• 11May

    Efter att ha mött mitt oändliga medvetande inom mig och insett hur jag är det så skrev jag en historia rörande vad jaget är. Jag döpte den till: Historien om “Jag”.

    Den går att läsa genom att klicka högst upp på sidan bredvid Världens 7 Underverk eller genom att klicka här nedanför:

    Jag har skrivit den på ett sätt så läsaren ska kunna se sig själv som jaget som historien handlar om, för vi är alla oändliga medvetanden som skapat oss alla inom denna fysiska verkligheten vi just nu kommunicerar och existerar i.

    Jag har i något år vetat om min oändlighet men när jag lite mer än 3 veckor sedan hade upplevelsen som gav upphov till historien jag skrev så har mitt liv ändrats väldigt mycket. Dels så har jag funnit en ny nivå av stillhet inom mig, samtidigt har jag märkt hur jag saknar att vara mitt oändliga medvetande fullt ut, och att jag saknar att leva i en värld där alla vet om att de är oändliga, där vi inte lever i ett system som tvingar oss att arbeta och leva som om vi alla var separerade när vi alla är sammankopplade. Jag är fortfarande människa och beroende utav att se till så min kropp har tak över huvudet, kläder som passar vädret och mat i magen. Jag vet också varför jag är begränsad, vilket jag beskrivit i tidigare blogginlägg, det är för att jag är på resan att bli en skapare utav ljus, vilket innebär att jag kommer bli en universell gud som är oändlig och som är ljus. Mitt medvetande var inte baserat på ljus innan det kom in i detta universumet, det kom in för att lära sig hantera detta universumets konstruktion, vilket är baserat på ljus (vågform).

    Inom andligheten så pratas det ofta om att ljus är allt som finns, men vi existerar bortom ljus, ljuset skapades först av det universumet vi är inom, men vi fanns bortom det innan vi kom in i detta universumet.

    Inom kvantfysiken pratar forskarna om vågforms funktionen och hur en foton är en vågform som existerar överallt tills vi observerar den och därmed kollapsar den till en specifik plats i tid och rum. Fotoner är det som gör att vi kan se något. Vissa forskare säger också att fotoner (ljus) finns inom allt och fungerar som föda och healing för oss människor. När vi äter så får vi i oss fotoner som tas upp av våra celler. En foton genereras när en elektron byter tillstånd till en lägre energinivå i en atom. Allt är uppbyggt av atomer och fotoner finns därmed i allt. Med det i bakhuvudet kan man förstå att detta universumet är baserat på ljus.

    Att bli en skapare av ljus är vad jag ser som nästa evolutionssteg och det är vad mitt inre förmedlat är anledningen till att jag är på jorden just nu. Det innebär att man blir en gud/gudinna av ljus helt enkelt, du kan skapa vad du vill hur du vill när du vill. Det finns inga begränsningar. Jag kan inte förstå hur man inte kan vilja vara det :). Det har gett mig en oehörd glädje att förstå att min resa som tagit eoner med tid äntligen är över, och att jag under denna tiden samlat erfarenhet utav vad ett ljusbaserat universum kan skapa. Det vi helt uppenbart kan bevisa är att det skapat en separation och en ondska, det är vår värld bevis på om man ser hur vi lever och vad vi gör för att leva.


    Gangsters och brottslingar är en produkt av vårt sätt att leva, dels så skapas de
    av systemet för att de inte passar in i det eller vill
    åt enkla och mycket pengar
    genom t.ex. droghandel. De
    bryr sig inte om andra även om alla de skadar på
    något
    sätt genom att råna, mörda eller skada är dem själva. De lever främst
    för sin egen överlevnad, och bryr sig
    om sitt egna liv på andras bekostnad.
    Vilket även stora företag gör, som i dokumentären The Corporation
    blir bevisade agera som psykopatiska känslokalla människor.

    Pengar, mode, prestige, status och så vidare ska inte bestämma hur vi ska leva. Modet ska inte bestämmas utav de som har mest inflytande (därmed mest pengar att synas och höras med). Prestige ska inte bestämmas utav vad man äger, har eller gör. Status ska inte heller bestämmas av ens materiella ting, lön eller roll i samhället. Vi har skapat en väldigt hemsk verklighet, vi lever för att överleva eftersom de flesta inte vet om att de alltid lever, att det inte tar slut när det tar slut. Däri ligger separationen, människor tror att de endast finns en gång och sen är det slut, de förstår inte sin egna oändlighet och därmed lever de som om deras liv är det enda och många har därmed inte tid att bry sig om andra och alla värdsliga problem – de måste ju leva sitt enda liv…

    Allting håller dock på att ändras, vi håller på att förändra vår verklighet ifrån de fundamentalaste byggstenarna. Livet på jorden kommer transformeras och det inom något år, 2012-2013 är min gissning. Jag har fått uppleva att vår verklighet skulle ta slut men inte fått något datum. När jag säger att den tar slut så kommer något mycket bättre skapas. Men jag ser att själar har olika vägar att gå, alla blir inte skapare utav ljus denna gången. Om jag har rätt får tiden utvisa.

    Vår sol påverkar jorden och gör så radioaktiva partiklar har ökat takten att falla sönder. Något som förbluffar vetenskapsmännen.

    “Something impossible has happened. Yet the “impossible” has been proven to be true. Laboratories around the globe have confirmed that the rate of radioactive decay—once thought to be a constant and a bedrock of science—is no longer a constant. Something being emitted from the sun is interacting with matter in strange and unknown ways with the startling potential to dramatically change the nature of the very Earth itself.”
    http://nagual-toltec-mayan.blogspot.com/2011/05/terrifying-scientific-discovery-strange.html

    Anledningen till att partiklarnas sönderfallande ökar är för att vår verklighet håller på att dekonstrueras.  Detta är även något som George Kavassilas har nämnt i en intervju (han kommer för övrigt till Sverige i Juni för att föreläsa, se mer information här: http://www.fredsprojektet.nu/GeorgeKavassilas). Han fjärrskådade forskningspapper ifrån LHC i Schweiz och de såg hur forskarna noterat att de elementära partiklarna blev mer och mer ostabila efter deras tester, de trodde att de påverkade det genom att använda LHC. Men som ovan citat säger så är det solen som påverkar, och detta på grund av att den hjälper vår verklighet att dekonstrueras. Det är dock inte bara solen, jorden själv påverkar för vår Moder Jord ska transformeras och sluta existera i de lägre dimensionerna som ger upphov till all ondska vi är så vana vid.

    Large Hydron Collider är en partikelaccelerator som konstruerats i Geneva, Schweiz.
    Den har byggts för att skapa kollisioner med partiklar för att skapa ett mini svart hål.
    Genom detta hoppas forskarna att de finner Higgs Partikel så de kan bekräfta supersymmetri
    som flera strängteorier baseras på. Michu Kaku sa i en intervju att om Higgs Partikel hittas så
    bekräftar det att vi lever inom en skapelse skapat av en intelligens eller “Mind of God”. Han säger även
    hur strängteorier eller en teori om allt kan lära oss förstå tidsresor och andra helt otroliga saker som
    för dem flesta enbart är science fiction.

    På denna länken: Changes in the sun will change us, finns en intervju med David Sereda som handlar om hans perspektiv på vad som händer med solen och den ökande takten kring sönderfallande partiklar. Texten nedan beskriver intervjun:

    The scientific community has been amazed to discover that there are changes taking place in the nuclear decay rate in particles being emitted from the depths of the sun. This is an unprecedented change, and David Sereda here discusses what we are likely to experience as this process continues. The increase of energy involved, which started in 2006, will affect everything on earth, including the human body and the human mind. Scientists believe that it is happening because the solar system has entered an area of the galaxy that is affecting our sun–and us–in ways that we have never seen before. Could the “cosmic sap” predicted by the Mayans to enter the world in 2012 be a “cosmic sub-atomic particle?”

    Jag såg en intervju med David Sereda för något år sedan när han berättade om en upplevelse han hade när han mediterade där han lämnade kroppen och färdades upp igenom flera dimensioner. Han kom till en nivå han aldrig vågade passera men i efterhand så visste han att han hade kunnat göra det. Det är många som haft upplevelser som visat dem att livet är mer än här och nu, jag har haft det och många som kontaktat mig på Internet har haft det. Men samhället är konstruerat så att sådant inte lyfts fram i media. Men nu har forskning kring medvetandet börjat synas mer och mer. Se t.ex. denna artikeln ifrån Svenska Dagbladet: Hur vet du att du finns?

    Många på jorden är helt omedvetna om allt som händer men en dag så kommer de också inse att livet förändras och inom sig vet de om det, bara att de inte har gjort sig medvetna om vad de känner inombords, eftersom samhället gör så de fokuserar på sina liv som de bygger på materiella ting, status, prestige, mode och allt som tidningar säger, eller vad TVn visar för dem på helgerna om de inte festar och spenderar sina pengar de arbetat ihop.

    När tiden väl är här så kommer alla de som gjort annat och kanske setts som lite konstiga eftersom de pratar om 2012, utomjordingar, andlighet och extra sensoriska förmågor (t.ex. telepati, klärvoajans och prekognition) kunna agera som stöd till alla som plötsligt blir medvetna om att allt de trodde var viktigt (pengar, materiella ting, prestige, status) och sant (att vi enbart lever en gång, att vi är ensamma i universum) inte var viktigt eller sant.

    Glöm inte det viktigaste, alla är oändliga och alla är odödliga. Alla har sin egen resa och alla kommer klara sig i slutändan. Jag tvingar inte på någon min sanning och accepterar alla andras sanning, och begär att jag behandlas på samma sätt som jag behandlar andra. Min sanning är sådan att den accepterar alla andras sanningar och min sanning säger att vi alla är eviga, odödliga och alltid kommer att finnas.

    Med all min kärlek önskar jag dig en fortsatt trevlig vistelse på jorden, må du finna lycka och glädje ifrån ditt inre!
    – seilon

    Skrevs den 11/5 2011

    Tags: , , , , , , , , ,

5 Kommentarer

WP_Cloudy
  • C says:

    Älskar att läsa din blogg 😉
    Vad tycker du om boken “The Power of Now” av Eckhart Tolle

  • Som första gången jag läste din blogg och hittade dig. Men ser ännu mer upplysehet och kunskap i dig. Du är en fantastisk man Patrik. Glöm det aldrig. Nånsin. Ditt ljus vägleder och öppnar upp vägar även när folk inte förstår – för deras högre jag och innersta väsen kopplar ihop pusselbitarna till slut för att människor som du har gett dem det. Du har alltid mitt stöd. Alltid. Behöver du nånting så behöver du bara fråga. Och jag är tillbaka nu, har haft en otrolig resa och jag har mycket jag behöver få ut om 2012 som jag känt av sen barnsben. Vi behöver prata ihop oss snart igen. Det känns jobbigt att varit borta så länge men jag har varit tvungen att gå vägar på egen hand. Är tillbaka nu 🙂 All kärlek till dig !

    Daniel D.Dede

  • seilon says:

    Hej C!

    Jag tycker det är en väldigt bra bok! Man lär sig att vara mer medveten i nuet och det är väldigt bra att kunna vara det. För nuet är det enda som finns, dåtiden var ett nu vi upplevde och framtiden är ett kommande nu, men nuet är det enda som finns och det är bra att ta vara på det!

    Tack för din kommentar!

    Tjenare D! Alltid kul att höra ifrån dig! Tack, jag säger detsamma om dig! Det är en ära att vara här på jorden med dig, och alla andra för den delen!

    Ja, vi behöver prata, du har mina mail och jag är inte på msn ofta alls, men har skype, så maila mig om du vill ha min skype. Jag har otroliga saker att berätta för dig, och har träffat underbara människor. Det är fler och fler som börjar komma ihåg att de är oändliga.

    Det är fler och fler som ser igenom alla falskheter vi matats med genom samhället, och det glädjer mig. Men att vakna upp till det och sen förstå sin oändlighet, det är så otroligt kul att se människor göra det.

    Älskar dig Daniel!! Vi hörs snart. Massor med kärlek till dig, oändligt mycket med kärlek! 🙂

    – seilon

  • Rebecka says:

    De bryr sig inte om andra även om alla de skadar på
    något sätt genom att råna, mörda eller skada är dem själva. De lever främst
    för sin egen överlevnad, och bryr sig om sitt egna liv på andras bekostnad.

    Oj var det inte du som inte fördömde någon? Tänk på att det alltid finns komplicerade skäl till att människor är “onda”. Kanske har de själva utsatts för ondska i en bräcklig period av sitt liv och därmed tagit skada.

  • seilon says:

    Hej Rebecka!

    Jag dömer dem inte, jag berättar bara hur det är. Jag delar med mig av sanningen men jag dömer dem inte för det, jag älskar dem lika mycket som jag älskar allt och alla (d.v.s. oändligt mycket). Självklart finns det skäl till att de är onda, några av oss alla måste ha de rollerna som är onda, för hur kan vi annars få denna upplevelse vi alla velat ha där vi lever separerat ifrån allt trots att allt är sammankopplat. Det är nödvändigt att det är så att dem mördar, rånar och så vidare. Men när denna verkligheten är över kommer vi alla leva sida vid sida som allsmäktiga och allvetande utan att kunna göra varandra illa eftersom vi alla vet allt och existerar på ett sätt så ingen kan göra något emot någon om det inte är bådas önskan.

    Tack för din kommentar!
    – seilon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *