• 26Jul

  Så läs det här nedanför (eller klicka här: Massarresteringar utav de korrupta). Jag kommer baserat på när jag får tid att skriva lite mer utförligt om de bevis som existerar för att världen håller på att förändras. Jag kanske också gör en summering kring alla de inlägg som finns och berättar lite kort om vad de handlar om.

  Bloggen är inte tänkt att uppdateras kontinuerligt utan enbart samla kunskap och information som behövs för att väcka minnen och vetskapen om hur livet fungerar för oss alla.

  Vi är inte enbart en människa. Vi är energi. Vi är livet. Vi är så mycket mer och tiden är här nu för oss alla att minnas det.

  På återseende.

  – seilonheartblueworldpeace

  Skrevs den 26/7 2013

6 Kommentarer

WP_Cloudy
 • Evigheten says:

  Kul att höra av dig.

  Vad är en ond eller god människa?
  Att vi uppfattar ondska och goda gärningar
  i vår upplevelse är ju korrekt.

  Vi är ju ganska överens om att alla är goda
  i grunden, som säger att, vi är ett med allt.

  Jag tror på själen, som spegeln i verkligheten.
  Om själens utveckling liknar det vi har i vår värld.?
  Speglar då handlingarna utvecklingen? så att vi
  kan göra en indelning? Om så är kanske….

  Denna indelning av själens ”talangenergier” , skulle
  då representera en utveckling likt det vi upplever skiljer
  oss i den begränsade verkligheten vi lever i.

  Med andra ord, det finns unga själar och äldre själar.
  Om vi kopplar in ”karman” eller det bestämda energi
  mönster vi på själsnivå måste uppleva fysiskt blir det
  rätt enkelt att se vart vi är på väg.

  Som dessvärre kan skapa problem för den fysiska
  upplevelsens tolkning tidsmässigt.

  Många börjar få en så fanatisk stor längtan efter det
  goda ljusets trygga famn, längta efter detta skapar förvillande
  syner som gärna tolkas överdrivet positivt för den egna önskans
  tillfredsställelse.

  Jag ser en väldigt långsam förändring mot en värld i harmoni,
  själens morgondag motsvarar ett fysiskt liv.

  Var den utvecklade själen föds nästa morgon kan man ju
  fundera över. Även hur den själen speglar sig i verkligheten
  vi upplever idag.

  Allt är mycket gott.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • seilon says:

  Jag ser hur vi verkar nå en form av kulmination. Vår existens har alltid varit en oändlig närvaro – en oändlig medveten essens.

  Vi är i en värld som har varit totalt dominerad utav den ondaste ondska som går att framställa utan att hota sin alldeles egna för snabba undergång. I själva verket har vi alla enbart som oändlig essens valt att uppleva det som vi nu förstår som villkorlig kärlek och ondska. Vi är kärlek, som aldrig dömer eller har villkor. Kärlek förstår och älskar livet utan begränsning.

  Snart är det oundvikligt med enorma förändringar i våra liv, först på fysisk närmare vardagligt med mycket mer fritid och mycket ny inlärning kring det metafysiska och dolda såsom fysik, andra dimensioner, utomjordiska människor samt andra intelligenta varelser. Även möjligheten att vara sin oändliga essens igen som medveten människa konstant som sitt egna oändliga ljusuniversum. För det vi ser ute i vårt universum, det är som att se sig själv likt en cell i vår kropp. Medvetande skapar materia, vilket många fysiska experiment visar, och medvetandet kommer ur vår oändliga närvaro.

  Vi har mött och har varit ondska, det är därför vi existerar här i detta nu på planeten jorden. Nu möter vi igen oss själva och blir äkta villkorslös kärlek, villkorslös förlåtelse, villkorslös förståelse, villkorslös existens helt enkelt.

  Vi träder bortom dualitetens positiva eller negativa val. Vi väljer att istället omfamna allt utan villkor för en evig oändlig fred i vår existens.

  – seilon

 • Evigheten says:

  Hej Seilon 🙂

  Höger definierar vänster och hat (ondskan) gör
  det samma dvs definierar kärlek.

  Jag tror ju att människor styrs av en själ eller ande.
  Den del som överlever maskinens (kroppens)död.
  Kroppen är för mig en illusion som faktisk känns verklig.

  Kroppen ska kännas verklig och den ska uppleva.

  Andligheten kan på konstlad väg påskyndas.
  Det kommer att få den fysiska varelsen i obalans.
  Själen har redan sin begränsade utvecklings möjlighet,
  som ju då styr framstegen som kan uppnås.
  I denna version av fysiska liv…

  Var befinner du dig i denna verklighet?( din fysiska personen)
  Är du i balans?
  Förstår du vad jag beskriver?

  Älskar du och förstår en som begått mord, våldtäkt eller något annat
  som i den fysiska upplevelsen uppfattas som hemsk.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • seilon says:

  Hej Evigheten 🙂

  Nu pratar jag om hur jag ser på det och vi kan alla se på saker olika, men det finns bara en enda sanning – det som är. Och det finns många idéer om vad som är men i slutändan är det bara fakta (det som är) som är sanningen.

  Kroppen är för mig ingen illusion, och själen är inget som styr mig (kroppen). Jag är båda och visst influerar jag som själen mycket och gör sånt jag inte är medveten om som kroppen. Jag har upplevt många olika sinnestillstånd och aspekter av mig själv så jag vet att jag har större allsmäktigare aspekter av mig själv som jag just nu inte kan utnyttja till fullo.

  Jag vet inte om jag till 100% förstår vad du beskriver ;). Det är alltid knepigt med ord och dess betydelse som kan vara subjektiv.

  Jag strävar efter att älska och respektera alla, jag strävar efter att vara 100% villkorslös emot mig och andra. Jag kan inte påstå att jag förstår någon som begår mord eller så, men jag dömer ingen och förlåter alla och förstår att situationen vi har nu på jorden är extremt svår för oss alla eftersom vi influeras av starka goda krafter och starka onda krafter (både våra egna och andras).

  Hur är det själv då? 🙂

  Med respekt
  seilon

 • Evigheten says:

  Hej Seilon ………du frågar…Hur är det själv då? 🙂
  Jodå….jag har gått igenom ännu en utmaning som utvecklat mitt liv.
  Livet sker på flera plan och ju mer balanserade dessa “plan” blir ju enklare blir det att leva i nuet. Det finns ingen sanning, bara sin egen upplevelse av det upplevda.
  Jag strävar inte längre, jag är……………..
  Mvh Evigheten

 • seilon says:

  Dito.

  🙂

  Sanningen är det som är. För mig: Högsta Sanningen är det som är. 🙂 T.ex. datorn framför, själen bakom. Eviga Varandet.

  Egen upplevelse av det egna är för mig en bra beskrivning på sanningen!

  Sanningen för mig i detta nu är att jag tillsammans med alla är på väg mot ett paradigmskifte som innebär att sanningen om nuet blir transparent istället för alla lögner som tagits som sanning för allmänheten.

  Med respektfulla hälsningar
  seilon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *