• 28Apr

  Idag är det många unga och även många äldre som börjat söka svaret på bland annat meningen med livet och om det finns någon Gud. Jag tänker berätta lite om hur jag ser på Gud och vad Gud är för mig.

  Det finns en generell uppfattning att Gud är något utanför oss och
  även att det är en han. Gud är inte någon han eller hon, det är en något.
  Detta något är en oändlig intelligens som existerar inom oss, och som
  vi är samt är skapade utav. En oskiljbar kraft / energi som genomsyrar
  hela skapelsen och som skapat allting genom fria viljan att uppleva sig själv.

  Gud ses ofta som en äldre gubbe uppe bland molnen, men någon sådan finns inte. Bibeln och Koranen pratar båda om en Gud som skapade jorden och människan. Det må vara sant till viss del (jag är inte religös). Som jag ser på det så är allting skapat ifrån Oändlig Intelligens.

  Jag läste en bok som handlade om en toltek (ett folkslag nära besläktat med Aztekerna) som hette Bortom Fruktan. Boken handlade om Miguel Ruiz som är toltekisk mästare vars kunskap gått i arv. Han beskrev vårt liv som en dröm han kallade jorddrömmen. När jag läste boken blev mina drömmar klarare och gränsen mellan vad vi allmänt kallar fantasi och verklighet blir tunnare och tunnare tills jag befann mig i en helt egen värld. Jag fick många djupa insikter och är övertygad om att vi lever i en dröm som vi delar tillsammans.

  Miguel Ruiz pratar om att det finns gudar, och det tvivlar jag inte på, men att dessa ofta vill vara upphöjda till något större än oss. Som t.ex. ett Jehovas Vittne som jag pratade med som drog massa bibelcitat och berättade hur Gud har skapat allt och är en större makt än oss människor, och att vi måste följa hans vilja.

  Jag är bevandrad inom kvantfysiken, strängteorin och mycket annan vetenskap såsom de ryska forskarnas forskning kring Torsion Waves, även Cymatic som visar att ljudvibrationer formar geometriska mönster och har alltid förlitat mig på vetenskapen framför filosofi, religion och liknande. Mina egna uppleveleser har visat mig att man kan drömma om framtiden och att telepati fungerar så jag har dessa erfarenheter som bekräftar mycket som vetenskapen bevisar samt andliga lärare pratar om. Jag har även lyckats lämna min kropp och befinna mig på en helt annan plats samt vaknat i mina drömmar och märkt att de är precis lika verkliga som här och nu.

  Parallella Verkligheter

  När jag hörde ifrån kvantfysiker att det högst troligt finns parallella verkligheter och parallella universum så började jag fundera på hur man kunde testa det. Sen kom jag över en video intervju med Albert Hofmann, som var kemist, där han pratade om LSD som han fann och isolerade i slutet 1930-talet. Han tog själv LSD tills han var 65år och slutade för att det inte längre gav honom någonting. Han försökte också få in LSD i psykiatrin för att bota t.ex. schizofreni. Hofmann var övertygad om att det fanns parallella verkligheter och jag som aldrig tänkt testa någon så kallad “tung” drog ville nu testa LSD.

  Albert Hofmann 1906-2008, en välkänd man som 2007
  kom med i Top Tio av världens genier i The Guardian. Han satt även
  efter sin pension i Nobelpris kommittén.

  När jag testade LSD upplevde jag att jag kunde lämna denna verkligheten (men valde att inte göra det), jag upplevde också att tiden var en illusion när en vän som var med gick ifrån min dator och sa en sak till mig. Jag svarade honom och helt plöstligt ryckte verkligheten till som en “glitch” och han var tillbaks vid datorn och gjorde exakt samma sak och sa samma sak igen. Jag tyckte det var obehagligt och bestämde mig för att bryta mönstret genom att inte svara honom och denna gången fortsätte han vidare utan glitchen.

  Jag upplevde förvrängning av rummet genom att saker blev mer levande. Ett papper jag skrev på andades och väggarna var täckta med ett levande mönster liknande skinnet på en orm. Min vän skulle bara vara hos mig ett tag och skulle lämna mig vid ca 23 och jag hade intagit LSD vid 07:00. När jag började trippa så fick jag en djup insikt i vad en psykos var och att det var när man valde att lämna sin kropp och eller tappa bort sig i kosmos. Jag insåg och märkte att det fanns oändligt antal verkligheter och jag frågade min vän: “Hur ska man veta vad som är verkligheten?”.

  Under hela mitt rus var jag kvar i min kropp och lämnade aldrig verkligheten, dvs jag såg aldrig någon annan plats än mitt egna rum och det som var i rummet. Det enda som hände var glitchen där min vän hackade till och började om. Det var som om tiden hoppade bakåt. Jag fick också en insikt i hur hela universum fungerade och fick tillgång till all information. Jag upplevde att jag kunde läsa av min väns minnen och frågade om jag fick lov att göra det genom att han ställde en fråga till mig om något jag omöjligt kunde känna till, men han gjorde det aldrig.

  När min vän lämnade mig så följde jag med till dörren och var lite nervös för vad som skulle hända när jag var ensam. Det kändes fel att låta honom ge sig av när verkligheterna gick in i varandra, jag undrade om det var bra att låta han lämna mig mitt i ruset och vad det hade för effekt när jag kom ner. När han gick ner i trappuppgången så frågade jag när jag skulle bli nykter. Han sa vid 6-7 på morgonen och sen sa vi hejdå.

  Väl inne i min lägenhet så hade allting blivit mycket ljusare och behagligare och jag insåg att det var mycket trevligare när han inte var där. Samtidigt visste jag inte hur jag skulle få tiden att gå framåt då jag blev rädd att tiden skulle hoppa bakåt igen. Så jag satte på Simpsons avsnitt på TVn som skulle gå i ca 12timmar så när de var slut visste jag att jag igen skulle vara nykter. När jag kollade på Simpsons så var det i äkta 3D och även om jag sett flera avsnitt tidigare så var det helt alternativa handlingar och allting var lika verkligt som när jag är nykter. Karaktärerna var mer levande och bilden var som ett fönster in i deras värld, så verkligt upplevde jag att se på serien. Det var ingen dålig kvalité utan allting var väldigt klart och tydligt.

  Några dagar senare pratade jag med min vän och vi kom in på när jag trippade på LSD och det visade sig att när han lämnade mig så satt jag och stirrade rätt upp i taket. Han hade alltså bara gått ifrån mig eftersom jag inte var kontaktbar och då undrade jag hur dörren låstes, eftersom den var låst dagen efter. Dessutom hade vi båda upplevt 2 olika verkligheter. Efter denna trip var jag mer övertygad om att det verkligen fanns parallella verkligheter. Jag har testat LSD en gång till fast då tog jag bara en halv dos mot första gången (jag tog 1 “frimärke” första gången och 1/2 andra gången).

  Andra gången bekräftade för mig att det fanns parallella verkligheter och jag var på en fest där jag även träffade andra människor (eller entiteter) i de människor som var där. Jag upplevde att jag kunde lämna verkligheten igen och leva i ett konstant rus där jag kunde färdas från människa till människa. Jag träffade folk som påstod sig leva i denna alternativa verklighet. Det var verkligen en djup upplevelse och även denna gången hoppade tiden. Klockan var nästan tolv och lite senare hade den blivit 22 igen. Jag tog det dock cool lungt på festen och bara var och observerade min verklighet.

  Samtidigt så finns det flera historier ifrån den festen där min verklighet inte stämmer överens med andras, trots att jag aldrig lämnade verkligheten utan allting var precis lika verkligt som här och nu.

  Jag kommer dock inte ta LSD igen då tredje ögat kan öppnas och vara öppet hela tiden och då riskerar man att förlora verklighetsuppfattningen. När jag läste Bortom Fruktan så öppnade jag mitt tredje öga och verkligheten gick ihop med “fantasin” eller drömvärlden. Då öppnade jag ögat dock på naturlig väg.

  Tillbaks till Gud och Oändlig Intelligens

  Livet för mig är en upplevelse och meningen med livet är själva livet. Det är att uppleva sina sinnen, att smaka på maten, att andas in luften, att känna dofter, att känna gräset, pälsen på ett husdjur, sitt hår eller sin partner, och att se och att höra. Vi är skapta för att uppleva och det är vår egen skapelse vi lever inom.

  Vi är Oändlig Intelligens och samtidigt är vi skapade av Oändlig Intelligens.
  Vi är vår egna skapelse och Oändlig Intelligens har klonat sig själv.
  Universum, Galaxer och Stjärnor (såsom vår sol) är alla kopior av
  oändlig intelligens och alla har fått total fri vilja att skapa
  som de själva vill. Vi är också en klon av Oändlig Intelligens med
  total fri vilja att leva och skapa som vi vill.

  Efter mina upplevelser med att tid är en illusion (detta säger även dokumentären Time ifrån BBC som handlar om kvantfysik) så har jag funderat på varför jag är medveten. Jag har nått slutledningen att jag är medveten för att jag inte kommer glömma bort mig själv, jag har funnit det jag föddes för att göra vilket är att finna kärleken för mig själv och andra. Jag älskar alla så oehört mycket att jag skulle offra mitt egna liv för en främling [Edit: 2019: Jag ser livet ännu djupare än när detta inlägg skrevs, det framgår av senare inlägg som handlar om hur vi alltid existerat samt existerar bortanför ljusskapelsen, den situation som jag beskriver existerar inte på det sättet jag beskriver i detta inlägg. Skulle jag offra mig? Det beror på om jag eller den andre hade bidragit med mest sanning och äkta varande i vår värld.]. Jag tror inte på döden och ser mig som en själ som använder kroppen som ett verktyg / instrument för att uppleva livet. Samtidigt är vi alla skapta för att inse att vi är den Oändliga Skaparen (oändlig intelligens). Vi lever just nu i en skola som går ut på att vi ska lära oss förstå kärleken och därmed leva på ett sätt som gynnar världen. Vi är inte här för att bli bäst på något eller göra karriär eller tjäna så mycket pengar som möjligt. Vi är redan bäst! Vi är redan den som skapat allting, vi har bara glömt bort det. Vi är här för att bli individer och finna kärleken till oss själva samt utvecklas andligt / själsligt och lösa våra inre obalanser (karma).

  Eftersom tid är en illusion så händer allting samtidigt. Det finns bara ett enda ögonblick och det är nuet. Detta ‘nu’ är fullt av kärlek och att finna den leder till lycka, glädje och frihet. En sak som är tråkig med vår dröm är att vi lever inom ett själsligt slaveri. T.ex. så har vi skapat ett system som t.ex. penga systemet som missgynnar majoriteten av befolkningen. Vi arbetar på tok för mycket och har för lite tid till att verkligen leva och uppleva och träffa vänner samt familj. Allt detta har dock skett för att vi låtit negativa krafter ta över vår dröm och verklighet.

  Det sägs att i begynnelsen när människan var skapad (tänk på att vi inte är människor, utan medvetanden / själar) så levde de i total harmoni i ett paradis där allt var perfekt. Men detta ledde inte till någon andlig utveckling då de hade det underbart hela tiden. Det var då Yahweh / Allah  rådfrågade högre makter som existerar nära Den Oändliga Skaparen (Oändlig Intelligens) vad han kunde göra för att påskynda utvecklingen. Svaret han fick var att tillföra fri vilja. Då människan levde i ett paradis där de inte hade någon fri vilja då allting var perfekt så lät Yahweh / Allah dem välja då Lucifer kom in i bilden och gav människan valet att äta ifrån kunskapens träd. Jag ser hela denna historia som en allegori men den beskriver på ett bra sätt hur saker och ting har blivit som de blivit. När människan valde att gå emot Yahwehs / Allahs lag att inte äta ifrån trädet så började en katalysator att utvecklas eftersom de nu hade ett val och kastades ut ifrån paradiset.

  För att gå till vår verklighet så har vi alla fri vilja att tro vad vi vill. Det jag säger kan tolkas på många sätt och vissa kanske inte håller med alls, andra kanske håller med lite och vissa håller med fullt ut. Det är alltid viktigt att ta till sig det som man känner resonerar med sitt inre. Vi har alla vår egen väg till sanningen men vissa saker har vi gemensamt, som t.ex. det som vetenskapen bevisat.

  Ryska forskare såsom Gariaev och Poponin har visat att DNA påverkar fotoner och kan forma fotoner (som utgör allting vi ser dvs vår verklighet), och the Heart Math Institute har visat att känslor påverkar DNA och således har vi, genom våra känslor, makten att forma vår verklighet.

  Våra hjärnor är perfekta verklighetsuppfattande biologiska maskiner som tolkar t.ex. fotoner och ljudvibrationer och dessa blir elektriska signaler i hjärnan som sedan skapar vår upplevelse. Vi är alltså redan biologiska maskiner som fungerar som en perfekt AI. Många associerar sig med sin hjärna och tror att när vi dör så är vi döda, men jag är övertygad om att jag är en själ, speciellt efter alla mina egna upplevelser, så för mig finns bara fysisk död som innebär att min kropp dör. Det som kommunicerar genom min kropp som jag kallar för ‘jag’ är dock inget som kan dö. Det enda jag kan göra är att glömma bort mig själv, alltså välja att inte komma ihåg vem jag är. Vilket jag gjorde innan jag föddes.

  Reinkarnation fungerar på samma sätt, vi föds utan att känna till tidigare liv och eftersom tiden är en illusion måste vi just nu leva i vår sista reinkarnation. Detta är precis vad Ambres säger, en ande som pratar igenom en helt oandlig snickare vid namn Sture Johansson som lever i mellersta Sverige. Ambres En död talar är en dokumentär som gick på SVT som handlar om Sture och anden Ambres som pratar igenom honom när han går in i ett slags trans tillstånd.

  Sture blir “övertagen” kan man säga av ett andeväsen som talar till honom och allting som Ambres säger är inget som Sture uppfattar eller hör då han inte är kvar i sin kropp. Ambres kallar kroppen för ett tempel samt instrument och välsingar det varje gång han tar över Stures kropp. Första gången Sture var med om att bli av med kontrollen över sin kropp var när hans före detta fru tvingande med honom under 70-talet till en meditations grupp. Han gillade det inte alls och somnade varenda gång de satt och mediterade med stängda ögon. Han tyckte det var meningslöst och löjligt att söka efter inre upplevelser och tyckte inte det var speciellt roligt.

  Under hösten 1976 så vaknar han upp och alla i gruppen tittar på honom. Sture tror att han sovit och ber om ursäkt men de viftar bort det och säger att någon pratade igenom honom.

  Den första kontakten som pratade igenom Sture byttes senare ut till Ambres. Sture själv trodde länge att han blivit psykiskt sjuk och schizofren. Han slutade efter att tag att kanalisera Ambres för han tyckte det var obehagligt och att han kanske lurade människor som sökte sig till honom för att höra vad Ambres hade att säga.

  Det var tills han pratade med en psykolog som han ändrade sig då psykologen sa att alla hans patienter som hade pratat med Ambres hade blivit bättre. Då tänkte Sture att så länge människor mår bättre av att prata med Ambres så kan jag fortsätta, eftersom Ambres faktiskt fick människor att må bra.

  Ambres säger att våra inkarnationer fungerar på det sättet att vi bara är medvetna om nuvarande inkarnation. Det kan jämföras med smultron som placeras på ett grässtrå.

  Varje smultron representerar ett liv och alla liv bakom det senaste smultronet är liv vi inte kommer ihåg (om vi inte väljer genom fri vilja att ta reda på dessa liv, genom t.ex. hypnotisering, meditation etc.). Det senaste smultronet är det enda vi är medvetna om:

  Vi ser alltså inte de tidigare smultronen (liven) utan bara det nuvarande livet. I min egna andliga resa och sökandet efter förståelse för min egna existens så har jag lyckats kanalisera en aspekt av mig själv ifrån en helt annan planet och varit med om att en polare också kanaliserat någon entitet genom sig som talade med mig, så jag tror verkligen på att det går att kanalisera information och kunskap bortom denna verkligheten ifrån högre dimensioner.

  Samtidigt så leder mitt sökande mig till att tid är en illusion och att jag måste leva det livet som är det sista på strået. För om jag skulle glömma bort detta livet skulle jag inte vara medveten om det, då skulle det bara vara ytterligare ett smultron bakom det som skulle bli nuvarande smultron.

  Carla Rueckert är ett medium som kanaliserade Law of One (Law of One, Law of One Study Guide) ifrån en entitet som kallade sig för Ra. Ra sa sig vara ett minneskomplex bestående av en hel planet som gått ifrån den dimension vi lever i till en högre dimension närmare det som är Oändlig Intelligens. Hon blev också likt Sture helt omedveten om vad som hände när Ra tog över hennes kropp.

  Law of One bygger på Lagen om En, dvs att vi alla är en eftersom vi alla är Oändlig Intelligens. Det finns ingen separation emellan oss och det är precis det som vetenskapen bevisar idag. Man har t.ex. gjort experiment inom amerikanska militären som visat att om man tar en cell ifrån kroppen och utsätter kroppen för emotionell stress t.ex. så påverkas cellen ögonblickligen även om den inte är i kroppen. Dessa experiment bygger på Cleve Backsters experiment som jag nämnt i ett tidigare blogginlägg (Växter reagerar på våra tankar). Cleve och hans forskningsteam testade avstånd upp till flera hundra mil och effekten var ögonblicklig.

  Samtidigt har experiement med klonade fotoner visat att om man skickar dem i varsinn riktning ifrån varandra och låter fotonen välja mellan två vägar så väljer de båda alltid exakt samma väg. Detta bevisar att kontakten mellan fotonerna är ögonblicklig och slutsatsen som Gregg Braden drar i sin bok The Divine Matrix är att allting är sammankopplat genom en energi han kallar för The Divine Matrix och som andra kallat för bland annat aether (eter). Ryska forskare har kanalsierat denna energin genom pyramider de byggt och de kallar källan för Torsion Field. Denna energi som omger oss kopplar samman allting. David Wilcock beskriver i sina böcker Convergence också hur allting är sammankopplat. Det vi upplever som avstånd är en illusion, precis som 20minuters dokumentären The Secret Beyond Matter visar (en video jag visar i tidigare blogginlägg). Många uråldriga läror pratar också om att allting är sammankopplat, t.ex. så nämner Buddhismen Indras Nät som metaforiskt visas som ett spindelnät som väver samman allting och att allting är sammnkopplat.

  Innan The Big Bang teorin så var allting energi och det som kvantfysiken visar idag är att det som fundamentalt bygger vår verklighet är energi, och all energi är sammankopplad med allt annat. Så vi är alla sammankopplade med varandra och det sträcker sig så långt att vi t.om. delar våra tankar med varandra i en holografiskt skapelse.

  Lagen om En

  Ra, som David Wilcock nuförtiden kanaliserar då det är del av hans framtida själv, berättar i Law of One om hur vår skapelse är konstruerad. Ra pratar om densiteter som kan kallas dimensioner men det är egentligen ett felaktikt namn. Densitet är tätheten av energi och all energi är del av oändlig intelligens. Allting är intelligent då oändlig intelligens genomsyrar allting. Det som skiljer oss ifrån den oändliga skaparen är vår hjärna som filtrerar bort information så vi kan uppleva en verklighet inom det som är allt. Vi är energi som har en subjektiv upplevelse inom sig själv. Hade vi varit oändlig information hade vi inte kunnat uppleva någonting då vi hade expanderat i all evighet och levt i en konstant orgasmiskt upplevelse. Inte för att det hade varit obehagligt men bara det att vi existerar som människor bevisar att vi någon gång valt att glömma oss själva som den oändlige skaparen och leva inom vår skapelse.

  Det finns gudar på många plan och vi alla är gudar, vi är trots allt en oändlig skapare. Problemet med många religioner är att man tror makten finns utanför sig, när allting existerar inom en själv. Det jag frågade mig är varför jag inte har gudaliknande krafter eftersom jag är den Oändliga Skaparen. Detta fann jag svar på inom Lagen om En. På tal om gudar så nämner Miguel Ruiz i Bortom Fruktan hur gudar kan bli avundsjuka och vill att vi dyrkar dem. Men vi inte behöver dyrka någon eftersom vi faktiskt är skaparen själva. Det finns givetvis även goda gudar som bara vill hjälpa till och sen finns det avundsjuka och även onda gudar. I slutändan blir alla dock fulla av kärlek då det endast är kärlek som kan överleva och bli ett med allt.

  Den första lagen i vår skapelse är Fri Vilja och det är den som gett upphov till livet vi lever. Den andra lagen är kärlek då det enda som kan acceptera total fri vilja är kärleken. Hat kan inte acceptera allt och är i slutändan självförstörande precis som cancer.

  Det intressanta är hur verkligheten med Rum & Tid är konstruerad enligt Ra. Strängteorin är nära att lösa allting och har i löst princip allt i teorin men de har inte med det som Gregg Braden kallar för The Divine Matrix, eller som uråldriga läror kallar för aether, det som är medvetande och oändlig intelligent energi. Inom vetenskapen räknar man med 4 fält: Det elektriska, det magnetiska, den starka kraften och den svaga kraften, och dessa skapar allting såsom materia och gravitation. Det 5:e fältet är medvetande och detta är vad Oändlig Intelligens är. Peter Russell som jag nämnt tidigare berättar i sin resa i att förstå medvetande att vi alla är Gud, eftersom vi alla är sammankopplade genom medvetande med varandra.

  Ra berättar vilka cykler de har varit med om i sin egna evolution till den 6:e densiteten. De berättar att allting är en cirkel, Alpha & Omega, som är Oändlig Intelligens.

  Igår hade jag en intressat diskussion med en vän över MSN och vi kom fram till att man metaforiskt kan se Oändlig Intelligens som en server och vi är datorer som kopplar upp oss till servern och alla kopplas samman genom den, samt att servern innehåller all information som finns.

  De cykler eller densiteter som Ra genomgått är:

  1. Första Densiteten: Cykeln för Medvetenhet, här existerar grundelementen såsom eld, vatten, vind, luft och mineraler.
  2. Andra Densiteten: Tillväxt, och här finner vi växtriket och djurriket.
  3. Tredje Densiteten: Självmedvetenhet, och det är här vi lever nu.
  4. Fjärde Densiteten: Kärlek eller Förståelse
  5. Femte Densiteten: Ljus eller Visdom
  6. Sjätte Densiteten: Ljus/Kärlek, Kärlek/Ljus eller enhet (Här är Ra just nu)
  7. Sjunde Densiteten: “The Gateway Cycle”. Den densitet där man får total sakramental insikt i allting i skapelsen.

  Den sista densiteten, den 8:nde är Oändlig Intelligens, den är allting och varje densitet är början på en ny oktav dvs första densiteten som jag visade i förra blogginlägget. Att existera i 8nde densiteten är som Ra säger: Bli ett med allt och därmed inte ha något minne, ingen identitet, ingen dåtid eller framtid, utan existera i allting samtidigt.

  Inom tredje densiteten så föds vi allt med glömska, detta för att det ska finnas potential till att lära sig. Utan missförstånd finns det ingen potential till utveckling. Det är också inom tredje densiteten som negativt och positivt samexisterar (de separares under 4 & 5 densiteten för att sammanföras i 6:e). Det negativa är det som endast tar hand om sig själv och det positiva det som tar hand om andra. Vi har en maktelit som t.ex. är negativ men som fungerar som en katalysator för att vi ska vakna. T.ex. så är 9/11 en sådan katalysator då jag personligen inte hade ifrågasatt regeringar om jag inte hade bevisen att tornen som föll samt byggnad 7 var fyllda med sprängmedel. Det var alltså inga plan som fick ner byggnaderna och idag finns det en vetenskaplig rapport som bekräftar att det var explosiva ämnen nämligen nano-thermite i byggnaderna. Så det är bevisat att någon måste haft tillgång till byggnaderna för att få in dessa explosiva ämnen, samtidigt så är den officiella förklaring otroligt felaktig då de inte räknar med explosiva ämnen. Se intervju i Dansk mainstream TV (sanningen är alltså nu ute i media) med vetenskapsmannen Niels Harrit som var med och tog fram rapporten här:

  Jag sa tidigare att meningen med livet är själva livet och Ra själv säger att vi genom vårt kropp / sinne / själ komplext roar oss själva och lever livet. Vi är alla en men samtidigt lever vi som skiljbara. Den oändliga skaparen (Oändlig Intelligens) är oskiljbar och ofokuserad. Vi upplever verkligheten genom att vi är skiljbara och att vi fokuserar på verkligheten. Inom kvantfysik har det bevisats att endast genom att observera partiklar på kvant-nivå så kan man påverka resultatet, alltså vi kan påverka allting då dessa partiklar är det som skapat allting vi har och består av.

  Vi är gudar och inte vilken gud som helst, vi är den gud som är Oändlig och som skapat allt. Vi är här för att lära känna oss själva och njuta av livet. Just nu står vi inför en övergång till 4:e densiteten som kommer ge oss mer krafter som vi inte kunnat använda p.g.a. av den fria viljan och sättet 3:e densiteten är konstruerad på. Inom 3:e densiteten måste vi leva utan våra krafter eftersom annars hade allting blivit kaos om vi t.ex. kunde manifestera saker direkt eftersom vi är så obalanserade. Samtidigt hade vi påverkat varandras tro på vad livet är och vi hade inte kunnat utveckla allting vi utvecklat. Utan att leva med total glömska om vad vi är hade vi inte haft någon potential att skapa allting vi skapat såsom religioner, regeringar, samhällen, tv-serier, filmer, böcker, upplevelser osv. Det underbara med allt är att vi kan använda allting vi lärt oss till att skapa en helt otrolig värld utan krig, utan fördomar, och utan alla negativa saker som får oss att må dåligt. Samtidigt kommer vi få evigt liv och kommer leva för alltid, för annars hade vi inte varit medvetna som jag sa tidigare rörande inkarnation.

  Jag vill avsluta med ett citat ifrån Ra:

  You are every thing, every being, every emotion, every situation.
  You are unity. You are infinity.
  You are love/light, light/love.
  You are.
  This is the Law of One.

  – seilon, som försöker leva sitt liv genom att bara vara.

  Skrevs den 28/4 2009

  Tags: , , , , , , , ,

23 Kommentarer

WP_Cloudy
 • Jim says:

  Kul att dom uppmärksammar 9/11 igen, bra om det kommer ut så att så många som möjligt inser att dom blivit blåsta av våra “ledare”. Förhoppningsvis leder det till nån slags revolution.
  Speciellt när det kommer slutsatser och ev. bevis för sträng teorin i samma vända. Förhoppningsvis får vi svar när dom kör igång large hadron collider project =)

  Det är spännande tider vi lever i, känns som vi kommer få vara med om något stort inom den närmsta tiden! =D

  Rock on!
  /Jim

 • Sirius says:

  Hej Seilon,

  Jag hittade denhär bloggen ikväll när jag på skoj googlade “medvetande”. Det är underbart att läsa, eftersom jag är inne på helt samma linjer. Har sökt “kärnan” så länge jag kan minnas och har hittat mer än jag kunde drömma om (enheten, sammanhanget, tidlösheten, ja allt detdär). Jag föredrar vetenskap framför religion, men rör mig överallt där jag känner att jag har något att finna. Det som avgör är ändå min inre kompass.
  Härligt att det finns någon som är så likadan som en själv 😀
  Kram , S

 • D.Dede says:

  Sitter här och beundrar dig i vanlig ordning. Sjukt inspirerande och bra skrivet som vanligt.

  Kärlek
  / – D.Dede

 • Sirius says:

  Om man vill mejla dig, var fås e-mail-adressen ifrån?

 • seilon says:

  Tack för era kommentarer! Det är jätteroligt att ni kommenterar då det motiverar 🙂

  Email till mig finns i vänstra menyn under Bra Sidor.

  Kärlek till er alla!

  – seilon

 • sophia. says:

  hej seilon, tycker att det du skriver och hela du som person är så jävla intressant. du besitter stor kunskap. vill du gifta dig med mig?

  frid, sophia.

 • daniel says:

  Hej! Det är mycket intressanta saker du skriver om, och mycket jag håller med om 🙂 Keep it up!

 • hermes says:

  Lyssna på The Soundtrack of Our Lives.Ebbot sjunger om samma saker

 • hermes says:

  Ett tips:”The Ego Delusion”.Ett svar på tal angående “The God Delusion”.Ett stort finger från Ebbot till Richard Dawkins…finns på senaste plattan “Communion”.Eller lyssna på The Passover t.ex…

 • basti says:

  Blir du som jag också mycket besviken om ingenting händer 2012? Hur skulle du agera då?

 • seilon says:

  Hej och tack för era kommentarer! Tack till musik tipset hermes!

  Basti, jag bryr mig inte så mycket om ett fast datum. Jag vet redan att jag är en oändlig skapare precis som alla andra, bara att väldigt få förstår det och lever som det.

  För mig är 2012 nu. Det enda som 2012 innebär är en tid då vi kommer återse en tid av ingen tid. En tid då alla tider möts helt enkelt och allting blir en evighet. Direkt efter det kommer vi vara där vi är menade att vara. T.ex. de som aldrig kommer i kontakt med denna sortens information kommer inte ens märka av något. Även om de skulle sluta existera.

  Så jag agerar likadant nu som under och efter 2012. Jag vill se en värld i fred och frihet och lägger ner mycket tid på att skapa fred och frihet. Vi är våra handlingar och det är våra handlingar som därmed definerar oss. Vad gör dina handlingar dig till är något alla borde fråga sig själva.

  Livet för mig är betydligt större än jordelivet vi har, och jag ser min vistelse här som något där jag kan göra nytta och sprida kunskapen kring vad livet är och att vi alla är skapare. Vi måste med denna kunskapen börja skapa något nytt och något bättre.

  Det börjar med att få fram fri energi och samtidigt genomföra en ekonomisk reform där pengar skapas för människans bästa och människans frihet.

  – seilon

 • Rape says:

  Oändlig intelligens? Kan du på något vettigt sätt bevisa hur denna intelligens finns? Det är roligt också med hur du kan kategorisera tid som illusion. Tydligen har det aldrig slagit dig att kanske är upplevelsen som vår hjärna processar är den illusionen du pratar om.

  Jag tror/bedömer att det är du som lever i illusionen att tiden är illusion.

 • seilon says:

  Rape, jag tror inte det går att “på något vettigt sätt” bevisa det för dig utan att du undersöker saken själv.

  Tänk såhär: Om jag har rätt? Hur kan det då fungera? Vart kan jag vända mig för att få svar?

  Alla vägar till förståelsen för vår existens och oändligheten är unik. Jag kan bara dela med mig av det jag kommit fram till genom empiriska undersökningar och vad fysiker, astronomer, esoterisk kunskap och så vidare sagt.

  Hur kan man veta att allting är ett som Law of One säger? Jag vet det, men jag kan inte bevisa det bara sådär. Kanske om vi tar en fika och pratar och jag lär mig se livet ur dina ögon. Då kan jag se vilken kunskap du saknar för att pussla ihop förståelsen till din existens.

  Att tiden är en illusion är vad fysiker inom kvantfysiken säger. Jag har inte haft tillgång att pröva dessa teorier på samma sätt om som de genom vetenskap, utan har upplevt det genom självinsikt. T.ex. så har jag lyckats vakna i drömmar och det är lika verkligt som här och nu. Men jag har drömt om saker som sedan hänt i verkliga livet. Även en god vän och min mamma har gjort det. David Wilcock säger att “drömvärlden” består av nutid, dåtid och framtid som händer samtidigt. Medan vi just nu bara upplever en tid och det är tiden som går framåt.

  Tack för din kommentar!

  – seilon

 • Rape says:

  Alltså, jag tror vi ligger lite på olika plan på hur vi funderar. Nu drar du väldigt förhastade slutsatser om vad som kan vara vad, men jag säger som jag säger till religiösa: personliga upplevelser kan ALDRIG vara någon form av bevis för hur världen fungerar eller är uppbyggt. Det är MIN starka åsikt och för mig förefaller den ÅSIKTEN ganska logiskt. Tack vore den starka skara av argument som mitt påstående har bakom sig, din åsikt fallerar.. (åtminstone i mina ögon :D) Självklart är jag beredd att ändra åsikt om du redovisar mig bevis som är trovärdiga, vetenskapliga, logiska och objektiva..

  Du får självklart visa hur dessa EMPIRISKA bevis stödjer dina ståndpunkter, för jag hittills när jag går igenom din hemsida inte sett en enda sådant som på ett logiskt vis stödjer din ståndpunkt. Jag är inte intresserad av mysticism och sned-driven/selekterat vetenskap.

  Ditt exempel är också inget bevis på att ”tiden är illusion”. Jag skulle säga snarare att hjärnans uppfattning under visa omständigheter (när man drömmer) förvrängs, och därför olika uppfattningar baserade på upplevelser formas.

  Därför är det viktigt att vara självkritiskt och bemötta upplevelser som de är – alltså: upplevelser. De kan under inga omständigheter vara BEVIS för någonting, definitivt inte för att ”tid är en illusion”. Hur skulle upplevelser vara bevis på att ”tid är illusion”. Det är helt befängt och naivt att tro det.

  Aja, nu ska jag inte haka mer på dig, och jag håller med om vad du skrev i de första raderna att det skulle vara kul att ses ögo för öga och föra en diskussion, men det känns lite osannolikt…

  Men vem vet, herrens vägar äro outgrundliga (!ironi). 😀

  Aja, men

 • seilon says:

  Hej igen Rape!

  Enligt din uppfattning är mina slutsatser förhastade, men då har du inte levt mitt liv och då har du inte varit med om det jag varit med om.

  En sak jag lärt mig ifrån mitt sökande är att jag omöjligt kan bevisa för andra att de är gud och del av en oändlig skapare. Som sagt, om vi träffades och fikade och sen genom en shamansk initiation (som jag inte behärskar) så kanske jag kan visa det för dig. Men i grund och botten måste man söka svaren själv.

  Jag tycker du ska ladda ner TV-Serien Time ifrån BBC (tror den är på 2-3delar). Där berättar de med kvantfysik om just tiden och att den är en illusion.

  Uttrycket “illusion” kan också tolkas på olika sätt. Tiden finns ju uppenbart, eftersom vi använder oss av den. Men kan du ta på tiden? Tid är ett abstrakt begrepp och det vi ser som tid är minnet av att solen / stjärnorna eller klockan rört sig framåt.

  Jag var påverkad av LSD och var med om hur tiden förflyttades bakåt, och har läst om andra som varit med om samma saker på hallucinogena droger. Men det kan ju även förklaras på ett sätt som inte alls stämmer in på vad jag pratar om. T.ex. att det endast var i hjärnan.

  Men jag är inte min hjärna. Jag är ett icke fysiskt medvetande, och det kan jag inte heller bevisa. Jag har pratat med personer som (utan droger) lämnat sina kroppar och det finns undersökningar där personer lämnat sina kroppar och kollat på saker i andra rum och sen berättat vad de såg och det var korrekt. Vad är vi då om man kan vandra och se saker utan att använda sin fysiska kropp? Är vi bundna till kroppen?

  Jag säger att vi inte är det. Jag är i alla fall inte det, men jag tror absolut att man kan leva som en person som endast är sin kropp.

  Böcker du kan läsa är The Divine Matrix av Gregg Braden eller Convergence av David Wilcock. Kolla även upp Peter Russell och hans arbete.

  Hade inte kvantfysiken bekräftat det jag varit med om så hade jag nog kunnat tro att jag förlorat verklighetsuppfattningen. Nu har jag dock vetenskap som backar upp vad jag säger, även om det finns de som vägrar acceptera den.

  Jag bor i Göteborg och har min email på denna sidan. Vill du ta en fika någon dag så är det bara att höra av dig. Men räkna inte med att jag kan bevisa något för dig. Däremot så är det alltid roligt att få andras perspektiv så jag kan utöka min egna kunskap.

  Ha det underbart!

  mvh
  – seilon

 • Jim says:

  “…jag säger som jag säger till religiösa: personliga upplevelser kan ALDRIG vara någon form av bevis för hur världen fungerar eller är uppbyggt. Det är MIN starka åsikt och för mig förefaller den ÅSIKTEN ganska logiskt.”

  Det är väl just personliga upplevelser bevis grundar sig på? Ett exempel, om jag ska bevisa att saker faller nedåt, så släpper jag en sten. Mina ögon ser stenen falla till marken, mina öron hör det, det skickas sedan som elektriska signaler till min hjärna som enligt denna information säger mig att jag hade rätt i att saker faller nedåt.

  Allt vi är med om, både fysiskt och psykiskt, är personliga upplevelser, vad är rätt att klassas som bevis? För att kunna bevisa något så måste man först anta att ett visst antal regler och lagar stämmer, tex gravitationen, ljusets hastighet, big bang, att mörk materia existerar osv osv. Några av dessa saker vet vi mer eller mindre stämmer, de flesta antar vi bara stämmer för att beräkningar bekräftar att det bör stämma, tex mörk materia (det som tros fylla och hålla ihop hela universum), dock finns chansen att vi räknat/tänkt/antagit fel och det som då lagts fram som “bevis” är inte längre mycket värt.

  Så det intressanta är väl egentligen vilken information som ska betraktas som bevis och vilken som ska avfärdas. Det är enbart genom personliga upplevelser vi kommer framåt och utvecklas så istället för att avfärda det som “icke-bevis”, fråga dig själv vad bevis egentligen är för något.

  Ber om ursäkt för den något osamanhängande texten men klockan är mycket och jag är trött ^^
  Peace!
  /Jim

 • Rape says:

  ”Jag tycker du ska ladda ner TV-Serien Time ifrån BBC ”

  Jag har sett serien och tycker den är skitbra. Men, du måste ha i beaktande att man vet fortfarande VÄLDIGT lite om tiden (eller ens det). Jag tycker man ska vara försiktig när man påstår och tror på saker.

  Du kan förklara för mig, varför ska jag ta dig på allvar mer än de andra andra religiösa/troende som upplevt samma saker som du fast tolkat det (beskrivit) helt annorlunda, tvärtom från din uppfattning? Alla har ingen aning om vad ”personlig upplevelse” är, men likfan folk hittar på saker för att förklara vad det är. Det är naivt och primitivt att göra så. Ytterst ovetenskapligt.

  ”det finns undersökningar där personer lämnat sina kroppar och kollat på saker i andra rum och sen berättat vad de såg och det var korrekt.”

  Jag har sett magiker/illusionister göra samma sak. De försäkrade mig att deras ”själ” inte flög iväg och kollade vad som fanns i rummet därpå. Eller vad den andre hade ritat för något i andra rummet.

  Som en uppfriskning för ditt sinne ber jag dig att kolla något du säkert kommer finna intressant. Programet heter ”The so called Messias”:

  http://www.youtube.com/watch?v=kJ02I6QyagM&feature=channel_page

  ”Är vi bundna till kroppen?”

  Ja. Det vore väldigt meningslöst att ha kropp om vi inte var bundna till kroppen.

  ”Det är väl just personliga upplevelser bevis grundar sig på?”

  Det typen av ”personliga upplevelser” jag pratar om är sådant som grundar sig på andlighet, flow osv. Jag är själv en ”andlig” människa (jag är musiker) och kan känna flowen men jag försöker inte tillsätta denna upplevelse något jag inte vet om. Jag kan bara konstatera som alla andra att det finns denna form av upplevelse, men att påstå att de bekräftar HUR vår värld är byggd/fungerar är att gå för långt. Där behöver jag konkreta bevis som kan testas innan jag kan tro.

  ”Allt vi är med om, både fysiskt och psykiskt, är personliga upplevelser, vad är rätt att klassas som bevis? ”

  Den här frågan är en bra fråga för att den ifrågasätter våra mänskliga (vanliga) antaganden. Det är kul att fundera kring det, men svårt att komma fram till något. Det finns premisser och antaganden som man antar att de är sanna i den ”verkliga” världen, that’s it. Därutöver finns VETENSKAPEN, det enda kända metodiken som fungerar för att komma fram till saker och utveckla fungerande idéer.

  Vi kan ju såklart flumma och ifrågasätta allting, men den diskussionen är en annan diskussion. Jag pratar om den reella världen och saker som kan testas av oberoende forskare på ett realistiskt sätt. (Hoppas du förstår vad jag menar).
  Du kan kolla på wikipedia, det är en bra förklaring om vad vetenskapliga bevis är för något.

  seilon: Jag tycker dina idéer är intressanta och om du vill och har tid, kan du komma på en forumtråd jag ofta besöker (med många andra). Det finns där en del folk du skulle ha roligt att diskutera med.

  Alltså, om du har tid och lust, besök gärna: http://www.gamereactor.se/forum/?forum=1&thread=26487&page=517

 • seilon says:

  “Du kan förklara för mig, varför ska jag ta dig på allvar mer än de andra andra religiösa/troende som upplevt samma saker som du fast tolkat det (beskrivit) helt annorlunda, tvärtom från din uppfattning? Alla har ingen aning om vad ”personlig upplevelse” är, men likfan folk hittar på saker för att förklara vad det är. Det är naivt och primitivt att göra så. Ytterst ovetenskapligt.”

  Du behöver inte ta mig på allvar, däremot så om du söker egna svar genom meditation kommer du vara med om liknande saker. Lägger man ner tid på att på riktigt finna sanningen om sitt liv så kommer man göra det. Men det kräver ett engagemang ifrån en själv. Jag gjorde det genom drömtydning, meditation och kontemplation.

  “Jag har sett magiker/illusionister göra samma sak. De försäkrade mig att deras ‘’själ” inte flög iväg och kollade vad som fanns i rummet därpå. Eller vad den andre hade ritat för något i andra rummet.

  Som en uppfriskning för ditt sinne ber jag dig att kolla något du säkert kommer finna intressant. Programet heter ”The so called Messias”:”

  Jag kan inte svara för hur illusionister gör. Men jag vet om att de gör mycket genom att välja rätt ord och visa saker i folks omgivningar, det är mycket sublima meddelanden. Men jag tror samtidigt att det finns de som kan lämna sina kroppar. Bägge sakerna är alltså sanna även om den ena är en “bluff” fast ändå inte.

  Allt är möjligt, det finns inga begränsningar bara de vi själva skapar. Allting går att se ur 2 distinkta perspektiv.

  “Ja. Det vore väldigt meningslöst att ha kropp om vi inte var bundna till kroppen.”

  Jag ser det som att vi är bundna till kroppen nu, men när den dör så blir vi vår andra kropp (själen).

  Rape, jag kommer nog hitta in på det forumet, alltid roligt att utbyta idéer med varandra, och dessutom så gillar jag tv-spel :).

  Det med vetenskap är att mycket jag säger är vetenskapligt, Dean Radin har t.ex. forskat om det paranormala med vetenskap och bekräftat att vi kan påverka saker genom tankar samt prata med varandra telepatiskt. Jag har själv varit med om telepati och hur är det möjligt när tankar kan flyttas från en person till en annan utan fysisk beröring?

  Vi är sammankopplade på ett sätt som är bortom det fysiska. 🙂

  Tack för din kommentar Rape!
  Och tack för din också Jim! Bra sagt!

  – seilon

 • Jim says:

  Nog för att det är sommar och har varit halv ok väder på sista tiden men se till att uppdatera nångång nu din slöfock 😉 hehe

 • Ed says:

  Har själv sett detta utbyte av känslor i dubbelhelix som Heart Math Institute påpekar, detta under påverkan av psilocybin. Varje gång vi möter en människa så byter vi känslor i dubbelhelix, de binder oss samman.
  Tack för en otroligt nyttig blogg!

 • Hejkompis says:

  Hej Selion, jag har nyligen upptäckt din site och kollar igenom den.

  Jag kom på att tredje densiteten, [individuell] självmedvetenhet MÅSTE (enligt mitt tycke) börja med blankt minne. Den största skillnaden mellan människor och (andra) djur är en mindre hjärna som också måste ha lett till minne som är mindre / kortvarig..

  och självmedvetenhet kanske är i själva verket långtidsminne som ger möjlighet till självkomplentation. Och utan självkomplentation så skulle man kanske leva mest med instinkt. (Tänk på killen i filmen memento)

  oz

 • seilon says:

  Hej oz/hejkompis! 🙂

  Håller med dig!

  Djur är ett medvetande som kan bli medvetet. De lär sig saker, vilket alla djur gör. Som jag ser det så är orsaken till vår nuvarande existens att vi äntligen blir evigt medvetna. Annars hade vi inte varit medvetna just nu.

  mvh
  seilon

 • Viktor says:

  Hej seilon!

  Jättebra sida (Nyupptäckt för min del). Jag tror att hallucinogena droger bortsett från DMT, som finns naturligt i kroppen, är farligt för astralkroppen i och med att de projicerar en falsk värld istället för andevärlden som nås genom tredje ögat. Detta i enlighet med “The Thiaoouba Prophecy” (en varm rekommendation om du inte redan läst den).
  I övrigt så vill jag tacka dig för en mycket inspirerande stund. Vi söker alla samma mål.

  Lycka till i ditt fortsatta sökande/finnande och ljus vare med dig. 🙂

  mvh/ Viktor

  Appendix:
  a) Här finns information om det tredje ögat som vi känner och om produktionen av DMT, substansen som finns i allt levande http://halsofakta.com/?t=26

  b) Här finns “The Thiaoouba Prophecy” av Michel Desmarquet att köpa eller att ladda hem som e-bok på en mängd olika språk, däribland svenska. http://www.bioresonant.com/bookshop.html?PHPSESSID=788d21861a2089ae57c4a1d9cf54d1cf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *