• 11Jun

  UPPDATERAD 2013-07-26
  Allt nytt är skrivet i blå färg.

  Det kommer ske en förändring i vår värld inom en snar framtid. Det är den positiva aspeketen av dualiteten som tar kontrollen ifrån den negativa aspekten (De Korrupta/The Cabal). Den positiva aspekten tillhör dock fortfarande den lägre delen av universumet. Dock så finns det absolut äkta ljus och äkta villkorslös kärlek som är involverat. Skillnaden på det äkta och falska är att det äkta ser alla som oändliga allsmäktiga allvetande varelser/varanden/existenser medan den falska säger att vi alla är skapade ur en allsmäktig gud eller källa som gjort allt likvärdigt med det. Dock har vi aldrig skapats mer än som existenser inom en ljusbaserad verklighet (vårt universum), vi fanns dock innan det som evigheten och livet självt, och kommer alltid finnas som det. Enda skillnaden är att vi efter denna resa vi gjort till separation och ondska kommer ha erfarenheten utav att inte veta om vår allsmäktighet och vårt allvetande.

  Bevis på att förändring kommer ske är bland annat LIBOR skandalen samt EURIBOR där banker manipulerat räntor för lån mellan banker som mer eller mindre påverkat hela världens samhällen. Många har arresterats på grund av skandaler såsom dessa. Dessutom har Vatikanen börjat säga ifrån rörande vårt “tyranniska” ekonomiska system samt att mer och mer information om pedofili kommer fram vilket “De korrupta” sysslat med. Många sanningar kommer fram även om få av dem får utrymme i massmedierna, det betyder inte att de inte finns och att det finns många människor inom rättsväsendet, underrättelsetjänster samt militären som motarbetar “De korrupta”.

  “De korrupta” eller “The Cabal” som de kallas på engelska är den grupp människor och utomjordiska varelser som för flera tusen år sedan tog kontroll över jorden och mänskligheten.

  De har haft en plan att starta en ny världsordning på engelska kallat “New World Order” där människorna lever under total kontroll via sinnet, själen och kroppen. Deras plan är tusenårig och de ligger bakom alla krig och alla lagar och regler som inkräktar på vår frihet.

  De har dolt att utomjordiskt liv finns. De har dolt att vi är en själ som har en mänsklig upplevelse. De har dolt att vi har fler än 5 sinnen. Deras motiv har varit att härska över människor, och beroende på vilken nivå man har ibland “De korrupta” så har man olika motiv.

  Det allra högsta motivet är att livnära sig på människans energi, och dessa är främst multidimensionella varelser inom “De korrupta”. Andra motiv är att härska och förslava  människor och själar. Det är ren och skär ondska som kontrollerar och existerar inom “De korrupta”.

  Allt är dock enligt vår plan som villkorslös kärlek. För vi ville uppleva allt vi nu upplevt, och det är nu vi vaknar till att igen existera med total frihet och med villkorslös kärlek för vad vi själva vill göra. Aldrig mer behöver vi vara förslavade eller förtryckta.

  Det finns en plan som existerat och utvecklats i mer än 30 år [ Denna planen är bara en av många planer som existerar. Här hänvisar jag till vad personen som heter Drake som har kontakter inom amerikanska militären berättat. Han har varit delaktig i en plan i ca 30 år att befria USA ifrån “De korrupta”. Det finns så många olika perspektiv att bemöta vår verklighet på, och många planer. Gnostiska Illuminater som säger sig vara goda är emot styre av blodslinjer och de arbetar för att skapa en värld där man kommer till toppen baserat på kunskap, inte genom blodsband. Det finns onda och goda (de som är giriga och de som vill alla väl) illuminater precis som det finns onda och goda inom alla samhällsskikt. Den största planen är den som skapades innan ens de lägre delarna av universumet fanns där ondska först skapades. Den går ut på att vi som oändlig villkorslös kärlek väljer att uppleva villkorlig kärlek samt ondska och minnesförlust om vad vi är för att återigen återfå allt vi är med erfarenhet av vad vi nu upplevt på jorden och i eoner med tid i de lägre delarna av universumet. ] för att arrestera de människor som förslavat och korrumperat jordens samhällssystem och människor. Den plan kommer i år att förverkligas [ Detta skrevs 2012, men när det sker vet jag inte, förhoppningsvis nu 2013, men det sker tidigare än senare, ingen vet när förutom vår allsmäktiga allvetande närvaro. ] och alla jordens människor kommer få reda på allt om hemliga sällskap, om vårt dolda förflutna, om våra systrar och bröder i universumet som alltid funnits omkring oss. Vi kommer få reda på hur en ondskefull energi tog kontroll på jorden och hur människor offrats i krig och ritualer för att stärka “De korruptas” makt.

  Ingenting kommer vara sig likt efteråt. Allt kommer förändras.

  Vi kommer vara med om den största förändringen på tusentals år. Det är en enorm händelse, och viktigt att förstå är: Bli inte panikslagen! Vet om att det som sker är för allas bästa. Det är för att stoppa den ondskefulla klick med människor som ser sig som härskare över planeten jorden.

  Vill du veta mer om allt detta, kolla in dessa hemsidor:

  • Sphere Being Alliance (Ny 2015)
   Sphere-Being Alliance är en hemsida som är gjord utav en före detta SSP (Secret Space Program) anställd. Corey (som också kallat sig Luke samt GoodETxSG på The One Truth Forumet) har rest i tiden och har kommit ut som en whistleblower. Han har också kontakt med utomjordingar som kommit till vårt solsystem i sfärer. “De Korrupta” (The Cabal) har sedan 2001 när dem dök upp försökt kontakta dessa skepp, men de har enbart tagit kontakt med vissa människor såsom Corey som avslöjar vad som pågår inom de hemliga militära utomjordiska projekten. Han kommer i en intervju med David Wilcock komma ut med hans riktiga namn, och inte längre vara en anonym whistleblower.
  • The Portal
   Motståndsrörelsen som arbetar tillsammans med pleiader och andra ljusvarelser ifrån andra dimensioner och planeter för att skapa “The Event” som kommer förändra livet på jorden.
  • Ascension With Earth
   Enerchi’s blogg där mycket politisk, ekonomiskt, spirituellt, exopolitiskt (UFOs etc) osv postas. Mycket intressant information och även en del inlägg med roliga bilder och videoklipp. Personen bakom bloggen har ett väldigt likt synsätt på universumet som beskrivs här på seilon.
  • Divine Cosmos
   David Wilcocks blogg med mycket relevant information. Även om jag anser att hans källor inte alltid är pålitliga samt att hans perspektiv på universumet enbart sträcker sig till toppen av den lägre delen av universumet så är det bra information.

  I korta drag så kommer militären i USA samt goda människor inom polisväsendet och underrättelsetjänster att arrestera de människor som korrumperat företag, banker, regeringar och som inte levt för andras bästa utan endast för egen vinning skull. De kommer arrestera alla som medverkat till att förslava jorden och som ingått i hemliga sällskap och hemliga möten t.ex. Bilderberg.

  Vad som verkar ske i en nära framtid är att vi kommer nå en dag då massmedierna börjar informera och utbilda mänskligheten i den sanna historien och hur vi har förslavats utav “De korrupta”. Cobra ifrån Portal 2012 har genom hemsidan http://prepareforchange.net/ börjat organisera grupper runt om i världen för att förbereda inför “The Event” så det blir lättare att informera människor som inte förstår vad som händer.

  Runtom på hela jorden kommer detta ske. Alla som är korrumperade kommer ställas inför svars i domstol.

  Vi kommer efter detta få:

  • Ett ekonomiskt system som värnar om mänskligheten och naturen.
  • Vi kommer få lagar och rättvisa utan korruption.
  • Samhällssystemen kommer bli transparenta, inga hemligheter kommer existera.
  • Full medvetenheten kring att vi är mer än människor och att utomjordiskt liv existerar.
  • Ny teknologi som ersätter fossila bränslen.
  • En helt ny värld utan krig och utan korruption!

  Om du mediterar eller vill påverka världen så vet om i dig och meditera på att de korrupta arresteras utan problem. Känn i dig att du vet att världen kommer bli fri, känn glädje och kärlek och vet att alla problem som kan uppstå kommer lösas enkelt och smidigt.

  Var glad över att världen kommer ändras till det bättre! Dela med dig av positiv glädje till andra och sprid alltid positiva lösningar.

  Mänskligheten är inte girig. Människor är inte känslokalla och egoistiska. Det är samhällssystemen som skapat oss till att vara så. När systemen blir baserat på kärlek kommer även alla människor att reflektera och vara goda, snälla, givmilda och vänliga.

  Lev väl och vet om att du är oändlig! Ta hand om dig och oavsett vad skapa dig en positiv attityd, även om det är svårt, så försök. Och om du har en positiv attityd, behåll den och smitta andra med den!

  – seilon

  Skrevs den 11/6 2012

  Tags: , , , , , , , , ,

14 Kommentarer

WP_Cloudy
 • stefan says:

  Ja de har dolt att vi har mer en fem sinnen ,först kan man lägga till ett sinne helt klart och det är att tänka är ett sinne. Rätt nästan komiskt tycker jeg.

 • Evigheten says:

  Du skriver detta Seilon…….

  Det finns en plan som existerat och utvecklats i mer än 30 år för att arrestera de människor som förslavat och korrumperat jordens samhällssystem och människor. Den plan kommer i år att förverkligas och alla jordens människor kommer få reda på allt om hemliga sällskap, om vårt dolda förflutna, om våra systrar och bröder i universumet som alltid funnits omkring oss. Vi kommer få reda på hur en ondskefull energi tog kontroll på jorden och hur människor offrats i krig och ritualer för att stärka “De korruptas” makt.

  Du skriver även detta………

  I en nära framtid kommer utomjordiskt liv att presenteras för mänskligheten. Detta kommer bli en tid då många vaknar upp. Det kommer bli mycket bättre förhållanden på jorden men vår planet kommer räta upp sig på sin axel och detta innebär en hel del geologiska förändringar. I slutet av 2012 kommer det vara som värst och under 2013 kommer jorden bli helt obebolig i de lägre dimensionerna.
  Målet om man vill bli en universell skapare är att stanna på jorden, för man kommer vakna innifrån och komma ihåg sin oändlighet. Genom detta uppvaknanden innifrån kommer var och en göra det som behövs för att träda in i en högre dimension ovanför de lägre dimensionerna. Vissa kommer skifta in i jordens högre vibrationer i de övre dimensionera, andra kommer gå igenom organiska portaler, det kommer ske på olika sätt.
  Den stora vilseledningen kommer vara att utomjordingarna som kommer presenterars för jordens invånare vill rädda oss genom att ta med oss på sina skepp. De kommer vilja flytta oss till andra planteter så vi “är säkra”. Men allt de vill är att vi inte ska bli universella skapare. Något som de själva inte är även om de har otroliga krafter.

  Hur säker är du på att detta kommer att hända i år?

  Jag tror bruset av alltets information kan göra människor
  förvirrade då dom faktiskt inte ännu är mogna att hantera det.

  Det är mycket frestande att forcera sin andliga utveckling för
  att uppnå en större andlig insikt, men denna stävan kan
  vara ett farligt projekt för den subjektiva upplevelsen
  i den fysiska kroppen.

  Jag vet naturligtvis inte , men jag tror det kan vara nödvändigt
  att påpeka.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • Martin says:

  Det intressanta här är ju att du skriver att USA militär kommer att rensa ut dom korrupta? Det är ju dom som ligger bakom större delen av krig som skett detta århundradet. Flera utav dom pga girighet ang olja mm.

 • seilon says:

  Hej Martin,
  Jovisst finns det mycket korrumperade människor inom militären. Dock så är inte CIA, Pentagon eller alla regeringen helt korrupta. Det finns alltid människor som lever ifrån hjärtat och som vill se en annan värld, de har dock legat lågt eftersom de korrupta gärna mördar dem och/eller deras familjer om de motsätter sig planen att härska över världen.

  Nu verkar det som antalet godhjärtade människor blivit så stort att de korrupta inom militären och underättelsetjänster kommer rensas ut och de godhjärtade kommer ta över och bidra till skapandet av en ny värld baserat på givmildhet, empati och transparenta system.

  De som influerat världen har gjort så genom pengar och än så länge så verkar pengarna kontrolleras utav de korrupta, men tillräckligt bevis finns nu för att sätta dit dem. Exempel på detta är LIBOR skandalen som satte dit världens mest inflytelserika företag Barclays (enligt en undersökning ifrån Schweiz där forskare med hjälp av superdatorer visat vilka företag som har mest inflytande i världen, mer här: http://www.forbes.com/sites/bruceupbin/2011/10/22/the-147-companies-that-control-everything/?mid=50).

  LIBOR skandalen borde vara framside nyheter och något alla pratar om eftersom det är en så oerhört stor skandal inom bankvärlden. Dock så är massmedian inte vaken nog att se det och kontrollerad utav de korrupta, men inte länge till.

  Oändlig kärlek och fred
  seilon

 • seilon says:

  Hej Evigheten,

  Hoppas du mår bra! Hoppas ni alla som läser detta får må bra!

  Jag vet inte alls om det kommer ske i år. Jag har haft en upplevelse som sa att det sker i år, men om den är sanne eller inte det vet jag inte. Att det kommer ske är oundvikligt med tanke på att så otroligt många miljoner har vaknat runtom på vår jord och att lögnerna som de korrupta har skapat inte håller.

  Jag tror att vi inte kommer bli allsmäktiga och allvetande i år. Det tror jag sker under 2013 först. I år verkar mänskligheten bli mer medveten om korruptionen och med stor sannolikhet införstådd med sanningen om att utomjordiskt och multidimensionellt liv finns. Att vi blir universella skapare tror jag sker tidigast nästa år. Det förtydligar jag i detta svar!

  Alla människor jag känner även de som sover anser att världen är korrupt, det är bara det att dem inte vågar förstå varför och gömmer sig i en bubbla massmedian och etablissemanget de korrupta styr över skapat åt dem. Det kommer dock en dag när den bubblan spricker och de blir tvugna att möta sanningen.

  Alla är mogna nog att möta sanningen även om det kommer chocka dem först. Det är så många av oss som är medvetna och som kan hjälpa alla dem som kommer få informationen om korruption via median när de korrupta inte längre kontrollerar den.

  Att genomgå en chock är i många fall nödvändigt för att förstå varför ens världsbild inte stämmer, och då finns det massor av upplysta människor redo att hjälpa dem igenom chocken på ett behagligt sätt.

  Tack för din kommentar!
  Evig fred och kärlek
  seilon

 • Evigheten says:

  Hej Seilon
  Jag mår bra och känner mig lycklig om det är sant eller bara något
  jag väljer tro kan man ju alltid undra.

  Tankar kan ställa till ofog, men bara om vi tror på dem. Det är inte tanken i sig som gör oss illa, utan vår övertygelse om att den beskriver sanningen. I förvissning om att tanken beskriver verkligheten klamrar vi oss fast vid den utan att ifrågasätta dess sanningshalt. Detta kan färga vår inställning till omvärlden i åratal.

  Jag älskar livet som det är, inte för att jag är andlig utan för att det gör ont när jag kämpar mot verkligheten. Om vi lär oss älska livet som det är slipper vi uppleva den frustration och ångest som uppstår när vi kämpar emot. När vi väl accepterat verkligheten kommer vi i jämvikt och blir handlingskraftiga och orädda på ett självklart sätt.

  Det jag upplever är att jag längtar efter något hela tiden: Det jag längtar efter är verkligheten. Det är inte bara intressant, det är underbart! När jag vill ha det jag redan har råder det ingen klyfta mellan tankarna och verkligheten; de rör sig som ett, utan konflikter. Om du någonsin tycker att något är fel – skriv ner tankarna och undersök dem. Enligt min erfarenhet finns det inga fel i livet, och det behövs inte ens någon framtid. Allt jag behöver finns redan här, och jag behöver inte göra någonting för att få det. Det finns inget som är mer spännande än att älska livet som det är

  Verkligheten är Gud, för det är den som har sista ordet.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • Evigheten says:

  Om man nu drar igång en blogg om saker som faktiskt
  påverkar och berör människor, har man då ett ansvar?

  Du skriver följande Seilon,,,,,,
  Mänskligheten är inte girig. Människor är inte känslokalla och egoistiska. Det är samhällssystemen som skapat oss till att vara så. När systemen blir baserat på kärlek kommer även alla människor att reflektera och vara goda, snälla, givmilda och vänliga.

  Jag tycker och vet att det är en riktig slutsatts.

  Men som troende på evolutionen kan man säga att vi
  själva skapat samhällssystemet eller evolutionen om man så vill.

  Tror du på evolutionen?
  Tror du vårt program(DNA) påverkar oss?

  Om du begrundat den fysiska kroppen i förhållande till
  den mentala kroppen kanske du ser ett tidsperspektiv som
  faktiskt går att översätta i verkligheten, dvs det dom flesta upplever.

  Jag är ingen Guru, men önskar alla en balanserad syn på sin upplevelse.

  Till er alla önskar jag en god ny upplevelse, ser den inte god
  ut har du mer att utforska.

  Allt är mycket gott om man ser det ur Evighetens perspektiv.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • seilon says:

  Hej Evigheten!

  Med tanke på din första kommentar om lycka så har jag känt mig väldigt lycklig under flera år, men har under 2012 fått möta en ännu mörkare aspekt av mig än vad jag tidigare mött.

  Jag har verkligen fått kämpa med att integrera min mörkaste aspekt med min ljusaste och leva som balansen mellan dessa. Det går inte att beskriva i ord, men min tid har varit väldigt energifylld av både mörker och ljus.

  Jag har en innerlig lycka och glädje, men har förlorat den i det alldagliga livet på ett sätt jag förstår bara är tankens och känslornas sätt att skapa problem. Som Eckhart Tolle säger och min underbara tvillingflamma påminner mig om: Man är varken tanken eller känslan, och att låta dessa styra är att låta egot ta kontroll. Jag vet också självklart om detta, men ibland måste man påminnas och få hjälp på vägen.

  Under slutet av 2012 började jag att äntligen leva mer i nuet igen. På grund av detta har inga nya blogginlägg skrivits, då jag inte haft något jag känt har varit viktigt att förmedla.

  Verkligheten är inte bara Gud, du och jag är Gud och vi är verkligheten. Situationen just nu där vi alla är är vår subjektiva verklighet. Livet är Gud och vi är Livet.

  Angående din andra kommentar.

  Jag tror att vi har formats under vår evolution. Att vi har evolverats är jag övertygad om, men jag tror att vi evolverats åt fel håll. Vi har istället för att nå mer av vår allsmäktighet blivit mer och mer avklippta ifrån vår gudomlighet.

  Vilket jag dock ser som meningen, för det är ur det mörker vi förts in i som vi kommer återfå och återigen bli den allsmäktiga och allvetande närvaro vi är. Så ur detta perspektiv har vi evolverats korrekt även om det mer är som en de-evolution.

  DNA påverkar oss, men vi kan även påverka DNA. Med vår inre närvaro kan vi genom intention och genom känslor forma och påverka vårt DNA. Det är en samklang mellan vår närvaro som är vårt medvetande och vårt DNA, båda kan forma vår kroppsliga upplevelse. Vetenskapliga experiment visar att människans känsla kan påverka DNA.

  Jag håller med dig om att allting är gott när man ser det ur evighetens perspektiv och det är den insikten som förvandlar det mörka man upplever till något man omfamnar, uppskattar och tar till sig av för att lämna det bakom och ta nya kliv in i en ljusare nutid.

  Tack för dina kommentarer 🙂

  Och förlåt för mitt sena svar.

  Evig kärlek, och oändlig fred
  seilon

 • Madeleine says:

  Finaste du, saknar dina ord och inlägg jag med ♥

 • Evigheten says:

  Hej Madeleine.

  Du tittar säkert efter ett svar från Seilon.
  Varför svarar inte Seilon?

  Vad vill ”det” lära dig?
  Vill ”det” lära dig?
  Vad är ”det”?

  Sök inom dig utan att vara partisk eller opartisk.
  Sök inom dig utan att döma eller att vara likgiltig.

  Vad du söker är något få finner, varför?
  Vi fyller gärna vår törst efter ”det” med bekräftelse från
  omgivningen, svaren finns inte där.

  Vi kan tro vi finner ”det” men har vi egentligen funnit
  vad vi sökt?

  Att gå vägen med ren kärlek från insidan kräver inget.

  Är det lätt?
  Ja, men det är omöjligt, varför?

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • Evigheten says:

  Tiden går eller om man vill illusionen pågår.

  Din som du själv benämner mörka tid tycker jag
  låter intressant.

  Mörker och ljus är för mig samma sak, upplevelsen
  av det en helt annan sak, dvs tolkning utifrån utgångspunkt.

  Om du vill/kan uttrycka denna mörka tid i ord kanske vi kan
  utforska den, skicka gärna ett mail.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • Madeleine says:

  Jag skrev min kommentar till Seilon som en önskan om att han skulle ta upp skrivandet igen. För det gjorde ju honom så gott, precis som det gör många andra gott att skriva direkt från hjärtat. Kanske är det för att just dom hamnar i ett slags meditativt stadie när dom skriver. Vet inte alls egentligen.
  Men min önskan är att få se alla leva från, och uttrycka den villkorslösa kärleken från hjärtat. Inte från intellektet. Inte från annat, utan från just hjärtat. Och skrivandet vet jag är en väg till det för många. Så jag vill uppmuntra det! För finns det något bättre än att få se andra stå starka i sitt hjärta, le från hjärtat, uttrycka det och skapa livet från sitt innersta!

 • Evigheten says:

  Evigheten vet Madeleine, ber om ursäkt.
  Kanske orsakades tankar som du inte för stunden
  är i behov av.

  Ljus och kärlek är det samma som mörker och hat.

  Svårt att förstå kanske, men jag kan bara ge svaren.

  Du måste uppleva dom.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • Evigheten says:

  Hej Seilon.

  Nu är det dax att du hör av dig till alla dina
  blogg läsare.

  Inte för din skull utan för allas skull!

  Med vänlig hälsning Evigheten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *