Jag fick en väldigt vacker presentation över min email ifrån min mor. Den handlade om hur en lärare bad sina studenter skriva ner vad de trodde var dagens 7 underverk.

Läraren samlade in alla papper och berättade vilka underverk som studenterna skrivit ner. Läraren märkte medan han berättade om svaren att en tjej fortfarande satt med sitt papper i handen och såg konfunderad ut. Så han frågade således om den unga damen hade problem att sätta ihop en lista. Varpå hon svarade att hon tyckte det var svårt för det var så många. Läraren säger då “Berätta vad du har skrivit ner så kanske vi kan hjälpa dig.”

Den unga damen säger: “De sju underverken är:”

För en stund blev det helt tyst i klassrumet.

Dessa ting är så enkla och storslagna att man glömmer av dem i sin varddag!

Glöm ej att de mest värdefullaste sakerna kan inte köpas eller göras av människor. Sprid gärna detta enkla, vackra och tänkvärda budskap vidare!

– seilon

2 Kommentarer

WP_Cloudy
 • Ing-Britt says:

  Hej
  Sååå sant.
  Får jag låna denna berättelse och lägga in på min sida.
  http://www.anjinshundar.se/andliga sidan
  Ha en trevlig helg.
  Kram! Ing-Britt

 • Ann says:

  Så vackert och så enkelt.När ska vi inse att det är det enkla som är det rätta.Vi behöver inte krångla till allt.Sju toner och sju färger i regnbågen.En färg till varje ton. för dem som “hör” färger. Kan det bli lättare?.Tack för att du påminner om det bortglömda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *