• 16Nov

  Hatar du mig?

  Vill du mig illa?

  Tänker du elaka tankar om mig?

  Tror du jag är galen?

  Tror du jag förlorat mitt förstånd?

  Oavsett vad du vill eller tror om mig så älskar jag dig. Ja, jag älskar dig oändligt mycket oavsett vad. Jag älskar alla så otroligt mycket att jag började fråga mitt inre och universumet samt kontemplera och meditera för lite mer än 1 år sedan hur jag skulle kunna finna min tvillingflamma jag vetat finns i ca 3 år. Hon som är mig närmast, hon som är jag fast som den motsatta energin, hon som är mitt ying till mitt yang, som är mitt + till mitt -, hon som är feminin när jag är maskulin. Hon som är samma eviga varelse som mig tills vi bestämde oss för att undersöka och bli dualism, energi, manlig och kvinnlig existens och allt som ett ljusbaserat universum kan skapa. Hur kunde jag veta vem hon var när jag verkligen älskar alla oändligt mycket och kan leva med vem som helst?

  Jag bestämde mig för att inte leva med någon förutom hon, och både mitt inre och universumet har visat mig vem hon är när hon kom in i mitt liv. Hon finns där nu, och jag läste om hur svårt tvillingflammor har det rent andligt eftersom andliga makter med elakt uppsåt vill dela oss, för de tål inte villkorslös kärlek. Jag tänkte att det skulle vara enkelt för mig, men ack så fel jag hade, men jag är evigt tacksam, för jag har fått uttrycka min villkorslösa kärlek oavsett vad och lära mig bli mer balanserad och leva ännu mer i nuet. Och den kärleken jag känner till henne är så mycket mer än vad jag kan känna för någon annan, det är en samhörighet, det är inte möjligt att beskriva.

  Det finns inte någon eller något jag inte älskar villkorslöst och oändligt mycket. Jag bjuder in dig att ta en resa igenom mitt liv, ifrån det att jag föddes till det att jag skriver detta.  Om du gör det, vilket du kommer kunna göra, kanske inte nu, men när du igen är vad du egentligen är. För oavsett vad du tror om ditt liv om du inte tror att du är en oändlig allsmäktig varelse, en närvaro, en essens, ett medvetande, en del av evigheten som i sig är evigheten och som har tillgång till allt och allas liv i all framtid, nutid och dåtid så kommer du förr eller senare inse och komma ihåg din egna evighet. Du är oändlig intelligens och du är livet. Man kan fråga sig:

  “Hur hamnade jag här?”

  Du, liksom jag, och alla andra på Jordens yta har valt att genomgå universums största test, vi har valt att glömma allting vi är, vi har valt att födas inom en matematisk konstruktion som härmar vad vi är, fast med skillnaden att vi lever utan tidigare minnen, utan förmågan att ha tillgång till all oändlig kunskap och allt oändligt vetande som finns. Istället lever vi med en fysisk kropp och dess fem sinnen som samlar information ifrån det externa. Vi smakar, vi luktar, vi känner, vi ser och vi lyssnar och vi tror att när vi dör så slutar vi existera om vi är ateister, eller att vi hamnar i guds paradis om vi är religösa.

  Vi behöver dock inte vara rädda för döden, för vi dog när vi föddes, då glömde vi allt vi var innan detta livet, och innan det livet dog vi också när vi glömde tidigare liv. För många var detta sista gången vi föddes och glömde, för många är det livet då vi igen kommer ihåg precis allt och alla våra liv, samt alla andras liv. Att hamna i någon guds paradis som inte är ditt paradis, eller där du inte är allsmäktig och allvetande samt kan komma och gå som du vill i alla dimensioner och lever med ansvar för vad du skapar, det är inget annat än ett mer sofistikerat fängelse precis som det vi lever i just nu på Jorden där vi gett bort allt vårt ansvar till andra och vänder andra kinden till när människor svälter, och vårt system är korrumperat och styrt av maktgalna människor som saknar empati och kärlek för alla människor och vår jord.

  När man glömmer sig så kommer man förr eller senare att komma ihåg sig, oavsett hur många gånger vi föds i nya kroppar och i olika livstider med olika externa upplevelser. I detta livet vi lever nu har många kommit ihåg att vi är oändliga, många har upplevt det och många sprider denna kunskapen till de som ännu inte fått det bevisat för sig. Och de slutgiltiga bevisen kommer man själv få uppleva på ett eller annat sätt.

  Det är ingen hemlighet att vi lever i en spännande tid, och bara de senaste 50 åren har gett oss som mänsklighet en enorm utveckling, på bara 20 år förändrades världen med datorerna och informationen som idag flödar är enorm, och bland den informationen finns sanningen. En sanning som man tillslut finner inom sig själv, i sitt hjärta, i kärleken för allt och alla som är livet självt.

  Det finns några saker människor allmänt inte förstår, men som många har börjat förstå, och det är några frågor som är extremt viktiga att fråga sig:

  • Varför existerar jag?
  • Vart är jag på väg?
  • Varifrån kommer jag?
  • Vad är meningen med mitt liv?
  • Varför ser livet ut som det gör?
  • Vad är pengar?

  Varför man existerar har många av oss fått svar på genom vår utbildning, och svaret är att allting är en slump, eller om man är religös att en gud skapade oss. Sanningen som jag funnit och anser vi alla delar även om jag accepterar alla andras sanningar som säger emot min är att vi alla är oändliga och att vi alla alltid funnits och alltid kommer finnas. Det finns ingen allsmäktig gud som skapat oss alla, vi alla är livet och enbart falska gudar påstår sig vara skapare utav allt. Så vi existerar av den simpla anledningen att vi är livet, och i dess oändlighet är det självklart att den du är skulle finnas.

  Vart vi är på väg är dit vi vill komma, det som existerar är detta nuet som är baserat på ett tidigare nu som vi kallar dåtiden. Tillsammans så bildar dessa en framtid, och vi väljer i nuet hur vi vill träda in i framtiden. Vår framtid kommer bli så som vi väljer att skapa den, och lämnar man bort den makten till andra så skapar man inte sin framtid utan följer andra. Vi är påväg emot något nytt, och jag anser att det är en frigörelse ifrån vår begränsning och slaveriet. Vi är påväg emot frihet som kommer vara för evigt.

  Vi kommer ifrån vår oändlighet och valde att glömma allting vi visste och var för att tillslut hamna här på planeten jorden som de människor vi nu är. Det var varken slumpen eller någon gud som skapade oss, vi har valt vår egna väg in i denna matematiska konstruktion och vår sanna essens går inte att kvantifiera, vi går inte att matematiskt förstå, för vi är oändliga och all matematik är ändlig. Det är ingen slump att PI och PHI som återfinns i vår natur och i oss är oändliga tal, vi är en reflektion av allt som finns och livet på jorden reflekterar oändligheten, även om vi just nu är otroligt begränsande jämfört med hur vi är när vi är våra allsmäktiga och allvetande själv.

  Meningen med allt är vad vi gör det till, och därmed kan man säga att meningen med livet är själva livet. Meningen med ditt liv är just ditt liv. Du är meningen med livet. Njut av det, och framförallt förstå det!

  Vilket leder mig in på två grundläggande frågor som är varför livet ser ut som det gör och vad pengar är.

  Jag lärde mig att livet ser ut som det gör för att:

  “det bara är så.”

  Vilket jag insåg till slut var ett sätt att enkelt bortförklara allt som sker i världen som att det bara är så för att man inte förstår grunderna inom hur samhället och livet vi lever som människor blivit vad det är. Ingenting bara sker sådär, allting vi skapar och alla regler och lagar vi har har tillkommit för att någon såg till att skapa det. Allting i vårt samhälle var ifrån början en idé.

  Varenda en av oss går till jobb, eller lever utefter pengarnas makt. Vilket innebär att vi alla behöver pengar för att överleva och för att  ha tak över huvudet, kläder på vår kropp och mat i magen. Vi alla går i skolan för att få ett jobb så vi kan få pengar. Hur många frågar sig: “Vad är pengar?” Eller en ännu viktigare fråga:

  “Vem skapar pengar?”

  Få förstår hur pengar fungerar och få vet om att pengarna skapas utav privata aktörer och att det varit så under hundratals år. De har skapat pengar till sin fördel och det har gynnat en liten elit som skuldsatt alla andra och skapat otrolig misär på vår planet. All makt har konsoliderats till färre och färre större företag vars ägare är del av eliten som ligger bakom systemet vi lever inom.

  Den 11/11 2011 släpptes dokumentären Thrive: What on Earth will it take. Där undersöker välutbildade Foster Gamble vars släkt ligger bakom det framgångsrika multinationella företaget Proctor & Gamble varför inte livet på jorden frodas, varför vi lever med så mycket misär och varför uppfinningar som kunde förändrat hur världen ser ut på någon månad göms undan och dess uppfinnare hotas.

  Dokumentären går att se online här: http://www.thrivemovement.com för $5. Om du däremot vill se den gratis så finns den på youtube:

  All fakta i den dokumentären är bekräftat av oberoende källor och alla referenser går att finna på hemsidan. I dokumentären bekräftas mycket av det jag nämnt på bloggen, nämligen att vi lever i ett slaveri, att det finns utomjordiskt liv som döljs för mänskligheten och att livet snart kommer bli bättre för oss alla, för sanningen finns ute, och idén att vi kan leva bättre är etsad in i miljoner människors sinne. Det är en idé som inte kan dö och som förökar sig dag för dag.

  Sprid dokumentären till nära och kära, vänner och bekanta. Och var redo på ett liv som närmast kan liknas vid en utopi där vi inte längre lever under ett pengaslaveri eller i en värld som formats utav människors vars mål är att ha makt över allt och alla. Vilket de nästan lyckades med, eller rättare sagt, de har lyckats och just nu håller deras herravälde på att avslutas så mänskligheten kan bli fri och vi alla kan återfå vad vi valde bort för att inkarnera i de lägre delarna av universumets dimensioner, vilket är vår allsmäktighet och vårt allvetande som de oändliga medvetanden vi alla är.

  Och glöm inte bort kärleken, glöm inte bort att vi alla är del av livet och att oavsett vad så kan vi älska varandra. Därför älskar jag de som hatar mig, eller som gör mig illa lika mycket som de som älskar mig och som vill mig väl. En stor lärdom är villkorslös förlåtelse, har du förlåtit dig själv och alla som vill eller som har gjort dig illa? Kan du känna kärlek till alla? Om inte så har du något att lära dig, för alla är del av dig, för livet är något vi alla är.

  Med all min kärlek önskar jag dig all lycka och glädje, och det är med kärleksfull vördnad jag säger det till dig som läser.

  – seilon

  Skrevs den 16/11 2011

  Tags: , , , , , , , ,

13 Kommentarer

WP_Cloudy
 • Evigheten says:

  Jag tror precis som dig Selion att kärleken till allt är något som fått
  mig att se allt med andra ögon än jag gjorde förut.

  Man kan kalla det förändring, som många före oss har berört.
  Jag har upplevt erfarenheter utanför min fysiska kropp och upplevt
  det som kallas nära döden upplevelse.
  Jag vet att vi inte dör mer än fysiskt, vilket i någon annans upplevelse
  endast kan uppfattas som tro eller fantasier i min hjärnan.
  Jag förstår fullt ut att det är en lika sann upplevelse som min egen.

  Det mest intressanta med din framtids syn om jordens undergång 2012
  blir för mig min egen upplevelse av att jag inte ser den.

  Varför ser du den men inte jag?
  Tolkar vi saker vi ser olika?
  Ser vi olika saker ?
  Varför ser vi saker olika?
  Varför tolkar vi saker olika?
  Vet vi egentligen?

  Jag tror ju som bekant att symtomen av det giriga samhällssystemet
  kommer att ge oss en insikt i att bli den kärleksfulla människan
  vi egentligen vill bli.
  Människor kommer att inse och det kommer att betyda en smärtsam
  förändring, då det gamla måste dö för att det nya skall födas.

  Jag kan med andra ord inte se jordens fysiska undergång, utan jorden
  som jag ser kommer att förändras för den fysiska upplevelsen.

  Jag ser fortfarande fysiska upplevelser på ett levande jordklot.

  Jag kan ha fel, hur vet du att just din syn om undergången 2012 är sann?
  Kan du ha fel om år? Kan du ha tolkat fel?

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • seilon says:

  Hej Evigheten!

  När du nämner undergång så ser jag inte det som någon undergång. Hela livet på jorden är skapat utav oss som är här mer eller mindre (vi är alla medskapare) och vi har skapat något som reflekterar dualism.

  T.ex. så har vi i naturen växter, insekter och djur som lever av varandra. Även vi människor lever av annat, t.ex. växter eller djur. Vi behöver alla något externt för att leva så våra kroppar i dess olika former som människor, djur eller andra organismer t.ex. växter.

  Jag vet inte om det är 2012 det sker, jag hoppas det och mycket tyder på det. Jag vet bara att det ska ske.

  Vi är här för att uppleva dualism och avsluta det. Vi började inte med denna upplevelse på jorden, utan vi avslutar den på jorden.

  Vad jag vet är att vi alla är sammankopplade, att varenda organism, varje medvetande, varenda sak i vår existens är del av samma, att allting är livet.

  Vad som måste ske om vi ska leva som allsmäktiga och allvetande inom och utom är att vi måste skapa en ny natur och en ny verklighet att leva i som reflekterar vad vi är. Som allsmäktiga och allvetande vet vi allt och kan allt och behöver inte heller leva av mat eller extern energi utan vi kommer leva av vår egna inre oändliga energi.

  Jag tror att det vi har skapat på jorden idag är bland det värsta vi kan skapa, det går inte att fixa det, det är alldels för mycket korruption och alldeles för många sanningar i form av religioner och trosföreställningar. Allt måste rivas och något nytt och oändligt mycket bättre kommer ersätta det. Speciellt så måste vi inse att vi kan inte leva som allsmäktiga och allvetande om vår omgivning inte är det, t.ex. vi kan inte ha djur runtomkring oss eller insekter som lever av varandra eller som äter växter etc.

  Så jag ser inte någon undergång, utan jag ser en förvandling, en omvandling, en ny existens som ersätter denna vi haft för att kunna uppleva allt vi upplevt och en kort tid framöver kommer uppleva.

  Jag ser också fysiska upplevelser på ett levande jordklot. Men inte så som vi lever nu. Året det sker, det vet jag inte, 2012 tror jag det börjar och 2013 tror jag det avslutas och vi kommer ha en ny verklighet på vår vackra planet där allt lever av sin egna energi och allt har tillgång till sin allsmäktighet och sitt allvetande.

  Tack för din kommentar!
  Hjärtliga hälsningar
  – seilon

 • Tina says:

  Tack Seilon för din kärlek. Tack för att du delar med dig av Din sanning. Den stärker mig i mitt sökande. Jag är så förvirrad och ofta rädd… Vad är motsatsen till rädd? Mod? Livet vill mig väl och det är spännande och magiska tider nu. Men det är så många frågor jag inte har svar på och ingen verkar ha. Vem är jag? Vem är det som tänker mina tankar? Vad är medvetande? Vad är jag rädd för? Varför vet vi så lite om oss själva?

  Tack för din blogg!

  Kärlek & Ljus
  Tina

 • Dawah says:

  Salamo alakom= Må frid vare med dej, det är en hälsnings fras.
  Hoppas att tar emot min salam ( Fred )… Jag vill säga från mitt hjärta att jag verkligen tycker om så som du ärligt beskriver och den kärlek som du har inom dej är
  mäktigt det är därför som jag skriver just till dej… Jag har ett tag läst ditt blogg och finner den inspirerade, fördelen är för jag är kunskapsökande i all sort del av kunskaps område… Du har mycket bra vetenskaplig info som jag vill tacka dej för att du med kärleksfull vill dela med dej… Jag respekterar din andliga tro om att du säger att vi alla är eviga, oändliga, all vis och att vi är gudar… Jag är också på min andliga resa, skillnaden mellan oss är att din tro i helhet saknas bevis, medans min tro kan bevisa med vetenskaplig bevis att det är den ultimata sanningen, En Rak Väg, Ett ljus genom mörker… Min teori är att din sanningen som du upptäckt inom dej dirigera eller vägleder till den RAKA VÄGEN ( DEN ULTIMATA SANNINGEN) Som sagt jag vill bara prensentera till dej min tro och du gör så som du vill hädanefter, Men jag har en begäran är att du skall ha ovillkorligt kärek och öppet sinne för det… Läs genom hela med tålamod,

  http://d1.islamhouse.com/data/sv/ih_books/single/sv_En_kort_illustrerad_guide_for_att_forsta_Islam.pdf

 • Dawah says:

  Jag är medveten om att du är väl kunnig när det gäller median,
  så jag vill ge dej presentera min tro och oavsett vad du än följer så önskar jag dej All Kärlek och Frid Och Nåd med dej i detta liv och livet efter, Wa Salam / PeACE

  http://www.youtube.com/watch?v=OsmYQl3xy_Y

 • Evigheten says:

  Hej alla sökare.
  Frågor ni skall ställa er själv:

  Vad gör er tro mer objektiv än någons annans?
  Vad har ni baserat er tro på?
  Om det är från en bok vem skrev boken?
  Vad baserade författaren sin tro på?

  Svar:

  Förmodligen på sin subjektiva upplevelse av det han uppfattade som objektivt.
  All tro är baserad på upplevelsen av vad som uppfattas som sant och ”objektivt”.
  Vilket betyder att allt är subjektivt, det finns ingen objektiv ”sann” upplevelse.

  Om man verkligen tror på bibeln eller Koranen så är det desamma som att tro på
  en annans subjektiva upplevelse.

  Till er frågar jag ???????????

  Var är ER egen upplevelse av det ni uppfattar???

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • Dawah says:

  Hej evigheten… Du ställde väldigt bra frågor, och jag hoppas att jag får äran att dela med mig mitt svar… Vad gör er tro mer objektiv än någons annans?
  Det som skiljer sanningen ifrån lögn är fakta / bevis… Och Koranen kan bevisa vetenskapligt att det är en gudomligt uppenbarelse… Det som skiljer ifrån religiösa böcker och Koranen är att dom är skrivna av hands men Koranen är en uppenbarelse. Koranen på arabiska Al quran betyder Recitera… Och Allah den Nådrike uppenbarade det till sista sändebudet och efter 23års uppenbarelse då blev det en bok… Historian är dock längre men jag sammanfattar det kort…

  Vad har ni baserat er tro på? Islam betyder fred, och muslim betyder underkastelse… Islam är ett sätt att leva en vägledning till människan…som skiljer ifrån ont och gott, rätt, fel.. Och som muslim lever man inom islam ramar och via det finner det som fyller människans tomhet, det fyller hjärtat med Frid, lycka, godhet etc….

  Det finns bevis för det jag talar om och om ni är öppet sinnes så kan ni åtminstående kolla på länken som jag skicka där det är en kort guide bok som jämför vetenskapliga bevis med Koranen…

  Som sagt sök efter bevis så skall ni få finna det som er själ längtar till…

 • Evigheten says:

  Det finns inget bättre än att veta att man inte vet.

  Den Ovillkorliga kärlekens väg:
  Jag vet inte om du har rätt eller fel och kan därför inte
  avguda eller fördöma dig.

  Den Villkorade kärlekens väg:
  Så fort jag vet något som jag kallar rätt blir andra saker fel.
  Då är det lätt att avguda och fördöma andra.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • Dawah says:

  Salamo alaykom Evigheten ( Må Frid vare med dej min ärade vän)

  Den Ovillkorliga kärlekens väg är en rak väg ( Sanningen)
  Den böjer sig inte och tar inte gen vägar till sitt mål!
  Vad jag försöker påpeka min vän är att vi människan är ärad med att ha intellekt.
  Det som skiljer djuren och människan är att vi har högre makt genom vår intellekt.
  Jag vill inte att du ska döma mig det enda jag vill råda dej till är att använda din intellekt att skilja på Gott/Ond, Sanning /Lögn Fakta/Teori… Mr Evigen jag tror du som människa i helhet är en God och Vis person och borde reflektera åtminstone på dessa länkar som jag kommer länka…

  http://d1.islamhouse.com/data/sv/ih_books/single/sv_En_kort_illustrerad_guide_for_att_forsta_Islam.pdf <——– Koran Verser överstämmer med Vetenskapliga faktorer

  http://www.youtube.com/watch?v=OsmYQl3xy_Y <——– What is Islam ? ? ?

  Ur ingenting skapas inget, Ur någonting kommer allting… Universum är ett bevis på Guds existens, dess perfekta lagar, som råder även inom oss själva…
  och Gud har uppmanat människan att använda vår intellekt för att förstå sig på att det finns en allsmäktigt skapare… Det enda jag önskar er att se faktan smaka på sanningen sen är det er fria vilja att godta den eller avböja den… Önskar er all Kärlek och Frid

 • seilon says:

  Hej alla ni som skrivit!

  Först vänder jag mig till Tina. Tack själv för dina kommentarer och funderingar. Det jag ser oss alla som är en evigt existerande essens, något vi egentligen inte kan namnge, vi alla är livet själv. Det är livet själv som tänker genom varenda en av oss, det är livet själv som upplever vad vi alla upplever. Vi är alla livet, det finns ingen gud som är vår skapare, det är enbart delar av livet som antagit den rollen att se sig som skapare och kalla sig skapare men sanningen (inte för att jag nekar någon annans sanning) är att alla är oändliga, alla har alltid funnits och alla är källan till allas existens och liv.

  Rädslan finns för att vi velat uppleva något som inte funnits, vi har valt att uppleva separation och dela upp oss i olika sanningar om vad vi är, trots att vi alla är ett. Yaweh, Allah, Ra eller andra gudar är ett med varenda en av oss, ingen står över någon och ingen har skapat någon av oss även om vi alla har skapat olika saker inom detta universum och skapat olika exitensnivåer, men bortom detta universumet så finns vi alla och har alltid funnits. Vi kom in i ljusets skapelse för att uppleva allt som ljuset skapar, vilket är dualitet och även möjligheten att uppleva separation och allt vi inte är, vilket t.ex. är hat, rädsla och förvirring. Egentligen är vi alla allsmäktiga och allvetande och har ingenting att frukta, för vi kan inte förgöra oss eller någon annan, eftersom vi alla är livet som alltid funnits och alltid kommer finnas.

  Vi vet så lite om oss själva för att vi på jorden gått ifrån allt vi är så långt det gått och makter utifrån andra dimensioner har förslavat oss genom religioner och vetenskap. Sanningen att vi alla är allsmäktiga och allvetande har dolts för oss och sanningen att vi alla har allt inom oss likaså.

  Men vi kommer alla snart komma ihåg, och då kan ingenting göra oss förvirrade, rädda eller ledsna.

  För mig är medvetande vetskapen om ens existens, och förmågan att vara existerande. Förmågan att observera sina tankar, röra sin kropp och förmågan att uppleva saker med kroppen eller med någon av ens själs alla kropper såsom den eteriska eller astrala (t.ex. i drömmar). Eller bara förmågan av att vara medveten som ren energi.

  Dawah, tack för dina kommentarer. Jag respekterar din sanning och säger att det absolut är en sanning även om jag inte delar den och inte tillber någon skapare förutom livet som är oss alla. Det finns ingen högre makt som skapat mig, bara vilselett mig och det tackar jag den högre makten för eftersom jag velat uppleva ett liv i separation, förvirring och vilesledning så jag kunde uppleva hur det var att inte vara vad vi alla är, vilket är allsmäktiga och allvetande och oändliga utan början och slut. Vilket betyder att det finns ingen skapare. Det finns bara skapare utav upplevelser precis som det finns skapare utav nöjen vi har på jorden, såsom nöjesparker, klubbar, bowling, golf, fotboll o.s.v.. Någon skapade det, men ingen har skapat det vi alla är, vilket är livet självt.

  Upplevelsen inom vårt universum är skapat, men skaparen av det kommer aldrig säga att hon/han (det är en maskulin och feminin energi) har skapat oss, utan att vi existerar bortom detta universumet och enbart kommit hit för att lära oss om ljuset. Precis som vi går en utbildning för att lära oss om ett specifikt ämne eller en specifik färdighet.

  Evigheten, tack för dina fina kommentarer!
  Jag tror på det man kan uppleva, och ibland får man lita till andras upplevelser men jag kan inte veta om det stämmer om jag själv inte får uppleva det.

  Att det finns Gudar som ser sig som skapare, det vet jag och har upplevt. Att jag är oändlig, det vet jag för det har jag upplevt. Gudarna som ser sig som skapare, de har glömt och förtränger hur vi alla existerar bortom dem och kommer ifrån livet själv som existerar bortom detta universumet och penetrerar allt som finns i oändligheten i alla tänkbara sätt att existera på.

  Det finns inget rätt eller fel. Vad man än kallar sanning är sanning, men för mig är sanningen att vi alla är oändliga varelser utan kropp, utan form, utan sinne, utan själ (vi skapade denna inom detta universumet, men kom in här ifrån vår oändliga essens i form av allt som finns i oändligheten) och enbart är livet själv som uttrycker sig som alla oss. Vi är alla livet och kommer alltid vara det. Men jag nekar ingen annans sanning, utan accepterar allas tro och allas sanning, men kommer inte följa det som för mig inte är sant, även om jag accepterar att det för någon annan är sant.

  Kärlek, frid, och glädje önskar jag er alla!
  – seilon

 • Evigheten says:

  Detta är min sanning och jag tror även på din sanning utifrån din upplevelse.

  Gud har beskrivits av människor på olika sätt. Ibland har många människors berättelser samlats till en religion. Sanningen är att Gud som individuation är en vanföreställning. Gud kan beskrivas som Allt, Energin, Universum, Kosmos, Kärlek, Oändlighet eller Evighet. Alla dessa ord är en beskrivning av Gud. Ordet Gud har i vår kultur starka associationer till kyrka och religion.
  Gud är näst intill ett oanvändbart begrepp när man vill förklara Den Allomfattande Energin. Eftersom Gudsbegreppet använts inom den västerländska kyrkan som någon som ibland varit hotfullt och straffande är tyvärr begreppet Gud så nära sammankopplat med företeelser som inte har någonting alls att göra med det som en gång gav upphov till uttrycket Gud. När Michelangelo avbildar Gud i Sixtinska kapellet så är det som en skäggig barsk farbror. Denna bild av Gud bär många västerlänningar med sig.
  Hinduismen är den äldsta av världs-religionerna och den använder fortfarande begreppet Brahman som betyder Världs-själen. Atman är individuationen av Brahman och Atman kommer förr eller senare att gå upp i Brahman. Ur denna panteistiska bild i kombination med polyteistiska urgamla stamreligioner som ofta beskrev en ”chefsgud” t.ex. Oden, Zeus eller Jupiter, växte en Gud fram som passade den västerländska kulturen och som allra mest har fungerat som ett maktinstrument för kyrkan, kungen och olika makthavare. Om man är riktigt petig så är hinduismen inte en religion utan en livsåskådning.
  Sanningen är att religion är helt överflödigt förutom för dem som tjänar makt och pengar på den. Bilden av en Gud som har ”mänskliga känslor” som hämndbegär, vrede och som blir besviken och indignerad är förstås fullständigt falsk. Alla som analyserar den Gud som styr över kristna, judar och muslimer finner mycket snart att det är en produkt av mänsklig fantasi och framförallt ett fantastiskt maktverktyg i händerna på de styrande.
  Gud har humor. Änglarnas “drog” är humor. Humor är den snabbaste vägen ur rädsla.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • Christ says:

  Hej Selion
  Tycker du har väldigt intressanta tanke gångar. Har läst när du skrivit på vaken med.
  Jag skulle fråga dig något. Försökte maila men det gick inte.

  Kan du kontakta mig på min mail.

  Mvh
  C

 • Evigheten says:

  Sköna November, du lyste i tiden,
  passerade och försvann,
  och vi i den.

  Med allt i minnet, finns förändring,
  var finns början, utan slutet,
  intet är krutet.

  Tiden var möjligen, en illusion,
  kanske, en konstruktion,
  saknar Selion.

  Med vänlig hälsning,
  allas vår vän,
  kärleken.

  Med vänlig hälsning Evigheten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *