• 06Mar

  När man nämner andlighet så ryggar folk tillbaks. Det är för att många förknippar det med religion. När jag pratar om andlighet pratar jag om det abstrakta. Det som inte går att se eller uppleva genom våra vanliga sinnen. Våra externa sinnen.

  Vid födseln så domesticeras/programmeras vi in i detta livet vi lever just nu genom vår externa sinnen. Dessa är t.ex. synen, hörseln, smaken, känslen, lukten, balansen. Det är våra hjärnhalvor som hjälper varandra balansera oss och skapa en logisk verklighetsuppfattning.

  En logisk verklighetsuppfattning innebär att saker och ting fungerar rationellt och logiskt. T.ex. om jag släpper en sten så faller den neråt och inte uppåt.

  Det andliga = Vårt riktiga* jag

  Vi har glömt bort att vi har en själ. Vi lever i en extern verklighet men har även en intern verklighet. Eftersom vi har glömt bort vårt andliga så styrs vi endast av våra hjärnor. Med det andliga har vi tillgång till t.ex. kreativitet och intuition. I dessa tider håller vi på att vakna upp till vad mystiker, shamaner, andliga ledare, heliga skrifter, gurus osv har vetat i flera tusen år. Folk som förr hade denna kunskapen var gamla, idag är tonåringar inne på samma saker.

  Vårt medvetande håller på att höjas. Personligen så har jag lärt mig förstå mitt högre jag, och jag vet att vi alla har allting inom oss – vi vet med andra ord alltid allt. Dock lever vi inom kärleken. Allt vi ser och allt vi upplever är baserat på kärlek, och kärleken vill att vi lär känna oss själva, älska sig själv helt enkelt.

  * Samtidigt som vi är själen är vi också kroppen. Det är här och nu som är viktigt, samtidigt är allt alltid perfekt. Varenda ögonblick är fyllt av kärlek även om det ibland är svårt att se och känna den.

  Älska dig själv!

  Jag älskar dig! Jag älskar hela världen! Jag ser allt det negativa och jag ser lösningarna. Med min blogg hoppas jag hjälpa dig att se lösningarna. Jag vill bara se världen leva i kärlekens essens. Där allt är tillåtet i enlighet med fri vilja. Det finns inget att hata eller vara rädd för när man finner den sanna kärleken.

  Genom att leva med kärlek finner man förståelse och därmed kan man lättare förstå sig själv och andra.

  Mitt högre jag/undermedvetna har lärt mig att jag lever i en skola just nu, jag lär mig förstå kärleken. Allting handlar om kärlek och det är det som gör så Fri Vilja kan existera. Vi är på ett sätt förslavade av denna fria viljan. I slutändan går allt att se i en paradox men man kan förstå att det samtidigt inte är en paradox, vilket gör det till en paradox. Denna skolan verkar vara slut 2012 och vi ser massor med förändringar nu p.g.a. detta. Hela vårt solsystem är t.ex. påverkat av globala uppvärmingnar och förändringar i det geofysiska. Detta verkar vara p.g.a. att vårt solsystem är påväg in i ett område med tätare energi, energi som är intelligent. Vilket höger vårt medvetande. Vi är alla gud, och vi är alla därmed gudar. Livet är magiskt och vi håller på att lära oss våra magiska krafter.

  Det verkar som om vi kommer dela på oss, vår verklighet, att en väg blir neutral (skolan fortsätter), en blir negativ (alla som valt att kontrollera, manipulera och styra andra), och en blir positiv (de som bryr sig om sina medmänniskor).

  Allting går att se som separerat eller som en enhet. Jag ser oss som en enhet och ser genom kärlek hur det är möjligt att se det totalt motsatta och ändå ha rätt. Frågan är bara vilken väg som leder till kärlekfullaste upplevelsen.

  Insikt

  Det är otroligt viktig med att komma till insikt, och det kan man göra genom att t.ex. kontemplera (begrunda), meditera, analysera drömmar, läsa/lyssna till sig kunskap, och ställa frågor.

  En viktig insikt är att inse hur fel vårt samhälle är, hur fel vi har byggt upp det och hur korrumperat det är. T.ex. 9/11 som är allt annat än ett uppklarat fall. Många nedtystade bevis pekar på en intern operation, och dessutom undersöktes aldrig alla saker såsom t.ex. att 3 byggnader faller med fritt fall. Det går inte enligt den offciella förklaringen till “pannkaks” kollaps. Endast en demolering på något sätt passar in på den sortens fall.

  Vadå allting styrs ifrån det andliga?

  Eftersom allt är en skola (lära oss förstå kärlek och älska oss själva samt andra) så styrs vi ifrån det andliga. Vårt undermedvetna styr oss i kärlekens namn och genom fri vilja. Vilket betyder att vi har fri vilja att leva med eller utan vår själ. Vi vill egentligen inte leva utan vår själ, det är som att bli av med sin arm eller liknande. Vi har vuxit upp och glömt bort vår själ, så det är som att växa upp utan arm, men sen kan vi få tillbaka den. Det är ett hjälpmedel att förstå och bli ett med sin själ, livet blir magiskt! 🙂

  Det negativa i världen fungerar som en katalysator, som får oss att vakna till. Det är en initation i att se kärleken och förstå kärleken. Vill man vakna upp till sitt undermedvetna och sitt högre jag måste man gå igenom sitt mörka jag. Vi som samhälle går idag igenom vårt mörka jag, det är det allt det negativa i världen representerar. Allt är i slutet kärlek, så vet om att det löser sig!

  Du är bäst, du är en stjärna, du är älskad mer än du kan ana! Glöm aldrig det!

  Dela gärna med dig av just dina tankar, då det hjälper andra, dig själv, och mig att nå insikter.

  Kärlek!

  – seilon

  PS. Det finns ett parti som insett att vi är ett. www.Enhet.se DS.

  Skrevs den 6/3 2009

  Tags: , ,

4 Kommentarer

WP_Cloudy
 • sophia. says:

  hej seilon.

  ville bara säga att jag tycker att du är grym. allting som du skriver på din sida, är frågor och svar som jag kämpar med dagligen och försöker förmedla till min omgivning.

  skulle gärna vilja diskutera mer med dig någon dag,

  peace, love and overstanding.

  alice

 • seilon says:

  Hej Alice!

  Tänk på att din omgivning kanske inte är redo att förstå allting. Jag har själv familj som inte förstår och det enda jag kan göra är att säga att jag förstår världen och vänta på att de vill veta mer. Det skapar bara konflikter om man försöker tvinga på någon information… Genom kunskap & kärlek samt insikt blir man vis och kan forma sitt liv som gör att andra vill veta hur man gör. Vi är kärleksfulla varelser i en kärleksfull skapelse! 🙂

  Du får gärna ställa frågor, skicka ett mail t.ex. om du känner för det! 🙂

  Ha det underbart!
  Mycket kärlek!

  mvh
  seilon

 • skoglundh says:

  hej

  mycket intressant läsning i denna blogg får jag säga. många tankar och ideer som jag delar med dig också många nya för mig väldigt intressanta.

  ser fram emot ditt nästa inlägg 😉

 • Tony says:

  Jag tror de allra flesta har en slags kontakt med sin andliga sida, även om de kanske inte kallar det för det. När man råkar fastna i nuet, och psyket slutar analysera, när man ser något vackert, eller vardagliga funderingar som ofta kan vara ganska filosofiskt djupa.

  Det är lätt att tro att människor är ytliga och ibland rätt korkade. Kollektivt ser det verkligen ut så, men alla människor jag lär känna på djupet visar sig bara vara missförstådda. Alla är andliga, och alla tänker djupa tankar ibland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *