• 27Feb

  En introduktion till detta blogginlägget

  Jag vill tacka alla som kommenterat och som kommer kommentera. Jag vill tacka alla som skickat mail och alla som gett mig uppmuntran och mat till tanken. Jag är ledsen att jag inte skrivit något sedan september förra året. Men jag har inte haft något nytt att skriva om, och jag har flera gånger börjat skriva för att jag blivit ombedd och att mina inlägg är saknade. Men varje gång jag börjat skriva så har jag insett att jag inte haft något nytt och bra att säga. Dessutom arbetar jag med viktiga saker som tar upp tid och utöver det arbetar jag på min egna spirituella utveckling emot den oändliga intelligensen och evigheten. Jag har varit med om otroligt mycket personliga saker och allting har lett upp till detta blogginlägget om fri vilja. Så

  då börjar vi..

  När jag har kommit till de insikter och slutsatser som jag presenterat på min blogg så baserar jag allting ur den fakta jag kan hämta i livet. Med detta menar jag att jag praktiserar allt och ser om det blir någon effekt. Vissa saker kan man inte veta utan att uppleva det, t.ex. en smak, en känsla eller något annat abstrakt som vi inte kan röra på. Jag kommer ifrån ett vetenskapligt perspektiv och ifrån att vara en ateist. Idag tror (men jag vill säga vet) jag att vi alla är ett med Gud och varandra. Jag tror (vet) också att det finns en oändlig intelligens som är precis allt och alla och även inget och inga. Det är en intelligens vi inte kan greppa eller förstå i vår nuvarande form då vi är del av den och den är oändlig. Vi kan bara förstå ändligheten rent intellektuellt, däremot så kan vi likt en smak uppleva oändligheten. Intellektuellt kan vi inte förstå oändligheten precis som vi intellektuellt inte kan förstå en smak, den måste upplevas. Jag kan inte förklara så du verkligen förstår en smak, detsamma gäller oändligheten. Du kan inte förstå den förrän du verkligen upplever den.

  Du har fri vilja att tro på vad du vill!

  De bevis jag själv har för den oändliga intelligensen (gud) som varit tydligast var när jag satt vid datorn och säger till mig själv: “Okej Gud, om du finns och kan prata med mig så säg vilket kort jag håller i handen”. Jag går direkt och sätter mig i min soffa och håller en kortlek i handen. Jag drar ett kort slumpmässigt ifrån kortleken och hör i huvudet “Spader 4” varpå jag vänder på kortet och blev helt förbluffad! Det var spader 4! Jag fick gåshud och blev otroligt glad och sedan den dagen har jag inte lyckats göra om det lika klockrent. När jag mediterade på varför jag inte hela tiden vet vilket kort jag håller i handen så fick jag svaret “Fri Vilja”. Det har även att göra med ens ego och att man måste balansera sig och lära sig skilja på egot och ens gudomliga oändliga inre.

  Fri Vilja

  Som jag sa ovan så vill jag säga att jag vet att vi är ett med varandra och att jag vet att Gud finns. Men kan jag bevisa det? Det är precis det jag inte kan och det finns de som påstår att jag inte kan veta vad jag vet. Jag försöker inte att trampa människor på tårna då jag verkligen älskar alla och vill att alla ska leva bra och ha det bra samt må bra. Dessutom så vill jag inte säga att de som säger att gud inte finns har fel, för utefter deras perspektiv så stämmer det och är sanning för dem. Det innebär inte att det är sanning för mig dock även om jag accepterar deras sanning. En sanning kan också ändras, t.ex. så trodde jag det var sant att vi inte längre finns när vi dör, men nu är det osanning för mig.

  Hela skapelsen är baserad på fri vilja och det innebär att precis allting existerar och finns för att fri vilja finns. Du kan bevisa att det finns fri vilja eftersom du har valet att göra precis vad du vill när du vill. För mig är det helt självklart att det finns fri vilja. Jag har valet att välja vilka ord jag vill förmedla till dig, jag har valet att inte förmedla något och jag har valet att välja hur mycket jag vill förmedla. Men jag inte göra något som bryter emot din fria vilja så du blir helt övertygad om att det jag säger är sant. Sanningen finns inom en, inte utanför. Det jag tar som sanning är det som kan bekräftas av min inre gudomlighet.

  Skapelsen vi lever inom är baserad på fri vilja, vilket gör att det finns motsatser t.ex. de som säger att livet efter döden är vetenskapligt bevisat att det inte finns, eller de som säger att det är vetenskapligt bevisat att det finns. När du dör så händer det du verkligen tror på, så de som verkligen inte tror på livet efter döden får inget liv efter döden, allt i enlighet med fri vilja.

  Något som inte kan existera med fri vilja är det som vi kallar ondska. Skulle någon slå en annan och den som blir slagen inte vill det så är det omöjligt att bli slagen om man har fri vilja. Uppenbarligen så kan vi slå andra även om de inte vill vilket är fakta, så hur kan vi då ha fri vilja om vi kan bli slagna eller misshandlade mot vår vilja? Hur funkar detta med fri vilja?

  Om vi teoretiskt går tillbaks till när allt skapades och alla hade fri vilja och alla kunde göra vad de ville, då kunde inte ondskan existera. Det fanns ingen ondska i begynnelsen med andra ord. Orsaken är den att om vi alla har fri vilja så väljer vi alla högst troligt att inte behöva utsättas för onda handlingar, t.ex. bli slagen, lurad, manipulerad, våldtagen o.s.v.  Men finns fri vilja verkligen om man inte kan utföra dessa negativa handlingar? Den som vill vara ond eller som vill lura andra eller slå andra emot deras viljor kan inte göra det, och därmed har de inte fri vilja.

  Den skapelsen vi lever inom är baserad på att vi gett ondskan fri vilja – för att visa att fri vilja visst finns och är den fundamentalaste lagen i skapelsen. Den oändliga intelligensens vilja att uppleva sig själv har skapat oss och detta skapade grundlagen fri vilja.

  Vi har levt i flera evigheter med ondskan eftersom ondskan är så kraftfull att den i sig är en Gud lika mäktig som Gud (den oändliga intelligensen). Nackdelen för ondskan är att den endast finns eftersom den har fri vilja som den tagit ifrån alla som lever tillsammans med denna ondska (kolla på vår värld så vet du att du redan lever med ondskan). Vi har alltså tillåtit ondskan att skapas genom att den tar ifrån andra deras fria vilja att inte utsättas för allt som endast ondskan kan skapa, t.ex. lögner, manipulation, våld o.s.v..

  Vi är onda och goda. Vilket väljer du att vara i vår verklighet?

  Genom att födas på jorden har vi gått med på att bli av med vår fria vilja och leva i ett slaveri där ondskan styr. Detta slaveri är så stort att många galaxer är förslavade under ondskans galaktiska imperium. Några New Age läsare kanske har hört talas om ‘Galactic Federation of Light’. Detta är en fasad för ren och skär ondska enligt George Kavassilas (www.georgekavassilas.org) som färdats genom dimensionerna och som själv manipulerats av entiteter ifrån ‘Galactic Federation of Light’. Denna falska godhet kommer i namn som t.ex. enhet, kärlek och frihet. Precis som alla världsledare som pratat om fred, kärlek och sen gått in i krig där hundratusentals människor dör. Att kriga för fred är som att släcka eld med eld. Skillnaden på äkta kärlek och falsk kärlek är att den äkta är ovillkorlig, och den falska är villkorlig.

  Det som händer i vår skapelse är att vi alla vill tillbaks till där vi har fri vilja igen, där vi slipper leva med ondskan och där vi slipper leva med förvirringen kring hur universum fungerar. Istället kommer vi leva i en utopi med full kunskap om hur universum fungerar och med möjligheten att färdas i både tid och rum. Tiden är som jag tidigare sagt en illusion. Det vi är är inte en kropp och en hjärna endast (som vi inte behöver utan bara temporärt använder), utan vi är även en evig själ – ett medvetande – som använder vår kropp och hjärna. Vi är eviga om vi väljer att vara det, eller så kan vi välja att dö och sluta existera. Men vem vill det när vi har ett oändligt universum att utforska? Något som vi aldrig kommer kunna göra eftersom det är oändligt. Så att bli sysselsatt i oändligheten är inte speciellt svårt. Vi lever bara en gång exakt som vi lever nu, men det finns oändliga variationer på vår nuvarande existens.

  Men för att vi skulle kunna komma dit var vi tvugna att visa att fri vilja finns och att ondskan inte kan existera eftersom den är en illusion i sig. Ondskan finns bara när man bryter emot andras fria vilja, och om allt i skapelsen är fri vilja så finns inte ondskan – om den inte ges fri vilja på alla andras bekostnad. Sagt och gjort, och nu flera evigheter så är vi här på jorden med alla problem och alla -ismer, religioner och liknande som alla säger olika saker. Vi har levt med att vara manipulerade och att bli födda som slavar i tron att vi är fria bara för att vi kan resa omkring här på jorden. Men vi är slavar under pengar och maktvarelser (t.ex. politiker).

  Varför har vi ondskan?

  Dels för att lära oss, vilket är anledningen till varför vi alla är här på jorden, samt dels för att visa att fri vilja finns. Den existens vi kommer komma till när vi lärt oss förstå detta och blivit medvetna om vår existens kommer inte ha någon form av äkta ondska utan en låtsas ondska genom teatersyfte och liknande (t.ex. film, spel, lekar).

  Livet är en skola, klarar du av att ta studenten? Har du lärt dig att vara kärlek (bry dig om andra) istället för hat (vara egoist)?

  Allt detta som jag delar med mig av är något vi alla vet inom oss och redan som barn visade jag att jag visste detta. En dag så såg jag när pappa kollade på fotboll och jag ställer frågan: “Vilka är de goda och vilka är de onda?”.

  Eftersom fri vilja är det allra viktigaste i skapelsen och speciellt här där vi är nu där ondskan kan existera så måste vi alla följa fri vilja. Jag kan inte bevisa något som jag säger mer än genom mina empiriska upplevelser och andras forskning eller upplevelser. Men jag kan påverka andra till att göra rätt val och vara mer kärleksfulla och finna sitt inre gudomliga själv.

  Vet ondskan om detta med fri vilja?

  Utan tvekan. Ondskan gör allt för att vi inte ska komma till den existens där ondskan inte kan existera. Ondskan säger till Gud (Den Oändliga Intelligensen): “Haha, kolla vad jag gjort med dina perfekta skapelser!” med syftande på oss människor. Ondskan är rädd att inte längre kunna existera eftersom den endast existerar p.g.a. av vårt val att tillåta dess existens. Men i oändligheten kommer ondskan alltid att finnas även om vi inte komma leva där den fanns och dess existens är för oss en illusion som inte (för oss) är verklig. Målet är att ta med ondskan in i vår verklighet med fri vilja och därmed skulle ondskan bli god och de själar som representerar ondskan skulle sluta inkräkta på andras fria viljor.

  En rolig sak med ordet ondska på engelska: Evil, är att evil baklänges blir live (Leva). Vilket är det ondskan vill göra och den gör det i nuläget genom att leva på våra negativa energier t.ex. fruktan, rädsla, hat o.s.v.. Ondskan kommer få leva om den väljer att göra det. Men den kan inte överleva som ondska eftersom den likt en cancer kommer förstöra sin värd och därmed sig själv.

  Hela vår värld har varit otroligt manipulerad utav ondskan och utan att ha massor med inkarnerade själar ifrån t.ex. framtiden här på jorden så hade vi inte kunnat väcka oss. Jag hade fortfarande varit sovandes i evigheten som slav till ondskan om inte diverse “aliens” inkarnerat här och lärt mig förstå skapelsen och vår oändlighet.

  Många på jorden lever som robotar (jag var själv en robot större delen av mitt liv) vilket betyder att man lever i ett tillstånd av rädsla (t.ex. rädsla för döden, man kan inte dö om man verkligen verkligen väljer det) och okunskap. Man lever med tron att man måste vara på ett visst sätt och man anpassar sig för att andra vill det. Jag kommer ihåg den tiden i mitt liv då jag var som mest en robot och helt fantasilös och helt utan kreativitet. Det är något jag aldrig igen vill uppleva, jag älskar att vara mitt äkta jag, mitt eviga jag, mitt jag som är och gör som jag vill, mitt jag som är ovillkorlig oändlig kärlek!

  Det vi har gjort i evigheter är att maximera ondskan och skapa en så ond ondska vi bara kan, så vi aldrig igen behöver vara med om att ge ondskan fri vilja. Ondskan kan inte bli oändlig på samma sätt som kärlek / godheten, då den genom att vara ond avgränsar sig ifrån det som är oändligt. Det som sker med ondskan är att den tillslut förstör sig eftersom den går ifrån livskraften som är oändlig ovillkorlig kärlek. Idag lever den på livskraften ifrån andra skapelser som den förslavat, likt en parasit.

  Ondskan har gått så långt att den t.om. har skapat ett falskt ljus. Många som kommit till ljuset tror det är gud de möter, men i många fall är det bara ondskan förklädd. Detta är något New Age är utsatt för och det är tråkigt att se. Alla stora religioner är skapade av ondskan, men det gör inte att medlemmarna är onda om de tillber religionen om de gör nytta och genom ovillkorlig kärlek hjälper andra (Att säga till någon: “Jag har rätt du har fel” är inte ovillkorlig kärlek). Jag ser mig själv som alla andra så jag är allting man kan vara, allt ifrån mördare till läkare. Från muslim till kristen. Från ateist till upplyst andlig vägledare. Det jag säger är lika rätt som det motsatta någon skulle sagt – för allt är fri vilja. Men jag gör inte det läkare eller mördare gör, eftersom jag inte är utbildad läkare eller vill bryta mot någons fria vilja genom att begå mord på denne. Men jag kan förstå och sätta mig in i deras sätt att leva.

  Frågan är: Vill du fortsätta leva med ondskan? Eller vill du leva i en värld där ondska inte kan existera? Isåfall måste du göra valet att sträva efter kärlek, kunskap och lära dig förstå andras perspektiv.

  Vi är så långt “nere” (i brist på bättre förklaring) i skapelsen att vi inte klarar av sanningen och de översta dimensionerna där vi är ren energi utan fysisk kropp (som vi kan återskapa och vara i om vi vill, bara för att jag har en bil behöver jag inte köra den hela tiden). Vi har gått så långt ner i skapelsen att vi begått ett fysiskt och metafysikt självmord, vi föds med blankt minne och utan att veta vad vi är. Vi låter en värld genom våra 5 sinnen forma oss, och vi låter den världen berätta vad som är rätt och fel. Vi blir domesticerade och programmerade att leva på ett visst sätt och vi kommer in i en värld styrd av ondskan, som inte vill att vi ska bli medvetna om vår oändlighet.

  (Kom ihåg att det vi är – oändlig intelligens – inte är något fysiskt, så när vi har valt att fysiskt födas har vi glömt det icke fysiska vi var innan vi föddes, men nu är du medveten och kan tänka, så du är ditt icke fysiska jag igen, om du väljer det förstås.)

  Ondskans makt är en illusion

  Ondskans makt är en illusion, men upplevelsen av en illusion kan vara verklig. Jag kan inte skriva detta utan att påverkas av ondskan och har varit påverkad av den hela mitt liv. Jag hamnade t.om. på sjukhuset när mitt tredje öga öppnades och ondskan försökte ta mitt liv. Mina föräldrar var livrädda att jag skulle dö då min puls var skyhög och jag var uppe i varv som om jag gick på en nära överdos av kokain (Jag har aldrig testat kokain eller något liknande så jag vet inte om det är en bra jämförelse, men jag var tydligen otroligt speedad enligt mor och far. Men baserat på andras upplevelser av kokain och andra droger t.ex. uppåttjack så verkar det vara en bra jämförelse). Jag kommer inte ihåg allt som hände under 3 dagar då jag trodde allt var en dröm och jag låg hemma i min säng och sov. Det var dock en väldigt lärorik upplevelse och jag kommer aldrig igen missta verklighet och fantasi då jag blev mer medveten utav denna upplevelse.

  Under 2010 har jag haft två väldigt starka drömmar där djävulen och ondskan försökt sätta skräck i mig. I ena drömmen sa jag “Men jag älskar ju dig” när djävulen försökta sätta skräck i mig. Drömmen slutade med att djävulen i skepnad av en kvinna fick tårar i ögonen. I den andra så försökte en person kväva mig och ta mitt liv men den personen hade ingen makt över mig och jag kom loss hur enkelt som helst när jag insåg att jag höll på att kvävas. Denna drömmen var otroligt verklig och jag trodde verkligen att denna personen var i mitt rum, men jag vaknade och insåg att det bara var en otroligt verklig dröm (har jag sagt att jag ser livet d.v.s. här och nu som en dröm? Det gör jag i all fall!). Jag var inte heller rädd och ska erkänna att jag större delen av mitt liv varit rädd för mörkret vilket jag inte är längre. Men jag skulle nog skrika om det stod en figur i min hall mitt i natten, precis som jag kan skrika om någon lyckas skrämma mig. Men jag skulle inte vara rädd som jag hade varit för 3-4 år sedan. De drömmar jag haft hade också varit väldigt skräckfyllda om jag drömt dem när jag inte visste det jag vet idag.

  Enda anledningen att skaparen / gud / den oändliga intelligensen inte räddar oss här på jorden och skapar världsfred är för att det är upp till oss. Det har alltid varit upp till oss – du är din egna frälsare – eftersom det är vår skapelse och vår fria vilja. Så länge vi inte gör något åt “Illuminati” och politisk korruption så tillåter vi att ondskan finns. Så länge vi inte gör något (det behöver inte vara något stort) och blundar för ondskan, kriminaliteten, våldet, fattigdomen o.s.v. så tillåter vi ondskan att göra som den vill. Vi visste detta innan vi tillät ondskan att existera.

  Kom ihåg att vi alla i slutändan klarar oss, och att allting är oändlig ovillkorlig kärlek!

  På ett visst sätt blir vi dock räddade, för utan jorden hade vi inte kunnat inse hur skapelsen fungerar och sätta stopp för ondskan. Så jorden i sig är en räddare och jag är evigt tacksam att jag blivit född här! Men vi har valet att inte bli räddade av jorden och fortsätta leva under ondskans imperium, vilket är något vi inte borde vilja, så länge vi inte vill lära oss förstå effekten av ondska, vilket jag tror vi förstår ganska bra. Jag är i alla fall trött på allt krig, alla missförstånd, alla konflikter och allt hat. Det räcker att det pågått en evighet, nu kan vi skapa den evighet vi alltid velat skapa, en evighet av fri vilja och oändlig ovillkorlig kärlek!

  Mycket kärlek till dig!
  – seilon

  Skrevs den 27/2 2010

  Tags: , , , , , ,

18 Kommentarer

WP_Cloudy
 • A says:

  Det finns en dröm som jag drömde medan jag sov i barndomen som jag fortfarande kommer ihåg, mest för den var extremt verklig, den skakade verkligen upp mig. Jag och min familj satt i vardagsrummet och kollade på tv och så plingade det på ytterdörren. Och pappa sa åt mig att öppna. Så gick gick genom hallen till dörren och då började Djävulen/ondskan (kan jag tänka mig att det var) kommunicera med mig från andra sidan, på ett snällt sätt han försökte charma mig och sa mitt namn hela tiden. men jag ville inte öppna, då och då skrek mina föräldrar argt till mig att jag skulle öppna, och djävulen sa alltid då efter -lyssna på din mamma och pappa!!, men jag var rädd och envis, och hade gråten i halsen, och djävulens humör växlade hela tiden med att vara den mest snällaste/charmigaste till att bli helt våldsamt och orsaka en jordbävning, hela lägenheten skakade och min familj var rasande på mig och så var också “ondskan” som skällde ut mig med en läskig röst. Men min instinkt var stark och sa åt mig att inte öppna. Så det hände aldrig. Jag upplevde manipulation av den värsta sorten.

  Jag undrar över en sak du skrev:
  “Vi är så långt “nere” (i brist på bättre förklaring) i skapelsen att vi inte klarar av sanningen och de översta dimensionerna där vi är ren energi utan fysisk kropp (som vi kan återskapa och vara i om vi vill, bara för att jag har en bil behöver jag inte köra den hela tiden)”
  Hur kan man återskapa det?

 • seilon says:

  Hej A,

  Tack för din kommentar! Du menar hur man kan återskapa kroppen?

  Jag vet inte hur det går till, då jag inte är där ännu, men vi har gjort det minst en gång redan. Vi är ju människor just nu samtidigt som vi är energin bara att vi inte är medvetna om det, eller kan gå dit hur som helst om man inte arbetar på sin spirituella utveckling.

  Det blandas in massa skit i vår mat och vårt vatten för att vi inte ska få kontakt med den oändliga energi som vi är. Det finns de som kan hämta information ifrån den oändliga energin utan problem eftersom de disciplinerat arbetat med att göra kroppen fri ifrån den negativa inverkan ifrån t.ex. ämnen skapade för att göra oss till robotar utan själ.

  När allt detta med ondskan är över kommer vi kunna komma och gå i alla dess former, vi kommer kunna vara en atom, en cell, ett djur, en människa, en planet, en sol, en galax eller ett universum (vilket vi alla redan är).

  Jag tror människan är en av de roligaste sakerna att vara eftersom det är skitgrymt att vara människa redan nu! Men att kunna omvandla sig och gå till en högre nivå som energi där fysiska världar inte kan existera kan också vara bra för att kanske forma världen man lever i. Det är svårt att säga vad som sker då vi inte är där ännu, men en sak är säker: Det kommer bli så grymt att vi omöjligt kan förstå hur grymt det är tills vi är där!

  Enligt George Kavassilas som själv sett detta och varit i de övre dimensionerna så kommer vi kunna skapa egna universum när allt detta är över. George säger också att vi redan är universum och det är något jag också upplevt innan jag lyssnade på Georges föreläsningar. Vårt universum vi är i just nu är en individ, det är Guds universum, och allting inom det är Gud. Vi är alla Gud, även ondskan även om den är vilseledd för att vi ska kunna maximera dess fria vilja så vi aldrig mer behöver uppleva ondskan på det sättet vi gjort nu. Med vilket jag menar att vi aldrig mer behöver födas in i en värld där ondskan manipulerar oss och försöker göra så vi aldrig förstår att vi är Gud. För när vi förstår det har ondskan ingenting att komma med, vi blir oövervinnliga och odödliga.

  – seilon

 • Stefan says:

  Hej Seilon.
  Mycket intressant att läsa dina erfarenheter om ditt sannings sökande i livet.
  Jag känner igen alla dina funderingar, bla kvantfysiken och jag följer med stort intresse vad som händer LHC i Cern. Har min egen teori av resultatet.
  Likt ett matematiskt högsta resp lägsta möjligt tal inte visar mer än den bestämda begränsningen vi själva behärskar i vår mätning. Lokal vetenskap kan endast åstadkommas. Likt tiden är en uppfattning utifrån utgångspunkt. Kan vi aldrig se vår skapare då vi är hans skapelse. Vi är hans manifestation av sin egen upplevelse av sig själv. En del av denna är upplevelsen i tid och rum. Allt har alltid funnits och kommer alltid att finnas
  inget försvinner eller kommer till, det ändrar bara form. Alla kretslopp är ändliga utom ett det oändlig. Kort om grunden i min tanke kring allt.

  Jag håller just nu på och ”rensa” mina blockeringar och har väl äntligen tagit kontroll över egot.
  Har hjälp av en otroligt duktig medial person och äntligen har jag vågat ta tag i det jag alltid visst.
  Jag håller på att läsa Martinus livets bok kallad det tredje testamentet. En medialt upplyst människa som på ett logiskt och vetenskapligt sätt beskriver alltet. Kan varmt rekommendera dessa 7 böcker på 3000 sidor. Han skriver väldigt utförligt och logiskt , min första känsla var att detta är mina pusselbitar lagda till ett helt pussel. Kunde varit skriven i enklare språk möjligen.

  Finns även en förklaring till den ”automatiserade” åderskapelsen och utveckling av kroppen.

  Han förklarar att allt är mycket gott och rättvist, det goda och det onda ”goda” är ju ett led i att välja och lära att den enda sanna vägen är att välja det goda dvs kärlekens väg.

  Idag hade jag en inre diskussion om hur vida det fysiska livet kan kallas illusion.
  Jag fick väldigt fysiskt uppleva att det kan inte vara kärleksfullt att säga så om denna del av skaparens skapelse. Den är ju en del av alltet, tid och rum är skapat och jag kan inte kalla vår skapare för illusionist. Allt är ju en spiral av utveckling mot ett fulltändande tills nästa spiral börjar.
  Allt borde i detta vara 100% verkligt. Att vi i tid och rum inte uppfattar mer än vi ska, i vår skapares egen manifestation av sig själv, gör det inte till en illusion. Jag kan inte säga annat än att allt är verkligt och mycket vackert. Däremot är det en illusion att tro att tid och rum är allt.

  Ha det bäst/ Med vänlig hälsning Stefan

 • Andy says:

  Kul att se ett nytt blogginlägg av dig!
  Det värmde verkligen att se.

  Jag och en nära vän hade för ett par dagar sedan en djup diskussion över telefonen. Båda två verkar vara väldigt överrens om att det är NU världen är i förändring. Framtiden är väldigt blurrig och det är upp till var och en vilken stig man vill följa, och vilken framtida verklighet man vill skapa.

  Det stora skiftet står redan nu vid dörren och knackar, det är bara upp till den enskilda individen att öppna eller stänga ute det.

  Det känns som att portalen till vår “science-fiction framtid” redan har öppnats, eller strax kommer att göra det.

  Jag hoppas VERKLIGEN att jag kommer att kunna hoppa med tåget, så jag inte missar det. För det känns som att det strax kommer att gå!

 • Patrik says:

  Psykadeliska droger är skapade för just det ändamålet, att vi ska kunna interagera med ‘andra sidan’. En sådan upplevelse är mist lika verklig som vilken annan upplevelse som helst. ALLA forntida religioner är baserade på ett prästerskap som använde dessa psykadeliska substanser i diverse ritualer.

  Onskan idag har uppkommit för att vi glömt bort detta. Allt annat trams är skitsnack.

  Ni är väl inte så pass arroganta att ni inte vill ha hjälp av det naturen så vänligt erbjuder?

 • Andy says:

  DMT – the spirit molecule är indeed en portal till “den andra sidan”

  Enligt min teori så utsöndrar hjärnan all DMT som finns i det ögonblicket man dör. Detta resluterar i att man får en Evig tripp som aldrig tar slut.

  LSD och Psilocybin är närbesläktade substanser som snuddar vid portalen, men du når aldrig riktigt dit. LSD är ett fönster till det astrala planet, medan DMT för dig dit direkt.

 • Sirius says:

  Hej!

  Roligt att du skriver igen (jag har själv kortare o längre pauser oxå, det beror helt enkelt på).. Roligt också att märka att fler känner av att något händer just nu (okej, eftersom tiden inte finns så är det alltså inte tid jag menar utan en viss punkt på rörelsen =medvetandets rörelse). Jag har på senare tid läst en del om Carl Callemans forskning om Maya-kalenderna, och han talar om det unity consciousness som Maya-folket förutspått till denhär tiden. Man borde inte bli förvånad längre, men nog är det häftigt att märka att enheten jag känner av faktiskt förutspåtts och förväntas av Maya-folket OCh naturligtvis även andra. Enheten är på väg att framträda, så även vårt sanna väsen.

 • t0bi says:

  Det är fri vilja men inte den fria vilja då du är skapad den du är dvs dna:T.
  jag fann lite intressant det du skrev i flashback angående om matrix.

  Det är inte vetenskaplig bevisat för att det går inte bevisa det.
  Men det är den närmaste sanningen är matrixen att vi kan vara skapade av binära siffror att vi lever i illusion.

  För att allting i detta universum är uppbyggt av mattematik dvs binära siffror.

  Du sade att vi är gud håller med till en vissa gräns vi är ju en del av gud.
  Det som döljer oss från sanningen är inte medvetenhet utan det är minnet vi har.
  Det är den enda som kan tala om för oss sanningen var medvetenheten har upplevt.
  utan minne men medvetenhetens existens är som en fisk med 0sec förståelse.

 • t0bi says:

  teori säger inte detta stämmer men!

  det intressant är att 1 atom är som en 1 i binär siffra….
  man kan inte förstöra atom dvs man kan inte förstöra siffran 1
  man kan bara halvera den hur mkt du än halvera siffran 1 eller atomen så blir dem mindre…..

  dvs 1 delat på 2 är 0,5 dela man på det mer o mer så finns det inget slut…
  exempel så blir det (0,000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000002) hur mkt som helst.

  det är samma med atomen eller….

  men man kan bara förstå vad atom är uppbyggt av frekvenser alltså strängar
  så som du kan bara förstå vad siffran är uppbyggt av data vågor.

  kan detta stämma….

 • seilon says:

  Stefan, när jag säger att det vi lever inom är en illusion så är det inget negativt. Naturen och vårt solsystem är helt otroligt. Jag vill verkligen leva som jag gör nu, men utan det negativa och alla onda influenser. Hur mycket jag än är i kärleken så sker det mord och det skapas konflikter genom vårt ekonomiska system och politiska system som jag är del av.

  Jag älskar att ha en kropp, men jag vill kunna komma och gå som jag vill så jag kan enkelt hämta information ifrån högre medvetande tillstånd.

  t0bi, tänk dig att det finns oändligt minus och oändlig plus. Allt är en våg rörelse som vi genom matematik kollapsar för att kunna mäta och därmed skapar vi det fysiska. Detta är vad de gör inom kvantfysiken, de kollapsar en oändlig våg rörelse till något mätbart.

  Jag vet inte vem som sa det, men någon sa att materia är frusen energi och vi är – sett ur vår uppbyggnad ifrån energi, till atomer till molekyler till celler – en medelpunkt. Vi är inte oändligt minus och inte oändligt plus. Vi är stillheten däremellan, nollan. När vi observerar vår värld så verkar allting vara stilla, t.ex. ett papper på ett bord ligger still om vi inte gör så det påverkas av luften, eller själva rör vid det.

  Vi är människor och ingenting är främmande för oss. Vi kan lära oss allt.

  Tack alla för era kommentarer!

  – seilon

 • wtf says:

  wtf förstod inte det du skrev nu vadå allting står still i noll bla bla kroppen vadå??

  sa att det är en teori om matrixen finns där-.-

 • seilon says:

  wtf.. 🙂

  Alltså, ingenting är ju still, men om du tittar på ett papper så ser det ut att ligga still. Jag menade att energin (våg rörelsen) är kristalliserat och därmed skapar det materia som är fast och greppbart.

  Materian är fast i jämförelse med energin som är utspridd och överallt.

 • wtf says:

  wtf vette fan kan inte såndära fördjupningar men jag vet att materian är sammansatta ja…

 • Kristoffer says:

  Hejsan. Är för trött för att skriva ett riktigt vettigt inlägg, så vill bara säga att jag har läst dina trådar på FB samt skummat lite här, och anser att du är awesome 😉 Ha en fortsatt fin livserfarenhet så ses vi kanske ute i the void nångång!

 • Kristoffer says:

  Btw, tycker du borde skriva din mail istället för den länken, vilken bara leder till att man måste öppna ett program, och själv använder jag bara hotmail, vilket är i webläsaren. Bara en tanke. 🙂 Må väl

 • Sofia says:

  Hej Seilon! hittade din blogg av en slump, det är jag tacksam för. Du sammanfattar många trådar här,mycket intressant.Ser fram emot att läsa mer!
  Mvh Sofia

 • equal says:

  Tänkte idag när jag höll handen mot något materielt: hur kan jag tro att jag inte är materialet jag känner på när den är uppbyggd av samma energi som det jag identifierar mig med genom känseln som skapas av hjärnan? 😛 vänster hjärnhalva vill skapa struktur inom denna illusionen av separation.

 • […] blogginlägg vill jag förtydliga några saker som jag berättade om i ett tidigare blogginlägg: Fri Vilja. Med det sagt vill jag säga att en del saker jag har sagt inte längre är min sanning – även […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *