Seilon är mitt nickname och jag är en medelklasskille som älskar livet. Min största önskan är att se alla människor glada och lyckliga. Eftersom jag är en medelklasskille så har jag levt ett liv som de flesta har levt, och jag har lyckats genom empiriska undersökningar och vetenskap finna meningen med livet. Jag är en intelligent kille som är väldigt ung för den kunskap jag besitter. Jag vill absolut inte vara arrogant eller högfärdig då jag med min information vill göra andra lika lyckliga som jag är.

En god vän sa en gång att man ibland behöver dåliga dagar för att uppskatta roliga/bra dagar. Detta var ca 1.5år sedan och jag bestämde mig för att aldrig ha en tråkig dag, och har sedan dess inte haft en enda tråkig dag. Så är det möjligt att leva utan tråkiga dagar? Absolut!

Skulle något jag säger vara stötande eller göra dig irriterad så ska du veta att du har all rätt i världen att inte läsa vad jag skriver. Du behöver inte bry dig om mig, bry dig om ditt egna liv om du mår bra och lever gott. Alla har sin egna sanning, men samhället har lurat oss rejält så vi tappat förtroendet för oss själva och vår egna gudomlighet.

Varje dag är en underbar dag i mitt liv och jag har inte haft en tråkig dag på över 1år. Livet är en underbar gåva som vi måste ta vara på, och det är vad jag hoppas kunna lära andra. Även om jag råkar ut för dåliga händelser så är jag lycklig – min lycka är för evigt oavsett vad som händer mig.

[Uppdatering 2011-09-16]

Jag vill lägga till att det som står ovan är skrivet för 3 år och 1 månad sedan och att när jag skrivit att alla har sin egna sanning så är det sant till en viss nivå. Bortom den nivån har vi alla – varenda en av oss – exakt samma sanning. Dock har vi unika vägar och unika perspektiv på livet men sanningen som omfamnar alla sanningar och som vi alla delar är alltid samma, och den är att vi alla är eviga och alltid har existerat och alltid kommer göra det. Det finns ingenting som existerar bortom någon av oss. Så jag älskar dig som läser detta oändligt mycket, helt galet mycket, och jag älskar dig helt villkorslöst och kommer alltid göra det!

Du liksom jag är ett oändligt medvetande, vi är i vår sanna natur allsmäktiga och allvetande, och vad vi gör är vad vi gör just nu – vi upplever. Vi upplever livet på alla möjliga sätt och just nu upplever vi ett ljusbaserat universum och lär oss bli som det. Vilket jag skrivit om i bloggen.

Med all min kärlek önskar jag dig och alla andra evig lycka och glädje! Men jag kan inte skapa det hos någon, alla måste finna det i sig själva, det enda jag kan göra är att påminna dig om det, så du igen kan finna inom dig sanningen om din egna oändlighet och hur ingenting existerar bortom dig och att du har allt i dig!

9 Kommentarer

WP_Cloudy
 • cathrin says:

  Hej!
  jag skrev inlägget “att känna sig ensam när man är med andra” på ett andligt sverige, och fick där ett svar och denna länk ifrån dig. Jag har tagit bort min sida på det andliga sverige, och tror att jag kommer att uppskatta läsningen på din blogg.. (har ännu inte hunnit ) . vill även tacka för ditt svar på min diskussion.

  tack igen =)

 • Jaana says:

  Blir så glad att se och läsa om flera människor vars önskan är glädje i livet, glädje i en själv och glädje i andra. Delar med dig känslan av att aldrig ha tråkigt.Det finns bara äventyr, nya upptäckter och humor i allt;-)
  Det är så skönt att se det gudomliga i alla och i mig själv.
  Laughing out loud!

 • Midnight says:

  Hey!
  Seriöst vem är du? haha
  Du är unik jag svär=) jag känner igen mig själv i visa texter du har skrivit vilket är nice !
  Jag märker att du är vaken och är hungrig efter sanning, du låter dig inte luras av något utan följer ditt hjärta och instinkter….. its all about awareness 😉
  keep it safe!

 • annette Gladh says:

  Hej,
  Jag kom inte så långt i din blogg som jag “ramlade över” på internet ikväll, förrän jag reagerade över flera saker..har likosm du gjort en lång andlig resa, och återresa ska jag väl säga eftersom det helt plötsligt var som en väckarklocka ringde i mig för ett par månader sedan och jag började återigen min andliga resa.. efter att ha varit borta från det i cirka 10 år.. men är naturvetare och har upplevt en del vid nära döden upplevelse bland annat och har vid meditation kommit upp till just 13 dimensionen när jag var som mest aktiv med meditationen osv.. många saker kom över mig på grund av att jag inte kände att jag orkade tex. öppna det ena efter det andra chakrat osv. och rensa det och råkade säga att jag skulle öppna alla på en gång.. och insåg då att hallå där– vi har många fler än de gängse 7 osv. Likadant var det med dimensionsuppstigningen.. och, som naturvetare ser jag inte hur kvantfysiken och “gud”teorin kan motsäga varandra eftersom de talar om detsamma, men bara använder olika språk.. och efter nära döden upplevelsen såg jag det gröna elektriska bandet som förband mig och tex. det träd som stod utanför fönstret som jag råkade titta ut från just då.. det var en häftig upplevelse.. tja.. det var min kommentar… ha det bra och fortsätt att blogga! många hälsningar,
  Annette

 • Boris says:

  Du borde skriva empirisk subjektiv sanning, för inte är det en objektiv sanning! En subjektiv sanning är också en illusion då det finns lika många subjektiva sanningar som det finns människor!

 • seilon says:

  Tack alla för era kommentarer!!

  Oändligt med kärlek till er alla!

  Till Boris:
  Min blogg handlar om både subjektiv och objektiv sanning. Subjektiv sanning är ingen illusion, det är öppet för debatt, men jag respekterar att du tror det och du har all rätt att säga så. Jag säger inte emot, men jag säger att jag ser det på ett annat sätt.

  Mycket i min blogg går att objektivt bevisa, det finns flera experiement och flera undersökningar som objektivt bevisar t.ex. extrasensorisk perception samt liv efter döden.

  Och det finns många som haft upplevelser som visat för dem hur de är oändliga och hur vi alla är sammankopplade, precis som jag har haft.

  Men jag har inte skrivit att det är varken subjektiv eller objektiv sanning, för det är en blandning av de båda.

  Kärleksfulla hälsningar
  – seilon

 • Mona Palmeborn says:

  Hej!
  Vart tog du vägen?
  NU hittade jag din blogg…och jag vill veta mer!
  Love Moon

 • Ladyvioletflame says:

  Hey Seilon!
  Du är en människa av ljus min kära vän, ett ljus som ständigt lyser! Tack för att du dela med dig kunskap, tankar och ditt oändliga kärlek <3 att dela med sig är kärlek.
  Cosmic Love and Light/ ladyvioletflame

 • Andy says:

  Hej Seilon, läste din blogg mycket för ett par år sedan då jag påbörjade mitt uppvaknande. Har hittat tillbaks till den nu på senare dagar och skulle gärna vilja se ytterligare ett blogginlägg från dig nu när det nya året har börjat, 2013 =)

  Angående skiftet till 2013 har jag bekräftat för mig själv att jag fått en högre kunskap om fri vilja och att jag är en oändlig själ. Kan det bara vara slumpen att jag kom till denna insikt succesivt under 19/12 – 30/12? Inte en chans! Jag tror det varierar mycket från person till person om exakt tidpunkt för det utökade medvetandet alla måste söka sanningen inom er själva. Ni alla har ju regisserat ert unika universum!

  Det känns som att någonting stort kommer att hända med världen framöver för vi vet att fler människor börjar vakna upp nu, det märks på vår omgivning, iaf vi som tillhör “internet-generationen” =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *