• 20Dec

  Jag har skrivit några få men innehållsrika blogginlägg varje år. Min mening har varit att komma ihåg mina upptäcker samt dela med mig av dem till andra. Det jag säger är saker man själv kan ta reda på genom att undersöka. Under min resa har jag nått ett högre medvetande som ger mig en större medvetenhet om världen, livet och hur allting fungerar.

  Fakta för mig är att vi alltid existerar som Gudar som är likvärdiga men unika. Sett ifrån det perspektivet vi lever kan man kalla det Gud. Vad vi gjorde som dessa likvärdiga Gudar som också kan kallas universum var att skapa ljus (innan hade vi andra konstruktioner). Detta universum vi lever är skapat av ljus, utan solen skulle inget liv funnits. Ljus är en vågform och därmed en frekvens. För att kunna hantera ljus måste vi först lära oss hantera det vilket vi gör som inkarnationer här på planeten jorden.

  Det jag beskrivit i de två senaste blogginläggen ingår i vad jag ser som fakta. Sen visst jag kan ha fel så om jag motbevisas så måste jag se över vad som är fakta. Men jag vet att jag finns, jag vet att jag varit med om saker som anses vara “övernaturliga”. Jag har upplevt andra dimensioner och det är något jag inte är ensam om.

  Som inkarnation på Jorden är vi extremt manipulerade utav universums bästa teknologi och bästa förmåga att luras. Varför?

  Svaret är något du har inom dig, jag bara påminner dig genom det jag skriver. Du kan undersöka det själv och finna det i dig. Svaret för mig är att vi på jorden håller på att “komma hem”, d.v.s. igen blir Gudar fast som skapar med ljus. Som människor kommer vi evolvera till gudomliga människor som är ett med sitt oändliga universiella unika själv (Gud).

  Varför vill några att vi inte ska ta detta steget? Anledningen till det är att de som är onda (d.v.s. giriga och som inte bryr sig om andra än sig själv) lever på andras energier. Så fort vi inte ser oss som vad vi är (Gud), så ger vi bort vår makt. Många tror inte ens på Gud och ser sig som ingenting jämfört med skapelsen. Sanningen är att allt och alla är någonting och vi är alla älskade bortom vår vildaste fantasi.

  För att inte luras av manipulationen behöver man förstå att man är Gud och därmed allsmäktig och att ingenting kan skada en. Dock måste man följa de regler som vårt universum är baserat på, vilket man gick med på innan man inkarnerade på jorden.

  Jag vill gärna höra ifrån er som vet om att ni är Gud, skriv en kommentar! Låt oss se vad vi kan lära av varandra och vad vi kan hjälpa varandra komma ihåg :).

  Lev på ett sätt att du bryr dig om andra och tar hand om dig andra samt dig själv. Sprid positivitet framför negativa, omvandla ditt tankesätt ifrån att du är medioker till att du är gudomlig! Så ser i alla fall jag dig! Och jag är inte ensam om att se andra som gudomliga! Ett problem är när man tror att Gud är större än en själv, det är att verkligen ge bort makten. Vi kanske inte kan “trolla” och så nu, eller göra mirakel men det är för att vi, som nämnt tidigare, gått med på vissa regler.

  Ondska det finns och det vet vi. Ondskan är något som förgör – och det vet vi. Nu är det inte så hemskt när någon dör som många tror eftersom de lever vidare. Men det finns en hel del mörka dimensioner. I grunden är dock allting ovillkorlig kärlek – detta gör att de allra ondaste, som är lika kraftfulla som Gud eftersom de får makt ifrån alla som ger den ifrån sig, är livrädda. De kan inte förstå ovillkorlig kärlek och har glömt vilka de var som äkta Gudar (Universum).

  Jag har förr sagt att vi är oändlig intelligens. Det är sant, men vi är också oändligt medvetande, och ett oändligt varande. Vi är. Du är. Jag är. En sak vet du, och det är att du existerar. Alltså, du är. Sen tänker du också och resonerar med andra om saker och ting, alltså du är intelligent. Du är medveten om detta och detta gör dig till Gud.

  Kärlek till er alla, och God Jul till er som firar det. Jag önskar er också ett riktigt gott nytt år!
  – seilon

  God_You_Are_God__74866__64358__24233_zoom

  Skrevs den 20/12 2010

24 Kommentarer

WP_Cloudy
 • Evigheten says:

  Den Tao som kan beskrivas
  är inte den eviga Tao
  Det namn som kan nämnas
  är inte de eviga namnet
  det namnlösa
  är himmelens och jordens begynnelse
  Det nämnda är de tiotusen tingens moder
  Den som är fri från begär ser mysteriet
  Den som är fylld av begär ser manifestationerna
  Dessa två springer ur samma källa
  men skiljer i namn
  Dessa två är hemligheten
  hemligheternas hemlighet
  porten till alla under.
  När folk börjar se något som vackert då blir andra saker fula
  när folk börjar se något som gott då blir andra saker onda
  Vara och icke-vara skapar varandra svårt och lätt stöder varandra
  långt och kort definierar varandra högt och lågt är beroende av varandra
  före och efter följer varandra. Därför agerar den vise utan att göra någonting
  och lär ut utan att säga något, saker stiger och han låter dem komma
  saker försvinner och han låter dem gå han har men äger inte
  agerar men förväntar sig inte när hans arbete är utfört glömmer han det
  det är därför det varar för evigt.”
  – Tao-Te-Ching,

  All kärlek från alla till alla i evigheten

 • MR Answer says:

  Tjena Gott nytt år på dej vill jag börja med..

  Det du beskrev om människan.

  jag har förr sagt att vi är oändlig intelligens. Det är sant, men vi är också oändligt medvetande, och ett oändligt varande. Vi är. Du är. Jag är. En sak vet du, och det är att du existerar. Alltså, du är. Sen tänker du också och resonerar med andra om saker och ting, alltså du är intelligent. Du är medveten om detta och detta gör dig till Gud.

  Jag är en troende människa det du beskriver stämmer helt rätt om människan och hur man ska uppföra sig mot varandra sprida positiv energi vi är skapat perfekta etc.
  men det gör inte oss till Gud… Vi efterliknar Gud men vi är inte Gud.
  Det finns inga Gudar det finns bara en Gud. Nu tänker du kan du komma fram med bevis?. Nej så som man inte ser vinden man känner det smärta ses inte men märker det.
  samma sak är det med Gud i detta liv kommer du inte få se Gud.. Det största anledning varför människan är så högt värderad av gud är att i detta liv
  så kommer man inte se gud men man dyrkar gud.. Men när du dör så vägs det goda och onda handlar som du gjort. Hamnar du i himlen så kommer du få träffa Gud.
  Jag är lessen att jag inte kan utföra det jag tror på som är sanningen med magiskt uppenbarelse så att du ser sanningens öga… Men du är på rätt spår ska du veta
  men vi är inte GUD… God bless you n have a nice life

 • seilon says:

  Hej MR Answer och Gott Nytt År!

  Vad är Gud för dig? Så som jag ser på det och förstår det samt även upplevt det (t.ex. oändligheten) så är vi alla en allsmäktig kraft. Vi har en aspekt av oss som är allsmäktig, allvetande och kapabel att skapa universum.

  Som denna oändliga kraft har vi valt att uppleva livet inom ett ljusbaserat universum som en Gud skapade. För oss alla inkarnerade på jorden har vi chansen att avsluta denna upplevelse genom att ta med oss upplevelsen vi haft i detta liv och tidigare liv (på denna och andra planeter) och igen bli vår oändliga allsmäktiga närvaro med skillnanden att vi nu kan skapa ljusbaserade universum precis som Gud.

  Du har rätt att det bara finns en Gud som skapat ett universum som det vi lever inom. Denna guden har gett oss alla möjligheten att bli som den, vilket är skapare av ljus. Denna guden dömer oss inte heller, utan det är vi själva som dömer oss. Vi får alltid tillbaks vad vi ger ut.

  Däremot så poserar falska gudar som en gud man bör dyrka, detta vill jag varna för eftersom man ger bort sin egen gudomlighet när man anser att någon står över en.

  Sanningen är att vi alla är lika, oavsett om vi är en fågel, en hund, en människa, en insekt eller en Gud. Sanningen är också att vi alla tar ansvar för våra handlingar.

  Tack för din kommentar!

  Evigheten, tack för din kommentar och all kärlek till dig också! Det vi är som allsmäktiga allvetande oändliga Gudar går inte att beskriva. Vi är obeskrivbara i vår sanna oändliga form, men vi har skapat oss något som går att beskriva och det är vår nuvarande form som lär sig komma ihåg vår oändliga natur och närvaro!

  Kärlek!
  – seilon

 • Vino says:

  Hej Seilon,

  Jag har följt den här sidan nu sen i somras då jag under en tid vaknade upp till en ny syn på tillvaron och livet. Jag läste en bok skriven av en man som en natt reste i sin fysiska kropp till en annan planet och var där i nio dagar. Under de dagarna får han ta del av en massa kunskap. Lära sig om livet, om gud, om alla människans förmågor, om vår historia och om våra misstag och lärdomar. När jag läst klart boken första gången så var jag tvungen att inse att det låg väldigt mycket i många av de saker som stod. Jag visste att det var sant.
  Efter det så släppte jag på ett ögonblick alla gamla perspektiv och min lust för karriärer och materiell framgång släppte och har aldrig kommit tillbaks lika starkt som innan. Jag utvecklades väldigt snabbt några händelserika veckor. men sedan stannade det när jag började läsa och fokusera på de materiella problemen vi har i världen och det har känns som att det stått ganska stilla sedan dess
  Jag är av uppfattningen att kunskapen borde komma inifrån men jag vet inte hur jag ska komma åt den på bäst sätt. Hur jag ska få kontakt med mina högre jag . Jag vet inte så mycket alls om spiritualitet förutom ytlig kunskap. Jag har glömt bort. Så därför undrar jag om du själv varit med om liknande perioder då du blivit distanserad från din vilja att utvecklas?

  Varma hälsningar/ Viktor

 • MR Answer says:

  Tjena min goda vän… Jag svarar dej på det du skrev

  Däremot så poserar falska gudar som en gud man bör dyrka, detta vill jag varna för eftersom man ger bort sin egen gudomlighet när man anser att någon står över en.

  Vad jag förstår av det, syftar du på att det finns mycket falskhet som människan har byggt upp för vilse leda den riktiga (Guden den ende) som vi ska dyrka.¨
  För ifall du gör det så stämmer det mycket väll.. Du måste förstå en sak vår fina moder planet Jorden har existerat så länge att vi är den sista generationen
  det har funnits mycket annat liv här innan oss och jag syftar intelligens mässigt så som vi etc .

  Sanningen är att vi alla är lika, oavsett om vi är en fågel, en hund, en människa, en insekt eller en Gud. Sanningen är också att vi alla tar ansvar för våra handlingar.

  Sanningen är vi alla människor är Lika värda. Svart,vit gul,snygg,ful etc alla är lika värda och kommer från en och samma källa Gud. Vår fysiska kropp är skapat av lera
  vår hjärna är kopplad till kroppen för att styra den men det är hjärtat som är kopplad till själen… Nej min vän du är en av det högsta varelsen som finns i universum all liv som finns nu på jorden förutom människan ligger under dej.
  Du tänker med din godhet att alla är lika värda. Men det är inte så. Allt som finns nu är för oss människan att lära känna allt liv på denna planet är för att komma närmre GUD… Du har mer status än en Ängel som är gjort av rent Ljus… Kom ihåg som jag sa vi efterliknar Gud vi skapar på ett mänskligt nivå saker och ting men vi är inga gudar eller har Guds kraft det enda kraften vi har är Hjärnan som får oss att leva så som vi gör idag och andra kraften är vår hjärta som är kopplad till det spritaula andliga världen… Om du nu undrar vf är människan ar en av det högsta varelsen som kommer efter Gud är för att människan dyrkar Gud utan att se gud
  eller höra Guds röst… Det är det som är avgörande… Detta jag säger är pure true men som sagt vad är det du ska lyssna med nu din hjärna eller ditt hjärta.
  Ha de fint

 • seilon says:

  Hej Vino!

  Var det boken: Thiaoouba Prophecy eller Abduction to the 9th planet som den också heter? På svenska heter den: UPPDRAG Universums lag.

  Den handlar om Michel Desmarquets resa till en annan planet och låter mycket som det du läst.

  Om jag har blivit distanserad ifrån att vilja utvecklas? Visst har man toppar och bottnar och just nu tränar jag på att vara medveten i nuet. Jag tränar på att alltid veta allt eftersom mitt djupare högre jag alltid vet allt. Men samtidigt så är jag i en slags skola där jag lär mig. T.ex. så har jag lärt mig att ta bättre hand om min kropp (mitt tempel). Mitt tips är att läsa böcker om det spirituella och välj de böcker som du attraheras till. Försök kom ihåg dina drömmar och skriv ner dem då dina högre jag eller djupare jag även kan kommunicera med dig dig samt skapa drömmar åt dig.

  Hej igen Mr. Answer!

  Jag håller med dig men inte med att vi ska dyrka en annan Gud eller den äkta Guden. Den äkta Guden är vi alla och alla. Visst på nuvarande plan av existens så existerar hiearki då en insekt inte kan göra vad en människa gör. Men i slutändan så är alla lika med den äkta Guden och vi dyrkar ingen. Vi är alla allsmäktiga i vårt äkta tillstånd och det är det vi håller på att igen återfå – vår allsmäktighet och suveränitet.

  Jag håller med om att vi har mer status än en ängel, men ur ett större perspektiv och bortom nuvarande plan av existens så är vi alla lika. Anledningen att vi är större är för att alla inkarnerade på jorden i mänsklig form har HELA universums koder inom sig. Vi har allt hela vårt universum kan erbjuda inom oss, och vår planet är den enda som för tillfället och som någonsin har haft hela universums koder och upplevelser inom sig och sin mänsklighet. Många änglar är inkarnerade på jorden just nu.

  Men ja, jag håller med dig samtidigt som jag ser att vi har lite olika perspektiv. Visst vi är inte allsmäktiga just nu, men det vi kommer bli är allsmäktiga med krafter som endast kan vara Guds. Vi är ett med Gud och Gud är ett med oss. Vi är inom Gud och Gud är inom oss.

  Kärlek till er båda och alla andra som läser detta!

  – seilon
  som naturligtvis lyssnar till sitt hjärta

 • Evigheten says:

  Gud har beskrivits av människor på olika sätt. Ibland har många människors berättelser samlats till en religion. Sanningen är att Gud som individuation är en vanföreställning. Gud kan beskrivas som Allt, Energin, Universum, Kosmos, Kärlek, Oändlighet eller Evighet. Alla dessa ord är en beskrivning av Gud. Ordet Gud har i vår kultur starka associationer till kyrka och religion.

  Gud är näst intill ett oanvändbart begrepp när man vill förklara Den Allomfattande Energin. Eftersom Gudsbegreppet använts inom den västerländska kyrkan som någon som ibland varit hotfullt och straffande är tyvärr begreppet Gud så nära sammankopplat med företeelser som inte har någonting alls att göra med det som en gång gav upphov till uttrycket Gud. När Michelangelo avbildar Gud i Sixtinska kapellet så är det som en skäggig barsk farbror. Denna bild av Gud bär många västerlänningar med sig.

  Hinduismen är den äldsta av världs-religionerna och den använder fortfarande begreppet Brahman som betyder Världs-själen. Atman är individuationen av Brahman och Atman kommer förr eller senare att gå upp i Brahman. Ur denna panteistiska bild i kombination med polyteistiska urgamla stamreligioner som ofta beskrev en ”chefsgud” t.ex. Oden, Zeus eller Jupiter, växte en Gud fram som passade den västerländska kulturen och som allra mest har fungerat som ett maktinstrument för kyrkan, kungen och olika makthavare. Om man är riktigt petig så är hinduismen inte en religion utan en livsåskådning.

  Sanningen är att religion är helt överflödigt förutom för dem som tjänar makt och pengar på den. Bilden av en Gud som har ”mänskliga känslor” som hämndbegär, vrede och som blir besviken och indignerad är förstås fullständigt falsk. Alla som analyserar den Gud som styr över kristna, judar och muslimer finner mycket snart att det är en produkt av mänsklig fantasi och framförallt ett fantastiskt maktverktyg i händerna på de styrande.

  Gud har humor. Änglarnas ”drog” är humor. Humor är den snabbaste vägen ur rädsla.

  Mvh Evigheten

 • seilon says:

  Bra sagt Evigheten och jag instämmer!

  Vi är den allomfattande energin med andra ord 🙂

 • Evigheten says:

  ……Och den/vi är ovillkorlig kärlek som just nu upplever
  en fysisk värld skapad av oss själva.
  Allt i vår fysiska värld är med andra ord en illusion.
  Allt är precis som det ska och mycket gott och rättvist i ett evigt perspektiv.
  Vår fysiska upplevelse är ett flöde av information som vi uppfattar som livet.
  Visst är det härligt att uppleva 🙂

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • seilon says:

  Kan inte annat än att hålla med dig Evigheten! Att uppleva är underbart, ord kan inte beskriva hur fantastiskt jag tycker det är! 🙂

  Men en sak som jag påpekar i min blogg är självaste resan vi gjort som lett oss till Jorden här och nu. Vi har alla en dåtid (historia) som lett oss till nutiden (här och nu) vilket tar oss till nästa ögonblick (framtiden). Frågan alla borde ställa sig är: “Vart är jag påväg?” För att förstå det behöver man förstår varifrån man kommer och även varför.

  Som denna allomfattande energi så började vi vår resa utanför detta universum. Vi är alla en allomfattande energi som uttrycker sig på sitt unika sätt och innan ett universum baserat på ljus var skapat uttryckte vi oss som andra universum som ej var ljusbaserade.

  Sen gick vi in i detta universum när det hade skapats för vi ville uttrycka oss som det (alltså uttrycka oss med ljus och uppleva ljus). Det är vad vi alltid gjort, upplevt varandras allomfattande energier och skapelser.

  Att säga att allt är en illusion håller jag med om men upplevelse av illusionen är äkta så det gäller att inte dra det för långt…

  Vår resa in i detta universum har varat så länge att det inte ens går att sätta en tidsstämpel på det. Just nu är vi i slutfasen av att lära oss uttrycka oss fullt ut med ljus vilket innebär att vi kommer kunna skapa och manifestera ifrån intentionen med hjälp av t.ex. tanken.

  Det vi har gått igenom är att gå ifrån högsta dimensionen ner till lägsta. Här nere i de lägre dimensionerna så har vi skapat och get ondskan fri vilja att agera som den vill. Detta har lett till att ondskan har tagit över universum genom villkorlig kärlek och lurat samt förslavat hela galaxer och deras civilisationer. Allt är dock enligt planen, för detta är vad ljus handlar om. Ljus är en vågform och skapar en dualitet: Gott/Ont, Positivt/Negativt, Ljus/Mörker osv.

  Jorden är den första planeten i skapelsens historia som lämnar detta paradigm av dualitet och istället balanserar allt i formen av ovillkorlig kärlek.

  Vi på jorden har sagt för x antal år sedan mätt med jordiskt tid att vi ville inkarnera och vara bland de första att slutföra resan att bli som vårt universum (och därmed som Gud). Det innebär för mig och de som slutför resan att vi kommer bli allsmäktiga som Gud och samtidigt kommer vi uttrycka oss helt unikt på vårt egna sätt. Vårt universum är en egen identitet som uttrycker sig på sitt unika sätt, så vi blir som det förutom att vi uttrycker oss som vi själva vill. Att uttrycka sig som andra gör att man blir som andra och därmed inte är unik. Hur roligt är det att uppleva en värld där alla är exakt likadana? På jorden kan vi se hur vi alla är unika, vi ser olika ut, klär oss olika, låter olika och gillar olika saker olika mycket.

  Det som håller på att hända på jorden nu är att vi utsatts för den negativa aspekten av dualiteten och snart kommer den positiva att implementeras fullt ut. Detta syns i t.ex. David Wilcocks (www.divinecosmos.com) arbete samt Lagen om En som är hans filosofiska utgångsläge där han pratar om att man måste vara 51% positiv för att komma till en bättre värld vid 2012. Detta är att luras av det positiva. Allt handlar om balans, om att förena det dualistiska.

  Jorden är extremt manipulerad och de som klarar av att se det samt balansera sig om de inte redan är balanserade kommer bli bland de första i skapelsens historia att ikläda sig rollen som människor som evolverade till Gudomliga-människor. Vilket innebär krafter vilket vi inte har idag även om vi redan är den allomfattande energin.

  Förstår du resan vi gjort Evigheten? Förstår du att vi lever vår absolut sista inkarnation om vi så önskar. Jag tänker aldrig inkarnera som medveten själ en gång till och födas och gå igenom att bli upplärd fel av den externa världen rörande hur livet fungerar och vad jag är.

  Vänliga hälsningar
  – seilon

  P.S. Som den allomfattande energin och de gudomliga människor vi kommer evolveras till så träder vi in i en existens bortom matematiskt konstruktion. Vi kommer bli en planet av Buddhas, Krishnas, Jesusar osv. D.S.

 • C says:

  Först vill jag bara säga att det du har skrivit har öppnat en helt ny värld för mig och gjort så att jag lärt mig mycket mer om min spiritualitet osv.

  Sen undrar jag hur du kan vara så säker att detta är vid slutet av resan innan vi blir gudomliga, att jorden är den första planeten i skapelsens historia som lämnar detta paradigm av dualitet och istället balanserar allt i formen av ovillkorlig kärlek.

  Och hur du kunde komma till slutsatsen av att vi är individuela “gudar” och inte bara 1 som har valt att “dela sig”.

 • seilon says:

  [Edit 22 jan – ändrade lite och la till ett par rader]

  Roligt att höra C. Jag berättar vidare mycket som jag läst eller sett samt själv varit med om. Alla lär vi av varandra.

  Resan är slut för att vi är medvetna. Du kommer inte ihåg tidigare liv, och du är i nuet hela tiden. Du kommer lära dig veta allt du behöver veta och vi hjälper bara varandra komma ihåg. Om du hade glömt detta livet hade du varit medveten i nästa eller i det livet som du kommer komma ihåg allting i. Vi föds med minnesförlust för annars kan vi inte agera som om vi hade total fri vilja utan att vara påverkade av vad vi gjort och varit med om i tidigare liv. Så varje gång vi reinkarnerar så glömmer vi tidigare liv.

  För vissa kan detta vara början på en ny resa med villkorlig kärlek istället för ovillkorlig.

  För mig är resan slut, och allt är ett val men vi som är på jorden har levt otroligt länge i vårt universum på andra planeter, stjärnor och i andra galaxer innan ens Milky Way fanns. Sök sanningen inom dig, ta inte mitt ord på det, när vi söker inom oss får vi svar förr eller senare. Alla har vi en unik resa och jag vet att jag är i slutet på min då jag fått det bevisat för mig. Som sagt, sök sanningen inom dig, ingen kan bevisa den för dig utan du själv och din egen koppling till ditt egna gudomliga allsmäktiga jag.

  Vi var, vi valde att bli och nu är vi. Var vi ett från början? Var vi många? Ännu viktigare: Vad är vi nu?

  🙂

  – seilon

 • MR Answer says:

  Jag måste säga bra skrivit till er…
  Men vi alla kommer få se sanningen så som vi uppfattar när vi dör men men mycket frågor utan svar gud välsigna oss alla
  Pz n Love 🙂

 • Viktor says:

  Hej igen, Seilon och tack för svar! Just dagen efter jag skrev här så kände jag plötsligt att jag var på rätt väg igen. Mina drömmar har tilltagit enormt och jag har drömt varje natt så länge jag kan minnas nu. Försöker komma ihåg och skriva ner så mycket som möjligt. Det enda jag behövde göra var att be om rätt väg. Det är fascinerande.
  Ja, det var UPPDRAG Universums Lag jag läste. Tycker du om den?

  Jag fastnade lite i det du sa om att du lärt dig ta hand om ditt tempel. Jag kan rekommendera en bok som heter “Lyckan med perfekt hälsa” av Tom J. Chalko, som är vän till Michel Desmarquet. Något säger mig att du troligen läst denna bok redan, men om inte så är det en stark rekommendation.

  Tack för dina tips och för det arbete du lägger ner på den här sajten!

  / Kärlek Viktor

 • seilon says:

  Hej Viktor!

  När jag vaknade upp så var det för att jag hade intentionen att vakna upp. Din intention var att komma på rätt väg och genom att visa att man vill, t.ex. du skrev här, så sker det man vill ska ske. Mitt uppvaknande skedde för att jag genom intention visade omvärlden genom ett blogginlägg på ett Community att jag skulle få reda på meningen med livet och allt jag ville veta. Jag skulle inte ens behöva leta, svaren skulle komma till mig och wow, det var precis det som skedde när jag började vakna till den politiska korruptionen och det spirituella/andliga för 4 år sedan.

  Ja, det är en bra bok men den civilisationen är verkligen inte del utav det äkta ljuset. De kallar gud han, när vi alla inklusive dem är gud. Många galaxer har fallit offer för det falska ljuset.

  Har inte läst den boken. Tack för tipset!

  Tack själv för dina kommentarer!

  Kärlek!
  – seilon

 • Viktor says:

  Tack! Det är en komplex och mystisk värld, samtidigt inte. 🙂

  Men en sak har jag länge undrat vad gäller det falska ljuset. Vilka är dessa gudar egentligen? Den guden som Thiaooba ‘kommunicerar’ med t.ex. och den guden som våra monoteistiska religioner dyrkar.

 • Mastern says:

  Det måste vara jävligt bra saker du trycker..:)

 • seilon says:

  Det falska ljuset är skapat för att vi ska kunna uppleva det helt enkelt. Det falska ljuset är villkorlig kärlek och det innebär att man blir älskad och uppskattad så länge man följer reglerna. I det sanna ljuset är man älskad oavsett vad.

  Det falska ljuset skapar också separationen och gör så vi kan leva utan att ha tillgång till allt för egentligen är vi allt, vi vet egentligen allt och vi har tillgång till allt. För vi är alltet.

  Genom det falska ljuset kan vi begränsa oss och uppleva att vi inte är alltet, vilket vi alla upplevt och många av oss upplever. Jag har t.ex. inte tillgång till allt då jag inte vet om vilken trisslott som ger mig 30 000 i månaden. Men det går att veta det dock lär jag aldrig lära mig det innan denna verkligheten är avklarad, vilket är efter 2012. Jag är inte ens ute efter pengar då jag förstår energin bakom det och hur det fungerar som ett slaveri. I de högre dimensionerna har vi inte ens pengar och när vi tagit examen och blivit skapare av ljus kan vi skapa allt vi vill ha utan att behöva ta energi ifrån någon annan. Här på jorden skapar vi saker genom att vi gör saker åt varandra (därmed lägger vi ner energi i de saker vi gör).

  De falska gudarna som styr det falska ljuset är kontrakterade utav oss att göra det. Detta bestämde vi innan vi inkarnerade i det falska ljuset. När vi skapade det falska ljuset och upplevelsen utav separation och ondska så tillfrågades vi alla om vem som ville ha hand om det. De individer som valt att ha hand om det är de som är gudarna och visserligen har de högst troligt varit flera olika gudar som avlöst varandra eftersom de bråkat om att få styra. Men bakom dem står det äkta ljuset som tillåter dem att göra vad de gör.

  När jorden skapades så såg gudarna i det falska ljuset till att få så mycket energi som möjligt ifrån oss på jorden då alla som lever på jorden har allting inom sig och är otroliga energikällor. Vi har alla genetiska koder som universum har inom oss. Gudarna ifrån det falska ljuset är främst maskulina och förtrycker det feminina eftersom det feminina är vad vår Jord är och det är vår moder Jord som föder en ny ras av Gudar av det äkta ljuset (d.v.s. oss alla som inte lämnar jorden innan vår ascension). Detta fruktar gudarna av det falska ljuset eftersom de inte vill att vi ska lämna deras skapelse. Därav alla religioner och vilseledande vägar som de skapat genom årtusenden. Samtidigt har de skapat alternativa spirituella hierarkier som lurat tusentals utomjordiska civilisationer att ingå i det falska ljuset. De tror alla att det falska ljuset är det äkta ljuset.

  Det man måste förstå är att gudarna av det falska ljuset är lika mäktiga som det riktiga ljuset med skillnaden att det riktiga ljuset faktiskt är mer kraftfullt men det tillåter genom ovillkorlig kärlek det falska ljuset att göra vad det gör.

  Det falska ljuset är oerhört stolta över att ha förslavat oss på jorden eftersom vi är den ras som är mest kraftfullast i hela universum.

  Fick du svar på frågan Viktor? Annars får du gärna be mig utveckla med en annan fråga :).

  Mastern, jag förstår inte riktigt vad du menar.. 🙂

  Ovillkorlig kärlek!
  – seilon

 • Viktor says:

  Tack för ditt svar, seilon.

  Såklart så kom svaret på min fråga till mig dagarna efter att jag ställt frågan till dig. När frågan kommer så finns redan svaret, eller vad säger man. Men med det säger jag inte att det inte var givande att läsa ditt svar. Jag finner det mesta du skriver mycket lärorikt.
  Fler och fler verkar nu i alla fall inse att gud inte är den som Koranen, Talmud, Bibeln etc. talar om. Inte heller är Annunaki och de utomjordiska besökare vi haft här mer gudar än oss. Uppvaknandet och den här tiden är verkligen intressant och 2012 kommer att bli mycket spännande också. Så småningom kommer vi nog också tacka slavdrivarna för att de lärt oss vad vi inte är. 🙂

  Jag måste fråga dig en sak till när jag ändå skriver. Hur är det att öppna tredje ögat? Och vad krävs för att göra det, upplever du?

  Mina varmaste hälsningar! /Viktor

 • seilon says:

  Jag har redan tackat slavdrivarna för att de lärt mig vad jag inte är :).

  För mig var det jobbigt att öppna tredje ögat då drömvärlden och vår verklighet gick ihop i ett och jag blev förvirrad. Jag trodde inte jag var förvirrad men för min omgivning vad jag det. Verkligheten blev som en dröm och i en dröm kan saker vara onaturliga och konstiga men ändå på något logiskt sett blir de inte konstiga och så blev det för mig.

  Vad som krävs vet jag inte, ett sätt är att ta psykedeliska droger men det rekommenderar jag inte.

  Tredje ögat är dock det gamla programmet som George Kavassilas uttryckte det för mig. Jag höll med honom då jag kände det själv. Det är något vi redan använt oss av i tidigare liv och inte längre behöver använda då det tredje ögat tillhör de lägre dimensionerna och vår chakra kropp. Vi har en djupare kropp, den med en energikälla där alla chakra kroppens energikällor förenas. Denna energikälla ligger bakom tymuskörteln i bröstkorgen.

  När vi kommit tillbaks till de högre/övre dimensionerna (5:e dimensionen) så kommer vi även lämna den kroppen med en energikälla och istället leva på energi som vi är och kan forma som vi vill. Vi kommer alltså ha en kropp som är energin själv utan att behöva ha en källa för det. Vi blir källan. 🙂 Detta upplevde jag och senare fick jag det även bekräftat av George Kavassilas.

  Att färdas astralt sker inom de lägre dimensionerna och då använder vi tydligen oss av det tredje ögat, även när vi sover så aktiveras tredje ögat. Men jag är tyvärr ingen expert på det området.

  Så tyvärr, jag har inget bra svar på vad som krävs för att öppna det 🙂

  En annan sak angående Annunaki är att de var med och skapade jorden men sen när de besökt oss i efterhand så har det varit de av det falska ljuset som låtsas vara dem. De gör så med Jesus och andra också. Alla som dock har haft stora roller såsom Jesus och Annunaki är just nu inkarnerade på jorden för att vara med och genomgå ascension processen.

  – seilon

 • Viktor says:

  Seilon, tack för svar! 🙂

  Jag har ytterligare några synpunkter och frågor.

  “För mig var det jobbigt att öppna tredje ögat då drömvärlden och vår verklighet gick ihop i ett och jag blev förvirrad. Jag trodde inte jag var förvirrad men för min omgivning vad jag det. Verkligheten blev som en dröm och i en dröm kan saker vara onaturliga och konstiga men ändå på något logiskt sett blir de inte konstiga och så blev det för mig.”

  Kan det inte vara så att du såg saker för vad de var? Logik är något som bara verkar existera i 3 dimensioner. Vi definierar vad vi vill se som logiskt efter vilka normer vi växt upp och levt med. Du och din omgivning kanske bara såg olika spektran av samma verklighet. I den stora bilden så är universum inte logiskt utan mer en oändlighet av möjligheter.

  “Vi kommer alltså ha en kropp som är energin själv utan att behöva ha en källa för det. Vi blir källan.”

  Vi blir alltså som vad troende skulle kalla “skaparen”? Vilken är vår källa nu i så fall?

 • seilon says:

  Tja Viktor! 🙂

  När jag öppnade tredje ögat så var det för mig väldigt lärorikt. Samtidigt försökte vissa spirituella element få mig bort ifrån att göra det jag gör, nämligen varnar för det falska ljuset :).

  Vi blir SOM vad troende kallar “skaparen”. Vår källa nu är vår själ ifrån de högre dimensionerna, men vi är nere i de lägre dimensionerna dit vår själ inte når lika lätt eftersom vi gått ifrån den, och här lever vi av andra energier men källan till allt liv är vi själva – då vi alla är livet. Men ur nuvarande perspektiv är saker och ting lite annorlunda då vi valt att uppleva vad vi inte är och genom det komma ihåg det. Så vi lever av varandra t.ex. genom att äta mat, växter och liknande så äter vi andra livsformer för att överleva rent fysiskt.

  Nästa steg som fysiska varelser blir inte att leva på varandra utan på vår inre oändliga energi – den energin vi är.

  Kärlek och varma hälsningar!
  – seilon

 • Maria says:

  Hej Seilon!

  Jag uppskattar att läsa det du skrivit.

  Sail on!

 • Viktor says:

  Tack för ditt svar, Seilon!

  Det kommer tveklöst att bli underbart att förenas fullt med själen igen, även om vår existens på Jorden nu också är mycket vacker!

  Ser också fram emot en blogguppdatering. 🙂

  Varma hälsningar! / Viktor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *