• 07Jun

  Jag har uppdaterat dåligt men det är för jag väntar på att få ihop en bra samling med säkra källor som kan bekräfta vad jag bland många andra tror oss veta om universum och livet i sig själv. Jag har inte funnit något jag haft känslan att skriva om, men nu kommer det ett filosofiskt inlägg som jag hoppas bringar lite föda för tanken.

  Vem är Du?

  Vad jag verkligen tror är att vi alla kan säga: Jag är gud, och veta att man är Gud. När man är i detta nu kan man verkligen kommunicera med Gud. Med Gud menar jag det du tror är Gud, det allsmäktiga, det oändliga. Något jag brukar kalla Gud är Den Oändliga Skaparen. Som vi är. Det är en paradox i sig att vi är denna Guden, men vi har skapat vårt universum så att vi blivit de vi är. Detta vi är, vilket är människor, är något vi vet, något som är fakta. Något vi inte vet är dock att vi är mer än en människa, vi är en allmäktig skapare som skapat sig själv i sin egna skapelse genom glömska.

  Något jag lärt mig är att min kropps ego inte finns, men just nu är jag det – så det finns – och jag kommer alltid vara det, för jag är… Uttrycket “Jag är” passar även som namn på Gud. För Gud är ju allt. Jag är …

  Dina handlingar visar vem du är. Lev som du lär och skapa
  genom att agera med oändlig ovillkorlig kärlek.

  Som jag tidigare nämnt så är Gud inte en “han” som vi tänker oss. Det är inte heller en “hon” men ändå så är Gud båda och inget. Paradoxen går inte att intellektuellt förstå utan att själv uppleva kontakten med alltet i detta nu (Intellektet kan inte heller förstå en smak utan att uppleva den).

  Vi är upplevlsen av den oändliga skaparen och vi är en evig skapelse som lurats att tro att vi bara är människor och att vi bara existerar ett kort ögonblick när vi är eviga. Vi är otroligt förslavade och ett fåtal vet om hur förslavade vi är, men många vaknar och inser att vi lever i ett slaveri. Få förstår hur stort slaveriet är och att det pågått i en evighet.

  Tiden att bli fri är nu!

  Jag är inte en fri själ då jag inte kan vandra fritt emellan dimensioner och leva fritt rent materiellt i denna världen. Men jag är det för att jag vaknar upp inom slaveriet genom att presentera alternativ baserat på vad vi alla är (inklusive slavmästarna) – vilket är ett med varandra.

  Något jag tycker alla som filosoferar och tänker i banor som berör högre medvetandenivår än medelsvensson bör göra är att agera. Jag menar alltså att göra något som bidrar till att världen blir en bättre plats genom fredliga handlingar. Att vår tro och vetskap om att vi är mer än bara fysiska människor når ut till massan är viktigt, för om man dör med fullständig tro på att man inte lever mer så skapar man sig en sådan död (Forskare som pratar med andra sidan säger att det är viktigt att ha ett öppet sinne, något som många saknar p.g.a. samhällets hjärntvättning).

  Om vi tror vi är kroppen och hjärnan (vilket delvis är) så är det vetenskapligt att alla celler har bytts ut vart 7:e år. Så vi är nya individer men upplever oss som samma. Vi var Gud och sen valde vi att bli människor. Vi kanske inte visste att det var människor vi skulle bli när vi startade resan, men här är vi nu. På Planeten Jorden födda och med givna namn påverkade av vår omgivning genom minst 5 externa sinnen (balans sägs vara ett sinne också). Om vi kan – vilket noetisk vetenskap hävdar – styra våra celler och influera dem med vår tanke, så kan vi byta ut allting vart 7:e år, vi kunde alltså själva styra vår evolution. Idag styrs evolutionen av ett par fåtal människor i toppen på våra samhällsekonomiska system.

  Vi skapar uppenbart inte saker ur tomma intet med tanken, men något jag insett genom mediation, kontemplering och fokus i nuet är att vi håller på att få våra krafter. Det kommer en dag när vi plötsligt gör vad många av oss redan gör i drömvärlden, t.ex. teleportera sig, flyga och skapa saker ur tomma intet. Men det sker inte förrän vi vaknat upp och sagt nej till den korruption och hjärntvätt som genomsyrar vår existens.

  Som jag ser det så följer vi en utveckling och nu är vi framme vid vår graduation, vi har lärt oss vad vi inte är. Vilket är hat, ilska, avundsjuka, och allt som gör oss onda. De flesta av oss har varit ateister och många har fortfarande mycket kvar att lära – inklusive mig. Det är viktigt att förstå att det finns bevis för att man lever när man dör och att vi lever i ett slaveri så man kan bli fri.

  Man kan bli odödlig utan att förstå allt och vara perfekt. Något roligt i att existera med tid är att man kan uppleva saker, och jag ser egentligen ingen mening med vår existens förutom att det är en upplevelse – vilket jag verkligen njuter av. Jag älskar verkligen livet och alla i hela universum – ovillkorligt och oändligt! Men jag är inte perfekt för det. Men att lära sig bli perfekt är en upplevelse i sig och som jag ser det så passerar vi snart fasen för slaveri, ondska osv. Om vi väljer att lämna det, vilket många ännu inte gjort.

  Pengar manifesterar ondskan och valet att vara egoistiska

  De onda i dagens samhälle är de som tjänar pengar med pengar. Men även om jag själv
  kommer därifrån (att tjäna pengar med pengar) så vet jag att vi alla kan bli goda och att
  pengar kan göra gott. Men en dag så kommer pengar vara ett minne blott och kanske
  något vi ägnar oss åt i världar där vi leker med varandra.

  Pengar har gjort oss till monster. Det är modé, attityder, pengar, status, karriärer och allt möjligt som förblindat oss bokstavligen. Men jorden räddar oss alla och gör oss till Gud, om vi inte väljer en annan väg för denna gången. Pengar ändras förhoppningsvis till något som gör oss fria innan vi blir gudomliga människor med kraften att manifestera ifrån medvetandet.

  Mycket kärlek till er alla som läser och kommenterar, och kom ihåg: Sök svar inom dig själv, du är trots allt Gud. Men Gud är Oändlig Ovillkorlig Kärlek och är du något annat så är du inte den äkta Guden. Det finns många Gudar som genom villkorlig kärlek förslavar andra vilket sker på jorden genom många religioner.

  Jag vet att vi en dag kommer veta allt detta och att den dagen närmar sig, men p.g.a. av den fria viljan så kanske inte alla klarar sig inom en kort tidsperiod, t.ex. de som är extremt onda. Ondskan är rädd p.g.a att ondskan lever på oss och att vi är slavar till t.ex. nuvarande pengasystem. När vi blir helt fria så kan inte ondskan existera och det skrämmer ondskan till att förslava oss till det extrema. Anledningen att vi inte inkarnerar med krafter som gör så ondskan inte kan styra oss är för att vi i enlighet med skaparens fria vilja valt att låta ondskan existera. Jag vaknade upp till ondskans universella och multidimensionella förslavning och jag har alltid sett mig som en medioker normal kille, så om jag kan så kan du – utan hjälp av någon med gudomliga krafter. Men när dagen kommer och vi alla vet allt så får vi krafter och ondskan kan inte längre förslava, men vissa kanske blir lurade i tusentals fler år även om många snart är fria. För de som blir fria upplevs den tiden som en nanosekund medans de andra upplever slaveri i flera tusen år, men det går att hindra detta om vi vaknar upp i detta nu!

  Ha det underbart,
  – seilon

  “Jag vet en sak, jag vet nästan ingenting. Men jag vet hur man lagar mat, hur man kör bil, och vem jag är i relation till skapelsen – för det har jag lärt mig.”

  Skrevs den 7/6 2010

  Tags: , , ,

3 Kommentarer

WP_Cloudy
 • Stefan says:

  Upp-ner, höger-vänster och fram-bak på en tidsaxel är vår upplevelse.
  Utan motsatser vore upplevelsen och utvecklingen(evolutionen) omöjlig.
  Att uppleva kallt kräver att man känner varmt.
  Att uppleva godhet vore omöjligt utan det onda.
  Allt styrs av begär och utvecklas mot behag.
  Av obehag lär vi oss vad som ger behag.
  Att det ekonomiska systemet är av ondo är uppenbart.
  Att det finns är lika uppenbart.
  Att det kommer att upphöra är ofrånkomligt.

  Att universum är evig och oändligt och vi en del av detta oändliga
  kan inte förnekas, allt är och kommer alltid att vara.
  Det ändrar bara form från evig energi till materia, växt,djur människa och vidare
  i icke fysiska dimensioner för att upplösas i det eviga igen och där börja om
  som ett evigt kretslopp.
  Allt drivs av längtan efter att åter uppleva sig själv genom att skapa
  utgångspunkter(fyrdimensionell värld), utan det vore upplevelsen omöjlig.

  Varför skulle något kärleksfullt fulländat vilja lida igen och känna upplevelsen
  av obehag, kan man ju undra.
  Att allt egentligen är kärleksfullt och inte som vi upplever det är min sanning.
  Har vi egentligen ett val eller fri vilja?

  Att vi upplever det som vi gör ett val, bevisar inte att vi hade ett val.
  Alla val vi gör leder mot samma mål, ett fulländat kärleksfullt liv.

  Egenintresset(egoism) som styr djurets överlevnads instinkt finns i större omfattning
  kvar hos människan. Den mer utvecklade människan handlar utifrån mer
  medmänsklig omtanke om andra.
  Om det är ett medvetet val eller en automatiserad del av utvecklingen
  är upp till var och en att utvärdera.
  Att majoriteten skyddar sitt revir ser vi i dom konflikter som skapas.
  Att det finns olika uppfattning vad som är rätt eller fel visar att vi alla har
  en individuell moral och verklighets uppfattning.
  Att allt detta kommer att leda mot en kärleksfull värld är en mycket
  lång resa, ca 3000 år innan vi har en värld där alla är jämlika människor.
  Just nu är vi djur-människor och rädslan håller egot sällskap.

  Vi kommer att bli mätta på det matrealistiska begäret som just nu
  skapar dagliga och kommande upplevelser av obehag.
  Dom flesta vill inte ha krig,våld,orättvisor, svält etc
  Det kan ses som ett bevis för att något i oss
  styr oss mot kärleksfullare beteende.
  Allt är mycket gott i evighet.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • Evigheten says:

  För dom som undrar….
  För att förenkla livet, gör det du längtar efter att göra.
  Allt vi har är upplevelsen av att uppleva.
  Allt har ett syfte och en mening.
  Att kämpa mot sitt ”yttre” begär likt buddistmunken kan
  enligt min mening inte vara rätt fören mognaden och
  mättnaden av ”yttre” begär är över.

  Jag tror inte någon längtar efter att göra något som skadar andra.

  Att alla är en del av evigheten i denna
  rums dimension borde innebära att vi alla
  är goda, att se en ond människa som ond är bara en
  upplevelse av att uppleva.

  Allt i denna rums dimension är bara en upplevelse.

  Att en mördare innerst inne (inre begär) vill mörda är knappast troligt.
  Att det händer är hemskt men för att uppleva det goda och det som
  leder mot behag är det ett måste, ett yttre begär styr.

  Allt är i ett kretslopp och vi upplever en begränsad tid i det kretslopp
  vi befinner oss i(dvs kroppen).

  Likt fröet som med ansträngning tränger genom jorden.
  Med vilja och möda sträcker den sig mot ljuset.
  Den upplever sin mörka tillvaro instängd i sin knopp.
  För att med smärta spricka ut i all sin prakt och njuta av sin fullkomlighet.
  Att denna blommas kretslopp snart är över och börjar om är likt vårt eget
  universum eller solsystem eller kropp eller hjärta eller cell.

  Att uppleva medvetenheten kräver en mer komplex organism och den utvecklas
  i detta kretslopp vi upplever som livet.

  Att någon kommer att kunna bevisa att vi skulle vara en del av detta eviga
  är omöjligt.
  Allt man egentligen kommer att veta är att man upplever det som om det
  vore sant, att vetenskapligt kunna mätta saker utanför rums dimensionen
  är omöjligt.

  Jag vet att du har rätt Seilon när du skriver att alla en dag kommer att veta.

  Vi kommer att förstå massa, inte vetenskapligt förklara.
  Vi kommer förstå medvetande, inte vetenskapligt förklara.
  Vi kommer förstå den upplevda händelsen och förklara den.
  Så länge får man fortsätta uppleva sin inre upplevelse av
  sin egen utveckling, den går inte att forcera den tar sin tid.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • Will says:

  Jag väntar med spänning på dina bevis 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *