• 24Nov

  Vem vet om att vi alla är allt?

  Vi är allt – ett uttryck som kan låta galet för de som ännu inte förstår vad vi är, men en sak är säker och bevisbar vilket är att du finns. Genom din existens så existerar du. Jag vet om att alla är Gud så varför har andra så svårt att acceptera det? Svaret på det kan man finna genom den manipulation vi är utsatta för som gör att vi glömt vilka vi är och luras att vi inte är Gud och därmed allt.

  Jag lärde mig genom att studera andras fakta och egna undersökningar. Många anstränger sig inte som jag gjort eftersom vi alla passas in i samhällets mall och därmed inte får tiden över att undersöka livet. Denna mall vi indoktrinerats i är ett slaveri och de som upprörs över det bör förstå att de lever i det men har makten att bli fri igen, att igen bli ett med sin gudomlighet.

  Du var fri innan du valde att uppleva vad vi nu upplever, detta är fakta och sanning eftersom det är så. Den som undersöker det kommer finna att allt är precis så som du själv tror – då du är Gud. Men alla idag tror olika och vet olika så alla kan inte ha rätt? Eller kan dem det?

  Man kan säga att det finns en gemensam sanning, en gemensam väg, och det är att bli Skapare utav Ljus (därmed lika med Gud). Sanning är det som är, det som existerar just nu och det som vi alla har erfarenhet av eftersom vi erfarit det. Sanningen är också att vi erfarit att inte vara Gud, men det betyder inte att vi inte är det.

  Vår resa började med det vi är (oändliga skapare) som alla hade varsitt universum. Vi existerar i denna form i vad som kan kallas ett omniversum som är oändligt. Alla dessa universum hade olika konstruktioner och upplevde varandra och blev som varandra. Sen skapades ljus (vibration, vågform) utav ett universum och det är det vi alla nu upplever och blir som genom att vara här på jorden i detta nu. Vi blir med andra ord skapare utav ljus utöver vad vi redan lärt oss skapa innan vi gick in i detta universumet.

  Just nu är vi människor och har olika nivåer av medvetande. T.ex. de som tror att de kan dö för att aldrig finnas, de har en väldigt låg medvetandenivå då de inte ens vet om att de kommer leva (vilket kan bli en rejäl chock). Vi är alla eviga och oändliga och upplever illusionen av evig död eller icke existerande. Vi fanns innan detta livet och har levt många liv inom vårt universum. Vi har existerat i evigheter bland våra galaxer och stjärnsystem, något som väldigt många av oss inte kommer ihåg för tillfället.

  Eftersom vi nått slutspurten på vår oändliga resa att bli Gudar som kan skapa med ljus (vågform, vibration) så är vi extremt utsatta för vilseledning. Vilket är en orsak till varför denna bloggen skapades, den skapades för att leda mig och andra tillbaks till sanningen.

  Sanningen är att du har all sanning inom dig, sök den där, inte här på seilon.org (denna blogg kan bara trigga dig så du finner sanningen inom dig). Du är sanningen, för du existerar, och det som existerar är sant.

  Var dig själv, alla andra är upptagna!
  – Oscar Wilde

  Var dig själv, du är den du är och du är evig – glöm inte det. Du har upplevt illusionen av att inte vara gudomlig genom att du har valt att bli en skapare av ljus.

  Vår Gud, vilket är vårt universum och skaparen av de förutsättningar som gör att vi existerar som människor, dömer inte och är balanserad då den är allt gott och allt ont – något som vi också kommer bli genom processen här och nu på jorden.

  Jag hedrar dig och ditt existerande!

  Hälsningar
  – seilon

  Skrevs den 24/11 2010

  Tags: , , , , , ,

4 Kommentarer

WP_Cloudy
 • Evigheten says:

  Ingen vet, allt är en tro som du skrev om tron att vi enbart är fysiska varelser.
  Det vi kallar vetande i vår upplevda verklighet är vetande från en utgångspunkt
  som i oändligt perspektiv blir relativ likt tiden eller paradoxal enligt oändligheten
  i kuben.
  Att vi upplever det som vi är manipulerade blir lika så en paradox det samma gäller
  ondskan vi upplever.

  Om det inte var meningen att vi skulle uppleva ondska eller manipulation hade vi
  heller inte upplevt det.

  Jag vet inte och tror inte heller vi skall veta allt, det vore som att skapelsen i sig
  blev onödig.

  Jag tycker du har väldigt intressanta tankar, men alla har kanske inte möjligheten
  att omsätta dessa i den upplevelse dom har.
  En människa med så att säga ”lågt medvetande” är egentligen oändligt medveten.
  Att blanda ihop den fysiska upplevelsen med den eviga sanningen blir lätt fanatisk.
  Jag vill inte påstå att du är fanatisk, men när ord tolkas kan det lätt bli tolkade på
  olika sätt.

  Det finns många som säger sig ha ”rätt” sanning, det dom egentligen förmedlar
  är sin egen sanning och i detta liv har alla sin egen att söka.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • seilon says:

  Hej Evigheten!

  Klart man kan veta. Du vet t.ex. att du existerar just nu när du läser mitt svar till dig.

  Jag vill veta allt och tror vi kommer veta allt. Det betyder inte att vi inte kan skapa upplevelser där vi inte vet allt.

  Om du läser min post om hur vi kom hit och att vi alla var universum så förstår du att vi lär oss bli skapare utav ljus. Det är därför vi upplever ondska och manipulation och ja, det är något vi valde bara att vi glömt att vi valde det.

  Självklart har alla sina egna sanningar, men vi delar vissa, som t.ex. hur vi hamnade här. Vi var alla universum som valde att gå in i detta och lära oss hantera ljus. Detta universumet var det första. Det är sanningen för mig precis som du och jag existerar nu.

  Sen inom detta finns det oändligt många sanningar som är unika och som endast gäller för den som det är sant för. T.ex. alla religioner och att de säger att de har rätt, men alla kan inte ha rätt?

  Jag förmedlar delvis min sanning och delvis allas vår sanning. För alla har vi gjort samma val (att uppleva detta universumet). Men jag nekar ingens sanning och anser att alla har rätt att tro och/eller veta vad de vill.

  Tack för din kommentar!
  mvh
  – seilon

 • seilon says:

  Ang. att jag tror vi kommer veta allt så menar jag inte att vi vet allt på en gång. Det skulle vara kaos då vi skulle bombarderats med information. Jag menar att vi kommer kunna veta vad vi vill om vad vi vill när vi vill.

  Detta gör så t.ex. ondska inte kan existera, för ondska kan endast existera när den döljer något eller gör något emot någons vilja.

  mvh
  – seilon

 • Evigheten says:

  Det är en paradox lika så, alla har rätt från sin utgångspunkt.
  I den fysiska upplevelsen är allt ideal eller idyller skapade av tankar
  vilka ger en önskan om förändring.(begäret)
  Alla upplevelser är lika sanna, något annat vore motsägelsefullt.
  Därför ser jag inte något fel i något, jag kan tycka eller tro vad som är rätt.
  Det jag ser som rätt blir bara min egen upplevelse av min sanning.
  Jag kan med andra ord inte uppleva andras upplevelse.
  Det finns mediala människor som kan känna av information.
  Jag är endast väldigt försiktig med att tro på detaljerade beskrivningar
  av vad oändligt och evigt är omsatt i denna fysiska värld.
  Allt vi kan säga är att vi tror att det är si eller så, vi kan uppleva det som
  vi vet men det är ju bara sant utifrån vår egen upplevelse.

  Jag tycker/tror som du att ovillkorlig kärlek är grunden i allt.
  Jag tror begäret är drivkraften, utan det skulle vi aldrig vilja uppleva det
  vi är eller inte är.

  Med vänlig hälsning Evigheten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *