• 03Aug

  Hej ärade läsare,

  Vet du vad ordet ärade betyder? För mig är det ett ord som säger att jag vill hedra dig, att jag värdesätter dig och ser på dig med vördnad. Det betyder att jag bryr mig om dig och jag älskar dig t.o.m., helt ovillkorligt.

  Det finns ett tillstånd då vi är eviga, när vi alltid kan veta allt, och prata med vem vi vill. Vad vi gör med våran nuvarande existens i form av den organism (människa) som läser dessa ord är att skapa något helt nytt. Det är nu det gäller.

  Jag har gått igenom en otrolig resa, och alla kommer ha gjort det förr eller senare. Den har visat mig att vi alla är sammankopplade, att det finns en skapare, att vi är del av en oändlighet, att vi är. Att bara vara är ett bra uttryck för att leva fullt ut.

  Vår nya skapelse vars existens är oändlig startade med att vara ändlig. Vi har nu inkarnerats på planeten som blir en sol och tar steget in i oändligheten med oändliga personer i samma klass som Jesus, Buddha, Allah, Gud, Jahve, Hare Krishna, Yah, o.s.v.. Detta är människans uppgift.

  Frågor man ställer sig när man vuxit upp, eller frågor man funderat på är t.ex. Finns livet efter döden? Finns gud? Finns det någon mening med livet?

  Nu vet jag att livet efter döden finns, gud finns (vilket vi är en del av), och meningen är vad man gör den till.

  Jag har funnit att oändlig ovillkorlig kärlek är den enda vägen som kan sammanföra allt då allt är oändlig ovillkorlig kärlek.

  Det vi upplever och kommer sluta uppleva är villkorlig kärlek. Exempelvis “Jag älskar dig om …” är bevis på villkorlig kärlek. Kärlek är bara ändlig eftersom det uppstår fel konsekvenser som gör så den slutar existera (någon bryter t.ex. emot någons Om …). Ovillkorlig kärlek är det eviga, det som kärlek blir, det som alltid finns och som accepterar allt och alla.

  Vet vi alla något så är det att vi på jorden lever väldigt girigt och hatfullt (t.ex. mycket fördomar och elaka förtal).

  På det påstår jag att vi även manipuleras och att det finns en kraft som inte vill att vi ska evolvera till en högre existens i ovillkorlig kärlek istället för villkorlig kärlek. Något de aldrig kan stoppa.

  En stor fråga i mitt liv har varit:

  “Varför är jag medveten?”

  Nu vet jag varför, det är nu jag redan tagit ‘studenten’ – passerat till ovillkorlig kärlek.

  Hur ser du på framtiden?


  En video med ett par tankar om livet, och även vår framtid.

  Jag ser just nu en framtid som är omöjlig att förutsäga, men många har planerade verkligheter kring 2012-2013, och i värsta fall ser vi ett polskifte samtidigt som vi är på jorden. Men det kommer ske en ödeläggelse av vår jord som sedan när ytan är vatten blir en sol (vår sol består av ca 73% väte och vatten innehåller väte, och om jordens vatten kokar eftersom jorden värms upp innifrån och ifrån solen så kan den bli en sol). Det låter helt sjukt och säkert skrämmande men jag svär på hela min själs existens att det är så, jag känner det och vet det, det är så vi kommer undan slaveriet och de som manipulerar skapelsen. Det är dock inget negativt att jorden blir en sol, för det är så vi tar oss till en högre dimension där vi kan leva i ovillkorlig kärlek och ingen ondska kan existera.

  Vi kommer inte vara på jorden när jorden blir en sol dock, men vissa manipulerande delar av de som influerar systemet (t.ex. det politiska) vill att vi ska vara det, och många falska vägar kommer och har presenterats, t.ex. åka med UFOs. Att leva på en sol är att vara evolverade till en högre dimension av existens (jag har försökt resa till solen när jag varit vaken i mina drömmar, men är inte tillräckligt utvecklad, 2013 ger jorden oss snålskjuts om vi lärt oss ovillkorlig kärlek). Vi kommer kunna göra tidsresor, bo i valfria tider, och göra saker vi aldrig ens kunnat drömma om att göra, samt hjälpa själar som ännu är fast i reinkarnation och villkorlig kärlek. Alla har sin unika väg, och alla väljer sin väg och sitt mål, detta är viktigt att förstå. Alla har fri vilja att göra sina val. Men alla är oändliga, även de som är ändliga.

  Viktigt att förstå är att 2013 också kan gå obemärkt förbi, men det hoppas jag verkligen inte för då har vi inte undflytt det galaktiska slaveriet.

  Dock kan vi inte dö även om man tror det. Jag har läst en hel del om flera forskare som är helt totalt övertygade om att livet efter döden finns då de vet det genom utförliga tester. Något jag tidigare nämnt i bloggen. Det finns ingen död så vad som en händer så kommer man fortsätta leva, för vi är en medvetenhet och inte endast en kropp. Vi är en del av oändligheten och kommer förbli det, frågan är hur länge vi ska leva utan vår gudomlighet och utan att vara slavar.

  Allt detta är något man kan förstå när man först lärt känna sig själv – alla svar finns inom en själv. Eftersom allt är oändligt så kan man också förflyttas till ett parallellt universum, utan att något händer mer än att jag kanske inte lever i din verklighet och du inte i min (eller så lever jag fast inte mitt medvetna jag i din och vice versa). Människan är en helt otrolig skapelse. Något som fascinerar mig något otroligt i dessa dagar är att min existens, att jag finns, att jag har en kropp, det är helt fantastiskt. Livet i sig är en helt otrolig skapelse, något jag kan förstå, jag har inga frågor längre förutom hur vi snabbast kan omvända den onda eliten och se till så goda medvetna och intelligenta visa människor styr med ovillkorlig kärlek istället för dagens villkorliga känslokalla styrande människor.

  Därför är det viktigt för mig att arbeta för min fysiska kropps frihet eftersom det är en organism jag blivit och nu har chansen att omvandla till en Solgud som jag kallar det. En så utvecklad fysisk varelse att den existerar i ett högre plan av existens som i vår existens manifesterar sig som energi och existerar i en sol som om den vore bebolig. Jag ser fram emot att kunna göra det som de som har “dött” kan göra, och då är många av dem inte så väldigt spirituellt utvecklade.

  Rent praktiskt kommer vi existera i den oändliga tiden då vi kan se dåtiden och framtiden. Där vi är mer i nuet och vi kan även komma och gå som vi vill i flera dimensioner. Något vi kommer ha är en otrolig inspirationskälla och kreativitet. Vi kommer ha otroliga upplevelser och livet kommer enkelt sagt vara helt otroligt fantastiskt.

  Om jag väljer verkligheten där min fysiska kropp “uppgraderar” sig till att leva på solen Jorden och inte alla på jorden förstår denna verkligheten när 2013 är här, så kommer jag bli det vi alla kommer bli det vi alla blir (Gudar som glömde sig, blev en fantastisk organism som blev sig själv) på kort tid och upplever att den som inte valde samma verklighet också gör det, fast för den själens / människans egna upplevelse kanske det tog flera tusentals år.

  Men vem vet, morgondagen är svår att förutsäga, om man inte har tillgång till universums kunskapsdatabas för att säga det i termer man kan förstå i analogi med vår utveckling.

  Framtiden är ljus, och den är vacker, och det vackraste vi har nu kommer vi alltid ha, och allt det roliga kommer alltid finnas. Det jag ser fram emot mest är allt roligt vi kan uppleva! 🙂

  Något jag blev ledsen över som barn som blev vuxen var hur livet blev tråkigt. Men detta tillhör det förlutna och det som hjälpte oss att förstå ändligheten, att förstå villkorlig kärlek, för att sammanföra den med ovillkorlig kärlek så vi kan skapa en helt ny förbättrad skapelse.

  Detta är orsaken till min existens, så som jag förstår den nu internt och externt.

  Mycket kärlek, tack för att du finns.
  mvh
  seilon

  Skrevs den 3/8 2010

  Tags: , , , ,

10 Kommentarer

WP_Cloudy
 • Evigheten says:

  Du säger detta Selion…….
  ”Jag har funnit att oändlig ovillkorlig kärlek är den enda vägen som kan sammanföra allt då allt är oändlig ovillkorlig kärlek.”

  Om en grund energi är alltet och den är ovillkorlig kärlek, vad är då resten?
  Om oändligt och evigt är verkligheten vad är då resten?

  Enligt den information jag har är allt en illusion av upplevelser.
  Att det skulle finnas onda eller manipulerande människor är bara en illusion.
  Att vi uppfattar handlingar som onda är bara ett led i att inse.
  Alla kommer att inse efter som vi alla är
  ovillkorlig evig kärlek.
  Funktionen (kroppen) är redskapet för att uppleva sig själv.
  Motsatser och perspektiv (rums dimension med utgångspunkter)
  är likaså en funktion.
  Vi upplever även icke fysiska liv i vår utveckling.

  Om vi är en del av det som skapat vår möjlighet att uppleva
  så är det nog just det vi skall göra.
  Att kämpa mot sina begär likt en buddistmunk ger ingen utveckling
  om man inte är mogen för den.

  Jag tror med andra ord inte på någon dold agenda som kan
  förändra utvecklingen mot ännu ett fullbordat kretslopp till det
  fullkomliga oändliga kärleksfulla alltet.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • seilon says:

  Hej Evigheten!

  “Om en grund energi är alltet och den är ovillkorlig kärlek, vad är då resten?”
  “Om oändligt och evigt är verkligheten vad är då resten?”

  Det som är resten är likaså ovillkorlig kärlek. Det vi valt att uppleva är illusionen av att inte allt är ovillkorlig kärlek.

  Jag håller med dig, men förstår inte vad du menar med dold agenda som förändrar utvecklingen. Jag har bara stött på en dold agenda som förhindrar oss ifrån att igen leva och vara ovillkorlig kärlek.

  Vi valde att uppleva det vi inte var (ändliga) för att genom det bli vad vi var (oändliga) med kunskapen om hur det är att uppleva vad vi inte är.

  mvh
  seilon

 • Evigheten says:

  Hej Selion….du skriver…

  ””Vet vi alla något så är det att vi på jorden lever väldigt girigt och hatfullt (t.ex. mycket fördomar och elaka förtal).På det påstår jag att vi även manipuleras och att det finns en kraft som inte vill att vi ska evolvera till en högre existens i ovillkorlig kärlek istället för villkorlig kärlek. Något de aldrig kan stoppa.””

  Jag undrar vad det är för kraft som manipulerar oss ?(dold agenda)
  Du ser ju som jag allt som det goda och det gör även det onda till gott.
  Att vi i rums dimensionen upplever det som ont är i mina ögon
  endast för att uppleva.
  Jag kan inte se det som att någon kraft inte vill att vi skall nå ett högre plan.
  Att många idag börjar inse kärlekens väg och inte egoismens kan vi
  förklara i dom dåliga upplevelser (obehag) det egoistiska gett.

  Jag ställde en fråga för ett tag sedan till min mediala vän.
  Jag hade lite svårt att förstå vad själen gör i människokroppen.
  Vad gör själen i denna människokropp??
  Jag fick följande svar: Känslor,Vidareutveckling av den totala energin,
  För att gå vidare till nästa dimension, Acceptera ödmjukhet inför alltet,
  Lära sig kärlekens väg, Acceptera sin litenhet, Acceptera sin storhet.

  Min tro delar mycket med din tro, vi kan ju trots allt inte bevisa denna tro.
  Men vad gäller katastrof scenarier så tror jag inte jorden och dennes fysiska liv går under.
  Däremot har jag en känsla av katastrofer som kommer att skapa mycket lidande
  och ge en insikt om kärlekens väg.
  Att ha rätt har inget värde att göra rättvisa till rätt är för allas bästa.

  Med vänlig hälsning ”slaven” i Evigheten

 • seilon says:

  “Jag undrar vad det är för kraft som manipulerar oss ?(dold agenda)”

  Jag ser det goda i allt och det som manipulerar oss är gott men som manipulerats att bli ont. I allra högsta toppen av ondskan styr godheten och allt ondskan gör är en illusion för att låta ondskan göra det ondskan gör (skapa kaos, förslava, manipulera, ha makt över andra, osv).

  Detta leder till en evolution, en utveckling, jag har lärt mig otroligt mycket av ondskan, jag uppskattar t.ex. kärlek ännu mer än jag gjorde förr. Precis som du säger, ondskan är en illusion vi upplever. Ondskan är för mig en inspirationskälla och jag har hört att det är vad ondskan kommer bli, en drivkraft och inspirationskälla för skapelsens självmedvetna skapande skapelser.

  Men det som ondskan har gjort är att själv evolvera och nå så långt att de kan skapa planeter och galaxer. De har evolverat bortom materian och deras mål är att styra, att kontrollera vårt universum och sitta på tronen över skapelsen – vilket de redan gör. Detta sker genom manipulation, lögner och vilseledande. Men det som kommer bli vår framtida existens kommer vara av sådan natur att lögner, vilseledande och därmed manipulation samt ondska inte kan existera. Dit kan vi komma omkring 2013. Efter det vet jag inte när vi kan nå dit, därför tänker jag utan tvekan följa med jorden till dimensionen där ondska inte kan existera.

  Ondskan är så ond att den gått ifrån vad universum är, den (de som är onda) lever inte på ovillkorlig oändlig kärlek, de lever på andra genom villkorlig oändlig kärlek. Kärlek som alltid gör så de kan leva som Gudar som styr över andra.

  Denna matris (Matrix) vi lever inom är delvis deras, skapad för att vi ska be till högre makter och ge upp vår egna gudomlighet till en högre makt, en högre uppsatt Gud.

  Äkta utvecklade själar som står över ondskan värdesätter oss och värderar vår gudomlighet. De icke äkta värderar inte vår gudomlighet, då de vill att vi ska leva under dem och inte över. Detta är agendan som hindrar oss ifrån att utvecklas spirituellt. Men förr eller senare (även om det tar eoner) så kommer alla att utvecklas till ovillkorlig kärlek, även det onda. Och nu har vi alla chansen att göra det, men hittills är det få sett till stora massan som försöker leva med ovillkorlig kärlek gentemot skapelsen (allt och alla).

  Jordens fysiska liv kommer aldrig gå under sett ur ett oändligt perspektiv. Men sett ur vårt perspektiv så måste vi höja jordens vibrationer förbi ondskans skapelse och dess herravälde. För de som inte klarar av höjningen så kommer de leva på som vanligt och befinna sig i den verkligheten de anpassar sig till genom sina ageranden, tankar och verklighetsuppfattning. Alla har sin subjektiva väg och sitt subjektiva perspektiv, men alla delar vi den objektiva verkligheten vi kallar Jorden och den oändliga ovillkorliga kärleken (även om man likt ondskan inte lever utefter den äkta kärlekens principer).

  mvh
  seilon

  PS. Jag kan verkligen hålla med om själens roll i människan.

 • Evigheten says:

  Jag är som du, men din upplevelse är din du valt att uppleva.
  Det är viktigt att acceptera livet som det är och inte som det kunde vara.

  Din intuition färgas av din logik och värderingar.

  Min känsla till dig.

  Med vänlig hälsning Evigheten

 • seilon says:

  Hej, jag accepterar den “onda agenda” jag beskrivit fullt ut. Jag accepterar därmed livet precis som det är, men det betyder inte att jag inte ändrar på det.

  Om du tror att det inte finns en ond agenda i din upplevelse så misstar du dig precis som jag misstagit mig. Detta eftersom t.ex. pengar och vårt system som vi är födda in i är skapade av delvis de “onda”.

  Jag skriver “onda” och “onda agendan” med citationstecken eftersom ondskan är god i grund och botten och allt är ovillkorlig kärlek, men i vår nuvarande existens så kan vi uppleva ondska och begränsad (villkorlig) kärlek – vilket är en temporär illusion.

  Så om du missförstått mig och inte tror att jag accepterar livet som det är så ville jag bara berätta att jag accepterar det fullt ut! 🙂

  Tack för dina kommentarer!

  mvh
  seilon

 • seilon says:

  Evigheten, problemet är att vi alla är sammankopplade för allt är “ett” vilket kvantfysiken visar genom att energi är allt. T.ex. en foton eller proton kan vara både en våg och en partikel. Som våg är den överallt, som partikel så har vi preciserat var den är.

  Jag säger “ett” eftersom äkta ett är att vara allt och alla och därmed inte ha en subjektiv upplevelse. Detta är vad jag menar att vi kommer ifrån och vi har blivit det fast med en subjektiv upplevelse. Vi var, vi blev, och nu [b]är[/b] vi.

  Jag har mött ganska så onda typer och sett ren psykologisk utmattning. Jag har träffat andra som haft ännu negativa och ondskefulla upplevelser (många som är kopplat till alltet och skapelsen d.v.s. spirituella). Precis som du säger, Evigheten, så har vi olika vägar men samma mål dock, vilket är att leva med och i ovillkorlig kärlek istället för villkorlig kärlek. Det varken tar bort eller nekar ovillkorlig kärlek som är avsaknad av den villkorslösa kärleken.

  Det du, Evigheten, förstår och den person som skriver som Evigheten förstår, samt jag, seilon, och den person som skriver som seilon också förstår är vad vi förstår. Det är som om jag skulle beskriva en upplevelse i detalj för dig, det går inte om du inte var där. Smaker går inte att beskriva, inte lukter heller, man kan bara jämföra dessa med andra smaker eller lukter, dessa måste [b]upplevas[/b]. Precis som skapelsen själv och den ovillkorliga kärleken. Och vi blir denna ovillkorlig kärlek när vi upplevt det som den är, vilket inkluderar ondskan som vi nu levt med i evigheter.

  Kolla bara på vår historia av girighet och otaliga krig. Slaveriet slutade för mindre än 100 år sedan genom den rasism som var utspridd överallt och fortfarande finns. Om man vill bli en Skapare och vara med och skapa verkligheten och upplevelser så kan man inte leva med ett dömande tankesätt.

  Och det jag idag ser och förstår och lever efter är total ovillkorlig kärlek. Jag har svårt att tro att ingen inte vill leva med ovillkorlig kärlek, inte ens ondskan. Ondskan förstår inte kärleken vi delar när vi lever ovillkorligt med oändlig villkorslös kärlek, och vi lär ondskan genom denna upplevelsen på jorden vad det är.

  När man förstår vad vi pratar om så behöver vi också förstå att vi kan förändra. Vilket jag gör genom alla mina handlingar, eller försöker göra. Vi skapar framtiden, och när oändligheten formar framtiden så finns oändliga scenarios, och endast det vi sekund för sekund (eller ögonblick för ögonblick) upplever att vi uppnår blir den framtiden.

  Allt är lugnt i det stora hela, men alla borde engagera sig lite grann i att vara med och skapa fred i världen. Annars visar vi inget intresse i vår egna skapelse och den skapelse vi är del av.

  Många vänliga hälsningar
  seilon

 • equal says:

  Känner ofta de jag tror är vad man kallar “oneness” en djup känsla/insikt om att vi är allt och att alla medvetanden är mig själv och jaget som utrycker sig i en annan fysisk form med en annan upplevelse, tråkigt att man ofta återvänder till egot speciellt vid stress/tankar.
  PS: kom ihåg att inte döma folk och hävda dig bära den ända sanningen 🙂

 • Boris says:

  Hej!

  Du menar att ondskan är god? Vet du att de är varandras motsatser?
  Villkorslös kärlek mot ondska kommer inte minska ondskan. Den kommer bara att förgöra den som ger den villkorslösa kärleken! Ondskan är egoistisk, den utnyttjar de osjälviska själarna! Se dig omkring, se genom historien med öppna ögon!

 • seilon says:

  Hej Boris!

  Jag håller med dig att ondskan utnyttjar de osjälviska själarna, men villkorslös kärlek omfamnar både ondska och godhet. Villkorslös kärlek är bortom dualiteten. Ondskan må vara extremt stark men när den möter villkorslös kärlek som älskar den oavsett vad så har den ingen kraft, den kan döda människor men aldrig själen i människan och ondskan har fått härja fritt på jorden de senaste 6000 åren, och nu är det slut med det. Därför kommer sanningen fram och fler och fler pratar om sanningen och delar med sig av det som varit förtryckt, t.ex. hur vi alla är oändliga och att ingentingen existerar bortom någon av oss.

  Vänligen,
  – seilon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *