat.
    • Oändligheten är detta nuet
      Ännu mer information om vår oändlighet och vad det innebär.

    Läs även dessa inlägg om vår oändlighet och bevis som pekar emot det som kan hjälpa dig att våga tro och vakna inifrån och uppleva din oändlighet:

    Jag och du hjälper andra och varandra

    Vi hjälper alla varandra att vakna till livet så som det är när vi lever ur våra oändliga Jag. Vi hjälper varandra att vakna till allas vår oändlighet, evighet och allas vår allsmäktighet.

    Vad som sker just nu är att vi är i slutet av den första (och kanske enda?) händelsen som kommer återföra oss till vårt allsmäktiga varande. Jag skrev enda inom parentes för kanske kommer alla att återgå till det genom att lära av alla andras erfarenheter. Men jag betvivlar att det är så. Jag tror fler planeter kommer göra vad jorden gör, och vad är det jorden gör?

    Jorden – En Dualitet

    Jorden har skapats som en fraktal utav hela vårt universum. Allt liv som finns är representerat på jorden och livet här är baserat på dualiteten (mörkt och ljust, ont och gott, positivt och negativt).

    Något vi på jorden måste göra är att äta och dricka för att överleva. Hela naturen är baserad på samma princip.

    När vi kollar på naturen är den vacker men om vi ser en fågel med en mask eller larv så kan man fråga sig hur trevligt och vackert det är för masken eller larven. I skogen finns det massor av olika sorters organismer som överlever genom att äta växter eller andra djur. Växterna bråkar med varandra om näring i jorden och djur äter djur samt växter (som också är medvetna, se Växter reagerar på våra tankar).

    Vad som måste ske är att allt liv på jorden måste ändras så det reflekterar äkta villkorslös kärlek där vi alla är allsmäktiga och allvetande. Idag så reflekterar livet villkorlig kärlek och ondska där vi måste äta varandra för att överleva. Även de som endast äter vegetariskt äter liv, för allt är liv. Det är bara olika sätt livet uttrycker sig men växter är liv precis som ett djur, eller som en människa.

    Jorden kommer förändras och ytan kommer ändras så allt liv kommer leva av sig själv, det kommer leva av sin egen oändlighet. Vi kommer alla bli ljus och leva utav eget ljus utan att behöva mat eller solens strålar. Vi kommer existera och leva utan att behöva äta eller dricka för vi kommer leva utav vår oändlighet.

    Så jordens yta måste ändras och naturen vi har idag måste bort så vi får en ny natur. Denna transformation kommer ske inom en väldigt snar framtid, men jag kan ha fel. Dock hoppas jag det sker snart, för jag vill så gärna leva tillsammans med allt liv ur vårt oändliga varande.

    Det går inte att veta allt, ju mer man vet desto mindre vet man att man vet

    Det går att förstå mycket, men det går inte att förstå en smak. Jag kan inte intellektuellt få någon att veta hur min hallonpaj jag bakar lagar. Det är bara genom direkt erfarenhet det är möjligt, att själv smaka på min paj.

    Så enbart genom att uppleva sin oändlighet kan man veta om sin oändlighet.

    Många upplever en oändlighet med hjälp av droger, men droger tillhör en falsk oändlighet. Andra genom meditation, kontemplation eller via tillsynes spontana upplevelser.

    Dock kan spontana upplevelser eller meditation också leda till en falsk oändlighet. Skillnaden på den äkta och falska oändligheten är att den äkta är totalt villkorslös. Du behöver ingen drog för att uppleva den.

    Vad som skett är att vi kom in i detta universumet och skapade oss inom konstruktionen ljus. Här skapade vi för första gången upplevelsen utav att bli två ifrån ett, att existera som man och kvinna som hör ihop och som är samma.

    Vi gick ner ifrån de högsta dimensionerna till de lägsta.

    Tillslut skapade vi de lägre delarna av universumet och separerade dessa ifrån de över delarna (dimensionerna). Dessa lägre delar tar upp mest utrymme och är så stora att de innehåller parallella universum (egentligen bara andra dimensioner). De innehåller ett falskt ljus som är syntetiskt och skapat utav de regerande gudarna i de lägre dimensionerna för att de ska få energi och liv. Genom att tillbe en Gud så ger man den guden energi ifrån sin egen oändlighet.

    Vad som skedde i de lägre delarna av vårt universum var att ondska skapades. Oändliga varelser valde att glömma allt de var och skapades och formades till en Gud som såg sig som skapare utav livet. De skapa sig själva som skapare över allt liv och tror sig vara skaparen. Allt för att vi alla skulle få upplevelsen av separation.

    Dessa gudar är t.ex. de som vill bli dyrkade via religioner och därmed får de energi utav eviga varelser som inte förstår att de existerar bortom ljuset, och är livet själva utan att någon har skapat dem.

    Så fort en Gud säger sig vara skapare av livet och även om de säger att alla är likvärdiga med den och att vi är oändliga så existerar den enbart i de lägre delarna av vårt universum. I de övre delarna och bortom vårt universum vet vi om att vi är oändliga, utan början och utan slut, och att ingenting har skapat vår existens, utan vi är självaste existensen själv.

    Se illustrationen här nedanför som visar genom enkelhet hur vårt universum är strukturerat:

    Ondskan blev expert på manipulation, vilseledning och förslavning

    Jorden skapades för att ta med själar tillbaks till de övre dimensionerna. Genom att stanna på jordens yta och lita på att du är oändlig, och lita på att du aldrig kan dö och att Moder Jord vill dig väl, så kommer du skifta in i de högre delarna utav universumet. Du kommer igen återfå allt du gav upp innan du gav dig in på resan att utforska separation och allt som det kommer med, såsom ondska, manipulation, förvirring, vilseledning och förslavning samt villkorlig kärlek och en falsk oändlighet.

    Jorden är vårt universums feminina aspekt inkarnerad som planet (därav Moder Jord). Hon går även omkring på vår planet som människa. Likaså är solen här som människa, och solen är vårt universums maskulina aspekt. De är samma oändliga individ men som uttrycker sig på två sätt inom ljuset.

    Vi på jorden är en fraktal utav hela vårt universum och vi är på den första planeten som kommer att sluta existera i de lägre delarna av universumet. Planeten kommer förändras och bli obeboelig i de lägre delarna, och alla som är kvar på jorden kommer komma med henne till de övre dimensionerna.

    Planen som ondskan har genom Den Goda Positiva Sidan i de lägre delarna av universumet är att genom teknologi hjälpa oss, när vi inte behöver någon hjälp. De som kommer hjälpa oss tror sig göra rätt, de förstår inte att de tillhör en lägre del av universumet. De tror att toppen av alla dimensioner är toppen av de lägre delarna av universumet, de ser inte förbi upp till den högre delen och vet därmed inte om dess existens.

    Galaktiska Federationen har redan berättat hur de vill flytta människor genom sin teknologi på grund av att jorden kommer vara med om diverse förändringar på jordens yta. Klicka här för en kanalisering ifrån mars 2012 där de berättar om deras plan att flytta människor till säkerhetszoner genom teknologi.

    Citat ur kanaliseringen:

    These safe zones will be scattered around your planet and they will be accessible through technological means that we will reveal to you at the proper time. Once within these safe zones you will be safe from harm’s way as your planet restructures herself for her new beginning as a 5th dimensional world. When these events culminate and your planet rises in her frequency, you will be free to leave these safe zones and behold your new home within the higher realms. There will be plenty of notice and time given each of you to relocate to these safe zones, and there will be proper housing facilities available to all of you which will be provided through the advanced technologies that we have come here to share with you. These areas will be safe harbors for you and your family, and no harm will come to you as long as you remain within these boundaries during these seismic upheavals.

    Deras 5:e dimension är en 5:e dimension i de lägre delarna utav universum. Dessa lägre delar är så stora att de innehåller oändligt många dimensioner och vissa är så stora att de innehåller egna dimensioner och är som ett eget universum.

    Problemet med Galaktiska Federationen och andra federationer som vill hjälpa oss på jorden är att de inte förstår större aspekten. Men allt är som det ska vara, det är meningen att vi alla ska bli testade på vår tro att våga lita till vårt inre och våga lita att allt löser sig om vi vågar tro på vår oändlighet.

    Att bli hjälpt kommer inte hjälpa oss att vakna till vår allsmäktighet. Det är att tro att vi inte är kraftfulla nog att klara oss själva. Vilket vi är.

    Vi behöver bara lita till vårt inre, och inte lyssna på rädslor eller tankar. Utan uppleva inom oss vår oändliga närvaro, vår odödliga närvaro. Vi kan inte dö, vi är odödliga. Även om kroppen kan skadas så dör aldrig det vi är även om kroppen förstörs. Vi existerar alltid och kan alltid återskapa vår kropp.

    Vad kan man göra när man vet om sin oändlighet?

    Jag ser och förstår att det finns mycket aktivitet ifrån människor att förändra världen. Dessa människor finns överallt i systemet, i toppen och i botten. Jag själv har tagit lite semester ifrån att förändra världen för jag ser hur den förändrar sig själv. Jag själv måste balansera mig och finna total frid inom mig.

    Inom en snar framtid så kommer vi få ett nytt ekonomiskt system som inte längre förslavar människor.

    Vi kommer också få reda på att det finns utomjordiskt liv. Innan eller i samband med detta kommer vi även få tillgång till teknologi som förtrycks eftersom den elit som styrt på jorden inte velat ge mänskligheten verktygen att bli självständig.

    Den teknologi som varit förbjuden kan ta energi ifrån det magnetiska fältet som omger jorden och en sådan apparat kan ge energi till ett helt hushåll. Sådan teknologi går inte att ta betalt för, och för att eliten som styr på jorden skulle ha sin makt behövde de se till att människor var beroende av dem.

    Så de tog över:

    • Energin – De har sett till så människor måste betala för energi när det finns teknologi som gör att en apparat kan ge oss all elektricitet vi behöver.
    • Ekonomiska systemet – De har skapat pengar genom att skuldsätta människor och har sett till så egoism och girighet gör så man klättrar i systemet. Empati, givmildhet och att värna om människor samt natur har åsidosatts.
    • Läkemedelsbolagen, syntetisk medicin – Att hålla människor sjuka är att få in mer pengar, det är bättre med sjuka människor än friska eller döda, för sjuka människor kan man mjölka på pengar och hålla förslavade samt beroende av systemet.
    • Utbildningssystemet – Genom att utbilda människor att anpassa sig till systemet så ser man till så människor fortsätter vara slavar. Inom utbildningen lär vi oss inte att undersöka ESP (extrasensorisk perception) eller skapa nya sätt att leva. Vi lär oss acceptera så som samhället fungerar och lär oss stå i led och inte ifrågasätta.

    För den som vill förstå hur en elit har tagit kontroll över jorden så rekommenderar jag dokumentären Thrive, som nu finns gratis. Se den här: YouTube, eller ladda hem den på piratebay, och ladda hem svenskt text här.

    Foster Gamble som gjort Thrive har samlat bevis för att det finns en Global Agenda för att härska över jorden. Alla bevis pekar emot det och detta är något som många konspirationsteoretiker sagt i hundratals år.

    1776 skapades ordern Illuminati i Tyskland vars dokument ertappades där det visade sig att de hade en plan att ta över världen genom att infiltrera frimureriet och systemets topp positioner. Illuminati förbjuds när dokumenten ertappats, men målet att härska över planeten lever kvar.

    Idag har målet blivit att härska över planeten via kontroll över pengar och företagsvärlden. Politiker har inte makten, det är företagen som har det och dess ägare.

    Dock så håller allt detta på att stoppas, för det är inte bara vanliga människor i de lägre delarna av systemet som känner till detta. Människor inom underrättelsetjänster, militären och liknande arbetar också emot en elit vars mål är att härska över mänskligheten.

    För den som är duktig på engelska och vill veta mer om planen att stoppa eliten som förslavat planeten så rekommenderar jag David Wilcocks otroliga arbetsinsats i hans artiklar:

    David Wilcock är författare, forskare och har kontakt med sitt högre jag. Han har även
    kontakt med insiders i hemliga projekt inom militären. Han arbetar även på en film
    som ska släppas genom Hollywood som visar att vi alla är sammankopplade och
    påverkar varandra.

    Vad man kan göra med all denna kunskap och vad man vet är upp till var och en. Jag väljer att dela med mig genom denna blogg och jag pratar med de människor som är redo att veta.

    När utomjordiskt liv blir allmänt känt kommer de försöka ta oss ifrån jorden på olika sätt och de kommer vilja att vi ska använda teknologi för att stiga upp till högre dimensioner. Vi behöver ingenting förutom oss själva för att stiga till en högre dimension. De människor som dör tar sig till högre dimensioner i många fall beroende på deras vibration. Vibrationen bestäms utefter vad man innerligt tror på och vad man lever för, t.ex. om man är egoist, ond eller om man är givmild och god. Vibrationen baseras också på vad man vet och har tagit till sig och känner i sig som sanning.

    Jag personligen kommer få mycket att göra när utomjordiskt liv är avslöjat för mänskligheten, för då kommer jag berätta för alla vänner, bekanta och människor jag träffat och träffar att de är oändliga allsmäktiga varelser som precis genomgått universums största test. Vi har fått uppleva det största mörker som finns och den största vilseledning och har fått tro att vi är ändliga.

    Nu återstår ett sista test, ska du våga stanna på jorden eller lämna den med teknologi, en gud som ser sig som skapare, eller kommer du stanna på Moder Jord och lita på att du kommer ta dig till de övre delarna av universumet och bli allsmäktig, allvetande och leva i total harmoni med naturen och universumet samt oändligheten och allt liv bortanför detta universum?

    Viktigt att aldrig glömma: Alla har rätt att göra vad de vill, det finns inget rätt eller fel. Vill man åka ifrån jorden så ska man göra det. Vill man inte så behöver man inte. Villkorslös kärlek har inga villkor, men alla borde få ta del av all information som finns för att sedan göra sitt egna val.

    Det är inom en själv som man ska söka sanningen, man ska uppleva inifrån sin oändliga närvaro och då kommer man garanterat veta vad man ska göra.

    Man ska försöka att känna inom sig vad som känns rätt och göra det som göra att man mår bra och är glad. Det ska kännas att de val man gör och det agerande man har skapar glädje inombords och i hela ens varande ifrån det innersta djupa till kroppen och ända ut i fingertopparna. Gör det som gör dig glad och lycklig. Vet att allt löser sig och var villkorslös kärlek, älska livet och människor så som du vill bli älskad.

    Med all oändlig kärlek, och en oändlig fred, ha en fin sommar

    – seilon

    Skrevs den 24/5 2012

    Tags: , , , , ,

3 Kommentarer

WP_Cloudy
  • Tina says:

    Tack Seilon <3 Jag delar vidare genom facebook. Magiskt att läsa dina ord de träffar mig och orden känns nära min sanning. Tack

  • Evigheten says:

    Varför säger Evigheten åter hej alla?

    Varför känner vi att något inte stämmer?

    Varför tror vi på saker som vi känner?

    Jag tror som många andra att vi är på väg in i ett paradigmskifte
    som kommer att förändra vår syn/sätt att fortsätta leva.
    Leva innebär ett fysiskt liv som vi känner till som det vi nu ÄR.

    Jag tror inte på portaler eller ett yttre ”typ” utomjordingar som
    kommer att påverka livet.

    Jag vet att det finns utomjordisk aktivitet, men det ser jag inte som
    ett tecken på att det kommer att påverka livet dom närmaste 700 åren.

    När andra skriver om dessa portaler och deras egen sanna upplevelse
    om hur det skall gå till med transporter via ”UFO” blir min känsla….
    åter att ni tror och hoppas på ett avslut i det ni räds…..

    ATT LEVA VIDARE I ETT KAOS.

    Kaoset kommer att förändra vår syn på livet, fast det är egentligen
    livet eller programmet som förändras till det vi kommer att få uppleva
    dom närmaste åren.

    Om jag har fel eller rätt har inte så stor betydelse, var bara medvetna
    om att det kanske inte blir som du hoppats på.

    Om jag har rätt…………………
    DÅ kommer din ovillkorliga kärlek att behövas så var rädd om den.

    Med vänlig hälsning Evigheten

  • 21 says:

    Hej Seilon,
    Jag letade på Google efter George Kavassilas, men hamnade på din Blogg sida. Den gav mig en sista pusselbit. Några dagar efter att ha läst om att medvetandet(jag är)existerar bortom själen och detta Universum, blev jag kontaktad av detta medvetande. En fantastisk upplevelse som ändrade hela mitt perspektiv.
    För 7 år sedan gick jag igenom en andlig transformation, som satte mig i kontakt med min själ och medvetanden i andra dimensioner. Komunikationen med Fadern, Modern, Gaia med flera medvetanden gav mig mycket information, men inget om existenser utanfär vårt Universum. Kanske för att jag inte frågat?

    Jag trodde vi utvecklades uppåt i dimensionerna för att slutligen förenas med Fader-Moder medvetandet.
    Tack för att du delar med dig!
    Med ljus och kärlek
    21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *