• 11Dec

  Livet börjar bli bättre, och det finns två artiklar på engelska som handlar om vad som sker just nu i världen rörande vår frihet. Artiklarna beskriver hur världen håller på att befria sig ifrån de korrupta genom allianser och kunskapsspridande.

  Det denna blogg till stor del handlar om kommer inom en snar framtid kommer vara allmänt känt och också väldigt chockerande. Det är inte alla som vågar tro att vi har väldigt korrupta världsledande personer, och snart kommer detta bli allmän vetskap. Efter chocken kommer dock alla människor finna ett fantastiskt välmående i en fantastisk värld!

  Vad menar jag med att livet blir bättre? Just nu lever vi en värld vars system genom främst pengar skapar girighet och egoism. Vi har också många psykopater och sociopater i toppskikten som praktiserar ockulta ritualer som är oerhört brutala i vissa fall. Det sker mord på riktigt på vissa ritualer och många dör p.g.a. de korrupta som influerat stora delar av vår värld vilket skapat krig och svält. Detta avslöjar David och Corey i sin artikel som är uppdelad i två delar.

  Enligt Steve Piezcenik som arbetat för fyra presidenter så finns det en allians – vilket denna blogg nämnt i tidigare inlägg – som arbetar för att stoppa korruptionen. Detta har David Wilcock nämnt i flera år och även Corey Goode sen han kom fram som visselblåsare. Den 1:a november 2016 postade Steve denna video som bekräftar vad både David och Corey sagt:

  FBI, CIA, Militära underrättelsetjänster och människor ifrån ca 15 andra underrättelsetjänster har samarbetat för att skapa en ny revolution i USA berättar Steve i ovan video. Vi lever i ett krig som utkämpats i tystnad och genom proxy krig. Detta krig är på väg mot sitt slut, och de som vill ha en fri och öppen värld utan korruption är den vinnande sidan.

  Det är spännande tider och om 1 år kommer världen vara väldigt annorlunda, men som sagt det är ett krig och inget är förutsägbart. Dock så ser det mörkt ut för de som står för kontroll över andra människor och slaveri system såsom pengar skapade ur skuld med räntor.

  Artiklarna nedan ger en väldigt bra överblick på planen att avslöja korruption och arrestera personer många har höga tankar om utan att veta om deras mörka sidor. Ovan video bekräftar att det finns någon form av allians som David och Corey båda pratat om (i flera år när det gäller David). Artiklarna är baserade på Davids insiders och Coreys kontakter samt egna erfarenheter ifrån de hemliga rymdprogrammen.

  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1208-endgame-pt-1

  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1209-endgame-pt-2
  Del 2 finns också på Corey Goodes hemsida.

  Utifrån ovan artiklar går det att se att något är på gång, och hur exakt allting kommer utspelas, det är det ingen som exakt vet. En sak är säker, vår värld håller på att bli bättre och baserat på tusentals vittnesmål ifrån trovärdiga personer ifrån t.ex. militären så kommer vi förändra livet till det bättre för alla – speciellt när den superavancerade teknologin slutar vara hemligt och top secret klassificerat. Denna teknologi kan läka alla sjukdomar och det går att skapa maskiner som är som 3D skrivare fast de bygger saker ifrån atomnivå, vilket gör att allting går att skapa t.ex. något ätbart.

  Världen håller verkligen på att bli bättre. Det finns andra tecken på det såsom vetenskapliga studier och undersökningar. Hans Rosling visar hur världen blir bättre och bättre på en av hans TED presentationer:

  Det sista som står i vägen för allas frihet är slaverisystemet baserat på pengar skapade ur skuld med ränta och allting som dolts för oss. T.ex. alla patent som lagts på hyllan för att de hotat intäkter i stora multinationella företag, eller läkemedel som döljs och studier som förvanskas. Allt detta kommer komma till ytan och alla de tusentals visselblåsare som avslöjat all form av korruption kommer äntligen bli hörda av världens befolkning!

  När kriget för allas vår frihet är över kommer världen vara ett paradis för oss alla, och detta är inom en snar framtid.

  Kärlek och glädje väntar oss alla på denna planet! Tills dess, dela ordet med dina vänner om allt som blir bättre. Var glad, sprid glädje och vet om att världen blir bättre!

  Fred och kärlek önskar jag oss alla, vi ses i 2017 och förhoppningsvis när de korrupta inte längre har någon makt!
  All lycka och glädje!
  – seilon

  Skrevs den 11/12 2016

13 Kommentarer

WP_Cloudy
 • Evigheten says:

  Det råder ännu så länge bland oss jordmänniskor en viss obalans mellan å ena sidan vår önskan eller längtan efter fred och å andra sidan vår kunskap om de betingelser som måste uppfyllas för att freden ska kunna bli en realitet. Önskan är det inget fel på. Alla säger sig önska fred, och det är nog uppriktigt menat i de flesta fall. Kriget är inte längre det ideal som det en gång var, till exempel hos de gamla vikingarna. Nutidens ideal är freden. Men vi lever som bekant i en värld där kontrasten mellan ideal och verklighet är stor. En värld som i ord prisar freden, men i handling förbereder kriget.Freden är bara “en vacker tanke”, som det heter, i en värld som alltjämt domineras av krigets praktik. Så är det och så måste det vara, därför att kriget, kosmiskt sett, är en miljonårig vanenatur hos människan, medan freden är ett frö som planterats i den jordmänskliga mentala jordmånen för bara ett par årtusenden sedan. Frön behöver tid att växa och i ett kosmiskt perspektiv är ett par årtusenden en mycket kort tidsrymd. Sett mot den bakgrunden är det inte svårt att förstå att fredens späda planta ännu inte kan mäta sig med krigets frodiga och vittförgrenade träd. Som alla gamla träd har “krigets träd” ett omfattande osynligt rotsystem. Ett rotsystem som får sin näring inte bara från “trädets” tillbedjare. Till och med de som säger sig vilja hugga ner “trädet” är osynligt förbundna med trädets rötter.
  Krig=ondska/egoism…Fred=Godhet/kärlek
  Jag har följt dig i 6 år seilon och du får nog vänta några tusen år till innan din dröm blir verklighet i illusionen vi upplever.
  Mvh Evigheten

 • seilon says:

  Hej Evigheten 🙂

  När den korruptionen jag nämner försvinner så menar jag den kraft som vill förslava och styra över andra blir borttagen. Dock finns det en annan vilseledning och det är att vi alla skapats. Ur ett perspektiv så har vi skapats, men vi fanns innan det. Precis som vår födsel, det är som att vi skapades men vi fanns innan vi valde att födas. Vi finns även efter fysisk död.

  Det du beskriver Evigheten har jag redan gjort, vi är i vårt medvetande närmast det fysiska livet väldigt lågt utvecklade inom det metafysiska och andliga och hur det hör ihop med fysisk verklighet. Men det finns människor som visar fantastiska kunskaper och förståelser och när vi lever utan korruptionen kan vi lära oss och utvecklas på extremt kort tid, jämfört med tidigare existenser med hjälp av varandras erfarenheter.

  Vi är inte på jorden för att min dröm ska bli verklighet, den är redan det. 🙂

  Tänk dig att du som allsmäktig allvetande varande valde att vara förslavad och leva i illusioner inom fysisk och icke fysisk existens utan att ens veta det – i eoner med tid. Detta är att vara villkorslös emot den som vill förslava. Dock är det inte att vara villkorslös emot sig själv om man inte vill vara förslavad, och det är här vi är nu. Ondskan har nått slutet av den evighet (paradoxalt) vi har undersökt det.

  Vi slutar vara förslavade och igen blir allsmäktiga och allvetande, även om vi just nu när detta skrivs är helt ovetande om detta.

  Det kommer bli en hel del val för varje individ att göra närmsta tiden. Vilken filosofi/tro/ideologi kommer man välja? Vilket väg vill man gå? Att förslava andra kommer inte gå, men att finna sig själv – det är sista målet. Det görs inom sig själv inte genom något annat, annat kan bara visa vägen. Vi kommer göra dessa val med ömhet och respekt för varandra för vi kommer bli av med så mycket av allt som fått oss att leva i den egoism som genomsyrat våra samhällen.

  När toppskikten lever med kärlek kommer samhällets hierarki bli en givmild hiearki och mer en holarki (ingen topp eller botten).

  Inom oss i detta nu har vi allt, alla erfarenheter och alla upplevelser. Dock under rådande vibration (som är i obalans) bland mänskligheten är detta svårt att använda sig av. Så det behövs några år innan vi är där du tror kommer ta några tusen år, eftersom vi bara behöver lyssna till vår själ(det vi är som ett ljus universum – det okorruptbara varandet vi är som upplever allt kroppen upplever) som har tillgång till allt. Det kommer ta tid att lära mänskligheten detta men utan korruptionen kommer det röra sig om nått decennie, om ens det.

  I tidigare planetära civilisationer så har vi alltid strävat emot högre dimensioner och densiteter och spenderat tusentals år med att förstå och lära oss om allt livet erbjuder såsom intellekt, kärlek, positivet, negativetet, själ, ande o.s.v.. Men just nu och här på jorden så ska vi avsluta en evigheter lång upplevelse och det gör vi genom att bara vara de vi är och ha roligt och vara glada här tillsammans med vår planet. Att bara vara! 🙂

  Genom att leva med kärlek och respekt och som Jesus (eller någon annan likvärdig, t.ex. Buddah) hade levt så hjälper vi världen bli helt fantastisk. Vår vision och visualisering utav framtiden samt nuet formar det och hjälper till att skapa det. För vi är skapare.

  Vi alla bör sluta tillbe eller tro på något utanför oss och leva ifrån det inre oändliga vi är i form av ett evigt varande. Det kommer vara något decennie tror jag innan vi är där, men bara något år eller månader innan korruptionen är borta och världen blir otroligt mycket bättre.

  Vänligen
  seilon

  PS. Jorden var fröet som är en fraktal av hela universumet för att göra oss kompletta igen d.v.s. sammanföra allt vi varit (vilket är det allra ondaste till det allra godaste) för vi har levt biljoner med liv i alla möjliga livsformer och väsen. DS.

 • Evigheten says:

  Hej igen seilon…
  Jag är och det är enkelt…
  Lever inte i den fysiska illusionen(fast jag gör det..:) och har genom detta fysiska liv frigjorts från all rädsla.
  Den väg jag vandrar, som jag ju både valt och i mina tidigare livs erfarenheter måst uppleva, just för att utveckla mina talangkärnor mot ovillkorlig kärlek….det ljusaste av ljus….har en bit kvar dit:)
  Jag skulle idag kunna leva i den stundande värld du beskriver.
  Är helt överens i den underliggande analysen du gör om den fysiska utvecklingen och vad vi är dvs allt är ett och med det är vi alla allt i den pågående upplevelsen av allt. Den pågående kosmiska rörelsen är logisk och lång i sina cykler. Katastrofala händelser kan tillfälligt omvända människor för stunden(så frö) att handla gott/kärleksfullt…
  “Men den automatiserade naturen dvs allt/vi!!”…………..
  Har kosmiskt sett sin cykel och den är en långsam process, vi måste utveckla alla våra talangkärnor(många fysiskaliv blir det) för att med “atomistisk” kärleksfullt beteende kunna handla efter den idylliska tanken vissa idag bär i “fröform”.
  Det som skiljer oss är tiden och den finns ju bara i illusionen dvs perspektiv från rumsdimensionen. Allt händer ju egentligen samtidigt, tid finns bara i illusionen vi upplever och den är i min syn logisk och långsam….:)
  Det du beskriver/önskar är i min syn fortfarande ett “frö”
  Hoppas jag har fel..:)
  MVH Evigheten

 • Evigheten says:

  Vad specifikt menar du med korruption?? när du skriver följande…

  “bara något år eller månader innan korruptionen är borta och världen blir otroligt mycket bättre.”

  Vi definierar kanske korruption olika.?

  MVH Evigheten

 • seilon says:

  Hej,

  Med korruption i det sammanhanget menar jag att det som idag styr och influerar världen vilket är egoism och egen vinning på andras bekostnad kommer upphöra. Detta för att många korrupta kommer bli arresterade och avsatta och de styrande och influerande ersättarna kommer göra val och beslut som berör allas bästa. De kommer skapa ett system som gynnar givmildhet samt kärlek framför egoism och hat.

  Idag har vi en korrupt elit som arbetar utefter spirituella principer där deras väg är en av extrem egoism och handlande på andra själars bekostnad.

  Vi har även korrupta icke fysiska varelser samt multidimensionella varanden samt utomjordiska varelser som livnärar sig på negativa känslor och tankar. Dessa ligger bakom väldigt mycket av alla konflikter och även dessa kommer upphöra sin existens då när eliten tas bort kommer även många av dem tas bort av de som krigar emot dem och ser sig som bärare av ljuset.

  Korruptionen är i processen att stoppas och eftersom det är ett krig som utkämpas (både fysiskt och metafysiskt) går det inte att veta exakt när korruption inte längre finns, men det är snarare 1 år kvar än 10 år baserat på den information som visselblåsare och insiders släppt under framförallt detta men även tidigare år.

  När vi har bra vibrationer och visualiserar en värld i fred så hjälper vi till att stoppa korruptionen.

  Jag har ett lite annat perspektiv än vad du beskriver i ditt inlägg ifrån 15:e december. Det som du beskriver ser jag som något vi alla redan gjort, men att vi lurats till att tro att vi fortfarande behöver utvecklas och nå någon form av perfektion för att vara villkorslösa. Men vi har det redan inom oss och kan enkelt få fram det när världen inte längre är korrumperad.

  MEN, det är även så att vi har saker att lära och utvecklas i detta livet också, men vi har redan allt inom oss och behöver inte lära oss mer för att bli fulländade. Vägen blir lättare om vi utvecklar oss så mycket vi kan och vi kan lättare gå den väg som är mest gynnsam för oss.

  Det kommer fortfarande finnas en slags korruption kvar efter att den korrupta eliten (och de korrupta metafysiska varelserna) och alla andra i samhället som ingått i de korruptas agendor inte längre har någon makt. Denna formen av korruption kommer vara kring det falska ljuset (det som säger att vi alla skapats av en intelligens/skapare/source eller liknande). Det falska ljuset lär oss inte att vi alla existerar bortom ljus och att vi aldrig skapats, vi har bara skapats inom ljuset genom att glömma, som t.ex. när vi föddes här och inte mindes att vi existerade innan födseln.

  En plan av det falska ljuset är att utsätta oss för det allra värsta så när vi blir fria ifrån det kommer vi inte lika lätt kunna välja det äkta ljuset då det falska kommer vara tusentals gånger bättre än vad vi nu upplever. Många tror redan att de är skapade av en källa(source)/gud/oändlig intelligens/den oändliga skaparen eller liknande. Dock som sagt existerar vi bortom alla slags skapelser och vi har alltid samt kommer alltid att finnas.

  Vårt universum är ett varande och när vi möter det säger universumet att vi existerar bortom det och har kommit in i det för att uppleva ljuset (dualitet/frekvenser/positivt&negativt etc.).

  Det finns olika perspektiv att se saker ur och hur saker kan definieras, så det är inte alltid lätt att få fram ett budskap med få ord ;).

  Den utveckling du beskriver som är i fröform kommer efter korruptionens fall att bli exponentiell hos oss här på jorden! Det falska ljuset kommer nog inte kunna lura så många som det tror, men det falska ljuset kommer inte hindra vår utveckling, det kommer bara försöka få oss att inte veta om vår oändliga existens bortom ljus genom vilseledning.

  Vänligen
  – seilon

  PS. Vi är alla i samma båt och vi är alla medskapare av vår existens på jorden, ingen är viktigare än någon annan även om vi alla har olika influens genom fysiska aktivitet (t.ex. vad pengar kan skapa genom investeringar). Men genom vår intention skapar vi hur framtiden blir och vår planet har en intention med sin existens vilket är att göra oss alla till det allsmäktiga och allvetande varande som vi är i fysisk form. Våra kroppar är en reflektion av hela vårt universum och vi har precis ALLT inom oss. Det allra ondaste och det allra godaste och vi har varit både och samt allt vi kan tänka oss! DS.

 • seilon says:

  Detta inlägget beskriver mycket av det jag nämner ovan med falska och äkta ljus samt att vi existerar bortom ljuset: http://www.seilon.org/2014/08/varldsfred-del-1-ett-ljusbaserat-universum/

 • Evigheten says:

  Om 10 år finns det alltså inga ohederliga människor …?
  Inga vapen, narkotika, sprit eller spel med idrott och pengar..
  Inga barn far illa och kvinnor förtrycks inte… alla är rättvist behandlade av ett samhälle utan korruption och kriminella element som politiker, banker, motorcykelgäng och annan verksamhet som tex religiösa fanatiker i konstiga kläder…. etc…. Nja,,,,
  Jag tror vi har ganska olika tids perspektiv.
  Jag hör av mig om 11 år om det är möjligt.
  Mvh Evigheten

 • Evigheten says:

  Jag glömde säga att,jag respekterar dig och alla i vår upplevda illusion.
  Jag ser inga fel i något, det finns i den sanning du beskriver.
  Att skilja på ondska och godhet är endast möjligt i den upplevelse vi kallar livet….vilket är en illusion.
  Ondska/mörker och godhet/kärlek/ljus….är samma källa.
  Att jag kan ifrågasätta saker innebär att jag är närvarande i illusionen, inte att jag tror på den…..
  Trevlig resa
  Mvh Evigheten

 • seilon says:

  Hej Evigheten 🙂

  Jag tror att vi om 10 år inte kommer ha spel med idrott och pengar. Vi kommer ha idrott för de som vill men inte med pengar inblandat som idag. Kanske har vi pengar om 10 år, men om dessa inte är borta så är planen att fasa ut dem och leva mer så som Ubuntu med Michael Tellinger lär ut i dagsläget. Den hemliga rymdalliansen som har superavancerad teknologi som de vill dela med mänskligheten ser Tellingers arbete som en bra grund för vår kommande utvecklade civilisation (ja, på några år kommer mänskligheten växa oerhört mycket då alla korrupta som hittills hindrats allas utveckling inte längre sitter på influerande och bestämmande maktpositioner). Detta har rapporterats till Corey Goode som är en av få som i dagsläget sprider information som rymdalliansen vill få ut till oss människor.

  Narkotika och vapen kommer bara finnas om någon verkligen vill ha, kanske för sport (tänker på vapen) eller för att utforska sig själv (tänker på narkotika. Men sprit och cigaretter och andra narkotika som används idag för att må bra kommer inte användas för vi kommer alla må bra av naturliga skäl och genom bra mat utan massa tillsatser.

  Så ja, jag tror att vi på kort sikt kommer göra oss av med 99% av alla problem vi har i dagsläget, och vi kommer ha utveckling som gör att vi på något år växer ifrån dagens civilisation till en rymdfarande civilisation med en mänsklighet som lär sig vara visa, kärleksfulla och leva i glädje! 🙂

  Det är ju ett krig som pågår nu och det är bara om kriget är över som detta är möjligt på kort sikt, och kriget ser ut att vara över inom nått år (om ens det). Men det har jag trott länge och för 4 år sedan trodde jag vi skulle ha det mycket bättre i dagsläget. Dock har så mycket hänt senaste 2 åren som lagt en grund för att kriget snart kommer vara över.

  Jag respekterar dig och alla jag med, god som ond, på denna planet eller någon annan, i denna dimension eller någon annan. Allt och alla är livet för mig och sammankopplat med mig! Jag älskar allt och strävar efter att leva så – men jag är också mänsklig och fast med kemiska reaktioner i hjärnan och bra samt dåligt humör.

  Och ja, mörker och ondska är ifrån samma källa som kärlek och ljus. Vi har alla mörker och ljushet inom oss. Vi har alla det ondaste inom oss och det godaste. Vi är änglar och demoner, djävlar och gudar.

  I den framtid jag ser kommer vi inte neka våra mörka sidor, men de kommer inte existera som idag med alla de problem du beskrev såsom människor som far illa, fanatiker o.s.v.. Istället kommer vi uttrycka mörkret genom tävling, genom filmer (som vi kommer se genom att medverka i, som en holografiskt tillfällig existens), genom spel (som vi också medverkar i som en virtual reality fast vi är inne i spelet som om det var verkligt). Det kommer garanterat vara massa mer saker vi kommer leva med där mörkret inom oss uttrycker sig och godheten likaså.

  Vi är alla oändliga varelser som har levt i eoner med tid som det godaste och ondaste varelserna i många olika skepnader. Vi har samlat på oss lärdomar i hundratusentals miljarders miljarder år. Jorden är sista anhalten att stoppa denna illusion av dualitet och gott mot ont.

  Vi ska inte uppåt i någon dimension eller densitet, vi kommer fullända oss och bli alla dimensioner, bli alla densiteter och kommer inte behöver lära oss något för vi kommer intuitivt veta allt inom oss.

  Böcker och liknande med fakta behövs inte, för vi kommer som sagt veta allt inom oss.

  Resan dit är olika för oss alla och det största hindret är dem korrupta som har maktpositioner och när dem inte längre har dessa positioner kommer vi som sagt kunna utvecklas oerhört snabbt.

  Tills vi är där gäller det att leva med glädje och göra vad som inifrån känns rätt, och sprida glädje och kärlek samt visualisera att vi redan nu har fred – för när vi mediterar och fokuserar eller visualiserar och känner starkt för en fredlig värld så hjälper vi varandra att skapa detta.

  Det ska bli spännande och se hur 2017 kommer bli och när vi äntligen blivit fria ifrån den korrupta makteliten som hållit mänskligheten tillbaks mer eller mindre under tusentals år.

  Och när detta är över ser jag fram emot att för all evighet existera och leva som den oändlighet jag är med alla lärdomar och upplevelser som vi alla haft fram tills idag och i kommande dagar. Jag ser fram emot att evigt existera utan att någonsin igen bli separerad och glömma vem jag är och leva som en slav vilket vi alla gör i dagsläget.

  Livet är fantastiskt och det blir bättre och bättre för varje dag! 😀

  Vänligen
  seilon

 • Evigheten says:

  Hej igen Seilon
  Hör av mig lite tidigare än 11 år….
  Vad är tid?? enligt Einstein är den relativ och enligt mig endast en illusion sett i det eviga perspektivet.
  Men sett inom illusionen, det vill säga inom rums-perspektivet….
  är det en del i en rörelse från ljuset – till ljuset.
  Jag tror inte på att någon utomjordisk intelligens kan omvända människor till att….”från hjärtat handla empatiskt/humant utan att genomleva många karman till……min tro
  All kärlek från Evigheten

 • seilon says:

  Hej 🙂

  För mig är tid rörelse, att något förflyttas, tid är helt enkelt rörelsen av något och vi kan mäta den rörelsen i sekunder, nanosekunder etc.

  Jag tror inte heller att en utomjordisk intelligens enbart omvänder människor, utomjordiska raser vill att vi själva ser inåt och tar ut kärleken ifrån vårt inre. Vi ska absolut inte se till någon annan för visdom och auktoritet, vi kan lära och få råd av varandra men vi ska leva ifrån vårt egna inre och vara vår egna mästare.

  Karma är vi alla över med enligt hur jag ser på livet, visst vi har karma i detta livet och drabbas av karma, men vi har levt eoner med eoner av liv, och många av oss har haft massor av liv på jorden likaså. Vi har otroligt mycket erfarenhet inom oss som kommer bli tillgängligt när den korrupta eliten fallit helt och hållet ifrån sina maktpositioner rent jordiskt och dimensionellt.

  Det som kommer hända är att det kommer finnas lärdomar att lära genom att bli utbildad att agera kärleksfullt. T.ex. när hela vår historia (både jordiska och galaktiska samt universella) blir tillgänglig kommer det lära oss människor tonvis med visdom. Och då kommer vi få fram inifrån vad vi redan vet men glömt.

  Vi behöver inte leva liv efter liv för att nå perfektion, det är på ett sätt en slags vilseledning. Vi har allt inom oss och kan ta fram det, och kommer lära oss hur.

  Det är så jag ser på det, och jag är övertygad att den utveckling du tror mänskligheten behöver kommer ske oerhört snabbt (några år) när väl jorden styrs utav kärleksfulla människor i samhällstopparna.

  Vänligen
  seilon

 • Evigheten says:

  Tid är.. om vi vill.. utveckla det..
  Energi i rörelse, vars ursprung är icke rörelse utan all energi stilla utan begär efter något.
  Energin omfattar allt… precis allt…inget försvinner eller tillkommer, allt är och kommer alltid att vara i någon form (stilla eller i rörelse), sprunget från det samma som är den alltid varande energin.
  Den är oändligt stor och evigt medveten….i olika tillstånd.
  Denna energi är i det stora som vi i det lilla, när vi vilat vill vi uppleva saker, vi har begär/längtan efter upplevelse.
  Cykeln i det stora är, i vår rumtid, omöjlig att förstå mer än att den är ofantligt långsam, ett år i evighetens kretslopp skulle kunna vara
  10 000 år (eller mer) för oss dödliga illusoriska upplevande energier.
  Så om du förstår detta kan man med enkel matematik räkna ut att du faktiskt har fel. Fel utifrån tidsperspektivet vi lever inom.
  Rätt inom det eviga perspektivet, det du upplever är illusorisk och inte sant, med tids perspektivet räknat…..utan tid är det sant.
  jag hoppas du finner dig i att jag inte tror på din “tids” utopi.
  Jag kan bara instämma i din “önskedröm” om den kommande humana människosynen alla kommer att uppleva och vara. Den kommer…
  Jag kan utveckla min illusoriska upplevelse, men det är inget jag kommer att göra. Jag har nått punkten då jag bara lever utan att förvänta mig något, det jag möter/upplever på min resa omfamnar jag med glädje.
  Din positiva syn är säkert lika positiv som den är ämnad att vara.
  Lev väl, må gott och känn glädjen…….
  Mvh Evigheten

 • seilon says:

  Hej Evigheten 🙂

  Jag hade hållit med dig om vi hade varit i en annan tid än just nu på jorden eller om vi hade varit på en annan planet eller annan existens. Men Jorden är speciell. Vi är Gud just nu, allt finns inom oss och vi är allt. Det är nuet nu som är livets ögonblick. Vi är redan hemma. Vi är redan där vi vill vara. Du anar inte hur mycket jag saknar att de detta hos alla jag möter, men alla jag möter är livet själv och jag ser fram emot dagen när alla vet om detta 🙂 ♥

  Den “tids” utopi jag pratar om kommer också ske betydligt närmare vår illusoriska tid än vad du tror. Jag tror att om vi delade allt vi visste med varandra så skulle vi se hur nära en ny upplevelse är, där denna upplevelse transformeras till vad jag beskrivit på denna blogg – en utopi.

  Det finns otroligt mycket kunskap som kunde lärts ut i tidningar (och övrig massmedia), i skolor och från regeringar som hade gjort alla människor väldigt intelligenta och smarta. Detta kommer börja läras ut inom kort och människor kommer i sin egna takt på bara något år kunna bli lika upplysta och harmoniska som många gurus eller metafysiskt/spirituellt/andligt vakna människor är idag.

  Tyvärr har sådan kunskap dolts inom det mesta som är offentligt och till allmänheten, men det är nu tid för denna kunskap att bli allmän vetskap. Det är därför vi har sett så otroligt många visselblåsare, insiders och liknande komma fram, samt inte bara insiders även officiella dokument som avslöjar saker som är enorma paradigmskiften såsom UFOs.

  Det ska bli spännande och se hur var och när allting sker exakt. För just nu är det så mycket viljor och orsaker som skapar verkan men allting leder till en utopi. D.v.s. fri energi för alla och kunskap som dolts till alla, samt harmoni och ett system där givmildhet råder istället för girighet. Ingen mer fattigdom som exempel, och på några år kommer vi även bli ännu mer allsmäktiga och allvetande och vi kommer kunna använda förmågor som vi just nu inte har full tillgång till (telepati etc).

  Håller med dig; lev väl, må gott och känn glädjen!! 🙂 ♥
  Vänligen
  seilon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *