• 24May

  Nej, det handlar inte om den nerlagda tv-serien. Det är något STORT på gång i vår värld.

  Jag har skrivit om det förut (se inlägget: Massarresteringar utav de Korrupta) och med detta blogginlägg tänkte jag berätta vad som kan vara bra att veta.

  theeventAllt vi trodde om samhället, historien, pengaskapande och våra liv kommer snart visa sig vara väldigt
  lite sett till hur mycket vi inte förstått. Mycket kommer läras ut och den första smaken av frihet
  för hela världen kommer när pengar inte längre skapas ur skuld och skapas skuldfritt istället!

  Det är en koalition – en allians – som är internationell och som även sträcker sig in i de hemliga rymdprogrammen som kommer iscensätta The Event. De korrupta – de som söker makt över andra och som förslavar oss – har stoppats till otroligt stor del utanför vår planet men de har fortfarande kontroll över vår media och till viss del våra regeringar, militärer samt underrättelsetjänster. Dock så har de förlorat under de senaste åren otroligt mycket makt.

  Den sista slutstriden pågår och målet med den är en dag – The Event – som kommer stänga ner alla banker. Inga krediter, inga överföringar och inga betalningar kommer gå att göra. Banksystemet stängs helt enkelt. Detta kommer ske inom max ett par år. Det finns en sannolikhet att det redan sker i år för i samband med att börsen kraschar kommer alliansen (om de har rätt förutsättningar) att se till så all bankverksamhet över hela jorden stängs ner så alla korrupta kan arresteras och ersättas med människor som visat sig inte vilja följa den korrupta agendan (styra över mänskligheten och ha oss som ovetande slavar).

  Hur eller när “The Event” sker går inte att förutse. Vad som är viktigt för alliansen på och utanför jorden är att de korrupta blir av med sina exotiska vapen (Strangelet Bombs), info om dessa finns på The Portal som skrivs av Cobra (Compression Breakthrough) som arbetar med motståndsrörelsen som samarbetar med personer i alliansen. Denna motståndsrörelse är också metafysiskt grundad (vilket innebär att de arbetar med att fria själar multidimensionellt) och har under decennier kämpat emot de mörka krafterna som förslavat jorden och som hade förslavat många andra planeter och galaxer i vår fysiska existens samt multidimensionellt.

  Vad vi vanliga människor kan göra och behöver tänka på är vad jag vill förmedla med detta blogginlägg.

  Först och främst så kan vi hjälpa till att skynda på processen genom att meditera och fokusera på fred. Vi kan fokusera på att alla korrupta hamnar bakom galler eller byter väg och ber om förlåtelse för sina brott mot mänskligheten. Om vi känner oss arga emot de korrupta t.ex. p.g.a. att de utövar pedofili (denna tidningsartikel är bara en av många artiklar kring pågående undersökning) så är det bästa vi kan göra att skänka dem vår förlåtelse. Känner vi ilska eller hat kan vi kanalisera den till att vi göra något produktivt. Det är bättre än att känna hat och att de måste straffas – i slutändan är vi alla sammankopplade och oändliga kärleksfulla villkorslösa varelser som aldrig mer efter jordens förändring kommer tillåta all ondska som funnits i vår existens. Vi kommer med andra ord aldrig mer leva i en verklighet där ondska kan existera.

  Citat ifrån tidningsartikeln:

  [I pågående polisutredning kring pedofili] finns 135 personer från tv, 76 politiker, 43 från musikindustrin och 7 från idrotten. Bland politikerna finns några parlamentsledamöter.

  Vår värld har styrts av psykopatiska människor som visat upp en snäll och omtänksam bild av sig själva emot människorna men som inombords enbart brytt sig om sig själva.

  David Wilcock skrev nyligen i sin artikel: Secret Space Program: Countdown to Disclosure, om hur de inom “De korrupta” (eller “Illuminati” som blivit synonym med onda människor som gör saker i hemlighet emot mänskligheten) främst bryr sig om sig själva och att de från barnsben utsätts för tortyr för att bli starkare. De gör sånt mot varandra ur kärlek (säger de) för att de ska bli starka. De har haft kontakt med fel sorts energier men denna sortens makt har gjort sitt. Det är dags för öppenhet, kärlek, förståelse och förlåtelse. Det är dags för en värld utan lögner och enbart öppenhet (transparens) och harmoni. Många inom “De korrupta” hade lämnat dem om de hade kunnat, men istället försöker de klättra i sin hierarki eftersom när de klättrat uppåt slipper de tortera eller bli torterade. Detta har förmedlats utav insiders i “De korrupta” som valt att riskera sitt liv för att berätta vad som händer inom “Illuminati”.

  Just namnet Illuminati, som för mig är ett samlingsord på olika former av hemlig organiserad korruption i form av sammansvärjning så andra far illa, är inte bara negativt utan det kan även vara positivt. Allt är inte svart och vitt, det är en hel kaskad av färger.  Jag använder det ordet väldigt sällan och troligtvis inte mer än i detta inlägget. De korrupta är ett ännu bättre samlingsnamn därav använder jag det istället eftersom ordet “Illuminati” har otroligt många betydelser.

  Rent faktamässigt så skapades ett sällskap som var slutet och höll sig hemliga med planer på världsherravälde och en värld i fred. De kallade sig Illuminater – De upplysta. De var nödvändigtvis inte onda, de var människor som ville åstadkomma fred – oavsett väg dit. Sen finns det givetvis många intressen och personliga agendor. Deras planer läckte och de blev bannlysta på grund av avslöjandet att de skulle skapa en bättre värld genom att t.ex. göra sig av med kungar och religioner.

  HORSE

  Myten enligt att planerna avslöjades säger att en kurir hade med sig dokument som beskrev deras planer när han träffades och dog av blixten. Oavsett vad sanningen så är det historisk fakta att det finns dokument som kan visa att Illuminati fanns i slutet av 1700-talet. Idag och även i större delen av vår historia så har det funnits och även finns det hemliga sällskap med personer som har maktpositioner i samhället som tagit initiativ emot en värld där de flesta är slavar (medvetna och/eller omedvetna om det).

  Många skrattar åt idén att någon överhuvudtaget skulle ha sådana planer idag. Värst av allt är att det finns whistleblowers som i egenskap av insider avslöjat att det visst existerar sådana planer. Bäst av allt  är att sanningen spridit sig bland alla samhällets skikt och även toppskikt arbetar med att skapa en värld i fred, harmoni och kärlek med så fredliga medel det bara går. Det är nu under vår livstid som målet nås, det är otroligt att vara levande i detta nuet!

   

  Fokusera på fred

  Fokusera på fred och att alla korrupta hamnar bakom galler. Meditera och se en underbar värld, en värld utan pengar men där allt fungerar miljoner gånger bättre än idag. Se en värld utan krig och tvister, sen en värld där vi alla lever i fred på jorden och ute i hela vårt universum.

  Visualisera och se en värld där du lever som du bara drömt om, och att alla andra få njuta av att leva ut sina drömmar i en perfekt värld för oss alla! Se en värld utan alla dagens problem, fokusera på glädje och att vi alla har det superbra utan hemligheter och med kärlek för allt liv, växter, djur och oss själva!

  Meditation påverkar inte bara vår egna kropp utan även vår omgivning. Det finns studier som visat att terrorism och våld minskat när många människor samlats för att meditera med fokus på fred. Läs mer om det här: Study shows that meditation can lower crime rates.

  Så vad vi kan göra om vi inte aktivt arbetar med förändringar är att bara leva i glädje och med fokus på en bättre värld! Vi ska inte se att världen blir bättre längre fram, utan att den redan är bra! Då manifesterar vi det här och nu! 🙂

   

  Var redo – Det är bra att bankerna stängs!

  När “The Event” händer så kommer många människor vara förvånande och inte förstå vad som händer. Det är då vi som vet om att världen håller på att bli bättre måste förklara att det är en plan som varit aktiv under många år där det har planerat och samlats bevis emot den korrupta eliten som influerat vår värld att följa deras agenda. En agenda som gått ut på att förslava och styra jorden, och delar av agendan har även handlat om att göra sig av med större delen av jordens befolkning. Beroende på perspektiv så skiftar agendan, men i stort sett så är det vi vanliga människor som blir lidande.

  Så var redo på att när banker, kreditkort och så vidare in längre fungerar så är det bara en övergångsperiod då systemet programmeras om för att allt korrupt ska tas bort. Om du vill slippa betalningsproblem under denna period på max 1-2 veckor så ha lite kontanter hemma för att köpa mat. Jag tänker att jag hjälper min lokala mataffär med att handla med löfte om att betala tillbaka när systemet är online igen.

  Mer information om “The Event” finns här: PrepareForChange.net: The Event.

  Planen ifrån den sidan ser ut såhär, efter punkt 2 kommer allt ske ganska snabbt över några månader:

  1. Massarresteringar utav “De korrupta”/The Cabal (delvis har detta påbörjats).
  2. Återställning utav världens ekonomiska system (Då stängs bankerna och resterande personer inom “De korrupta” arresteras).
  3. Utomjordiskt liv kommer avslöjas för mänskligheten. Media kommer nu vara kontrollerad utav människor som vill väl. Likaså militären, underrättelsetjänster o.s.v..
  4. Ett nytt rättvist ekonomiskt system med välstånd för alla kommer nu vara aktivt. Skulder kommer avskrivas och det ekonomiska systemet kommer fasas ut under kommande år. (En ny världsbank kommer öppnas 1 januari 2016 och denna bankens infrastruktur förväntas användas, men tiden kommer utvisa vad som händer exakt.)
  5. Nya regeringar, politiska system, utbildningssystem, sjukvård o.s.v. kommer implementeras som inte bygger på kontroll över eller vilseledning utav mänskligheten.
  6. Människor kommer sakta men säkert introduceras till våra utomjordiska medmänniskor samt andra raser och få lära sig mer om våra galaktiska rötter.
  7. Ny avancerad teknologi, t.ex. maskiner som kan materialisera vad vi önskar, och healing teknologi etc. kommer släppas fritt. Även teknologi som ersätter vår elektricitet så vi slipper förbränna fossilbränsle eller förlita oss på vind, sol eller kärnkraft.
  8. Information om hur vi kan växa mer spirituellt och healing för oss alla.
  9. Och så otroligt mycket mer! Enligt mig kommer vi även växa ifrån teknologi och lära oss materialisera utan teknologi samt bli helade utan någon extern påverkan.

  Njut av varje dag!

  Du är redan i nuet, gör det bästa av det oavsett vad! En bättre värld väntar på oss!

  Med kärlek och glädje

  – seilon

  Inlägget uppdaterades 25/5: Några småfel rättades som blev till i min hast att inte redigera ordentligt innan inlägget postades.

  Skrevs den 24/5 2015

WP_Cloudy

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *