• 27Dec

  Okej, allt är inte skit. Men för många kan det kännas så när man ser på världen, allt känns ibland väldigt hopplöst. Man undrar, är det inte bättre snart? Det är precis vad det är, fast det kan vara svårt att förstå hur det kan bli bättre. Jag tänkte jag skulle förklara hur vi rent praktiskt når detta som är så mycket bättre än vad vi ser i dagens värld.

  Först och främst är det viktigt att lära sig förstå människan. Vi alla vill innerst inne väl, men framförallt så är vi ganska egoistiska av oss, därav vårt ego. Chefer, arbetare, städare, advokater, domare, poliser, politiker, dagismammor, hemmafruar, pappor, mammor, osv har alla egon. Dessa egon vill alla känna sig viktiga, eller uppskattade på något sätt, samt ser sig i en viss roll, som t.ex. en chef. En chef förväntas göra vissa saker samt ta ansvar, och en arbetare förväntas att lyda chefen. Vad vi behöver förstå är att bakom skalen är vi alla människor. Vi måste lära oss se saker ur varandras perspektiv, kan man förstå detta är det enklare att förstå vad vi behöver göra.

  Ibland kan det vara bra med en ego-boost. Med vishet kan man
  använda sin kunskap och visa ledare, chefer osv hur de kan göra
  andra glada genom att vi lär oss förstå deras perspektiv. Det viktigaste
  är att leva med kärlek för andra och inte endast för sig själv.

  Genom att bilda nätverk med personer som förstår sig på livet och som har olika roller inom samhället, så kan vi skapa inflytande. Alla som har sina egon vill vara uppskattade och ibland väger en persons tycke mer än flera andras, t.ex. en chef ser upp till en chef och alltför ofta ner på sina arbetare. Alla gör inte det, men det finns ett par jag mött och hört talas om i mitt liv och majoriteten av de cheferna ser ner på sina anställda (tyvärr).

  Det vi måste göra är att influera dessa ledande personer så de lär sig förstå främst det ekonomiska systemet, så de vill göra det bättre för alla. Att göra det är inte så enkelt och det kräver en hel del kunskap ifrån de personer som vill förändra. Det viktigaste att lära sig är förståelse samt kärlek och därmed kan man lättare se saker ur andras perspektiv och möta dessa personer på deras nivå.

  Om du vill ändra något så finns det en sak som rör oss alla: Pengar

  Det viktigaste att ändra hos andra är att lära de förstå hur pengar skapas och att vi kan reformera systemet till något mycket bättre. Alla andra konspirationer och djupare filosofiska frågor kan man dela med sig av om andra vill veta. Eftersom alla lever efter pengar är det av största vikt att få människor – speciellt ledande och inflytesrika människor – att inse hur pengar skapas och att vi kan skapa ett betydligt bättre system. Kan de förstå hur pengar skapas kommer de vilja se en reform, så vi alla kan få det bättre. Det gäller att förstå att vi kan leva med i fred och frihet utan ekonmiska bekymmer såsom fattigdom.

  Vill du lära dig om pengar och hur de skapas, läs denna extraordinära c-uppsats: Är den svenska valutan anpassad för en långsiktigt hållbar utveckling? – vilka brister finns och hur kan de åtgärdas?

  Ifrån den c-uppsatsen kan man lära sig att över 90% av alla pengar som skapas är skapade ifrån skuld. De skapas genom att någon tar ett lån på en bank. Vi lever alltså i ett system där majoriteten av alla pengar är skuldbelagda. För de som inte vet vad en c-uppsats är så är det en vetenskaplig uppsats, och jag rekommenderar verkligen den c-uppsatsen om du vill förstå hur ohållbart det är med dagens system. Alla logiska människor borde fråga sig efter att ha läst den hur vi kan ändra systemet, och det kan vi genom att sprida kunskapen. Speciellt till de som influerar andra såsom politiker, chefer, mediamoguler osv.

  Djupare frågor kan vara jobbiga att lära sig för en normal svensson som vuxit upp i samhällets normer som vi lärt oss genom skolan, media, föräldrar och politiker. Det är även väldigt svårt för politiker, chefer, mediamoguler osv att lära sig det eftersom de också matats med vissa normer. Även djupare ekonomiska frågor som t.ex. frågan varför vi inte har ett så bra system idag är svårt att lära ut – om personen inte verkligen vill veta. Svaret på det kan vara ignorans – att vi metaforiskt har målat in oss i ett hörn och kan inte förstå hur vi kommer därifrån – men även att någon designat det som ett slavsystem, eftersom pengar som skapas ifrån skuld och skuldsätter hela jordens befolkning i ett slaveri. Historien visar många gånger hur vissa män har visat sin makt genom att stoppa bättre ekonomiska system att ta form, och vi lever verkligen inom ett modernt slaveri. Alla är dock inte redo att förstå det, och man kan börja visa fakta istället, t.ex. att alla pengar trycks ifrån ingenting.

  I vilket fall som helst så kan vi inte fortsätta med ett så dåligt system vi har, och det viktigaste vi kan göra är att informera om hur vi kan ha ett mycket bättre system!

  Pengar är inte värt mer än luft. Vilket betyder att vi hade
  med ett perfekt system kunnat hindra fattigdom och ekonomisk
  problem såsom lågkonjunkturer. Vi hade aldrig behövt köpa
  låg-kvalites produkter och vi hade kunnat utveckla det absolut
  bästa inom alla tänkbara områden! Pengar är bara en idé, en idé
  som vi begränsar oss med genom p.g.a. ett korrumperat system.

  Så, om du inte vet vad du ska göra, lär dig förstå det ekonomiska och börja sprid sanningen om att pengar är skapade ifrån tomma intet genom skuld. Utan lån så skapas inga pengar. Centralbanken är de enda som kan trycka riktiga fysiska pengar, medan privata banker står för majoriteten av skuldsatta pengar som skapas genom lån i datorn.

  Ett system som siktar på att värdera samhället, människan, miljön och vårt välmående hade gjort världen otroligt mycket bättre. Vi skulle se slutet för många dåliga saker såsom korruption, maffia, kriminalitet och ekonomiska kriser.

  Det kräver dock att jordens befolkning ser sig som ett planetärt system, vilket vi kommer att göra. Det är något vi kommer uppnå, men det kräver att det finns människor som är villiga att sprida kunskapen, alla räknas – det inkluderar dig! Det finns ingen som inte kan göra en förändring! Glöm aldrig det!

  Skrevs den 27/12 2008

  Tags: , , , , , ,

4 Kommentarer

WP_Cloudy
 • Zana says:

  Jag älskar dig och din blogg!

  Ja pengar är vad som försurar den mänskliga gestalten ända ut i fingrar och tår, och just för att pengar är något abstrakt och påhittat kommer hon aldrig bli lycklig så länge hon tillber valutan som sin ultimata räddare.

  Usa är den lilla utstickskollonin som vuxit om sina systrar och bröder varpå systrarna och bröderna glömmer det som varit och bara ser det usa vill att dom ska se. Det är inte så konstigt att dom har gett sig fan på att producera film i all oändlighet i Hollywoodregionen, för att slutligen normalisera det amerikanska sättet i omvärldens medvetande.

 • Jim says:

  Zana:

  Jag tror inte du kan beskylla USA för allting, åtminstone inte befolkningen. De som styrde är samma som innan USA blev till (eller deras avkomma rättare sagt) bara att de flyttat makten lite nu. Varför? Vinst, som allt annat.

  Angående det där med film håller jag nog inte med. Det finns många filmer som vill väcka samma tankar som du kan läsa om här på den här bloggen. Tex Matrix trilogin som mer eller mindre förmedlar exakt samma sak som du läser här, Equilibrium är ett annat exempel. Den sist nämnda handlar om hur de som styr litterärt drogar oss för att ta ifrån oss våra känslor och egna tankar. Rekommenderas starkt.

  Så film är inte bara av ondo =) Ska man däremot beskylla något så är det nog kontrollerad media där vi endast ser det som “dem” vill att vi ska se.

  Seilon:

  Vill bara tacka dig för att du har den här bloggen, det känns skönt att man inte är den enda som funderar i dessa banor haha. Har läst den ett tag men första gången ja skriver nu. Ha det gött!
  Peace

 • sleinad says:

  Men hur ser då det perfekta systemet ut?
  Hur fungerar allt utan pengar?

 • seilon says:

  Hej sleinad,

  Det är 6 år sedan du skrev och jag har missat att ge ett svar, så det kommer här 6 år senare ;). Ibland har jag inte kunnat svara i tillfället sen har det fallit bort eller blivit av när jag kunnat presentera ett svar.

  Ett perfekt system kan beskrivas på många olika sätt. Jag tror inte vi i förväg kan beskriva exakt hur systemet kommer se ut för oss, bara beskriva olika sätt som vi kan föreställa oss det.

  Så hur skulle det fungera utan pengar? Först och främst går det inte förrän vi blivit av med maktmänniskorna som styr och använder pengar för att förslava. “Babylonian Money Magic” kallas pengasystemet utav personer ifrån Det Hemliga Rymdprogrammet (Secret Space Program) och journalister (Benjamin Fulford) som undersöker de kriminella elementen inom vårt nuvarande system.

  Rent andligt/spirituellt/metafysiskt så är pengar ett sätt att förslava, ett verktyg som används för att hålla människor inom ett visst system och ett slags slaveri.

  Pengar som skapas utan skuld och utan ränta hade skapat betydligt mer frihet och ett bättre samhälle.

  Men ett samhälle helt utan pengar är ett tecken på att civilisationen är fri ifrån någon form av kontroll.

  Ett perfekt system är när människorna lever ifrån sin metafysiska existens (ande och själ) och i harmoni med varandra samt naturen. Detta kommer infalla naturligt och de som kommer ta över systemets roller i form av regering och liknande kommer utan pengar eller lagar att se till så vad som behöver göras kommer bli gjort.

  Mat, kläder och annat kommer tillverkas och göras även om det inte bringar vinst i form av pengar. Människor har gjort så otroligt mycket mer utan att få betalt och många tror inte att en värld kan fungera utan pengar utan alla skulle bara sitt still och rulla tummarna – men människor fungerar inte så (kanske några få, men då kan de rulla tummarna ;)).

  Stegen emot ett perfekt samhälle är:
  1) Bli av med maktmänniskorna och slaveriskapande systemet försvinner.
  2) Människor utbildas i vår sanna natur i form av metafysiska varelser som har en mänsklig upplevelse.
  3) Vi kommer som mänsklighet att gemensamt skapa ett perfekt samhälle, där alla lever i harmoni med natur och medmänniskor.

  Så vi kommer fortfarande skapa saker men vi kommer inte behöva byta saker med hjälp av pengar eller andra saker. Ingen kommer roffa åt sig mer än andra eller skapa konflikter när deras själ aktiverats i deras mänskliga kropp.

  Istället för att gå in i en butik och handla något kommer vi kunna gå in och ta vad vi vill ha. Harmonin och kontakten med vårt metafysiska kommer göra så allt fungerar i perfekt harmoni.

  Vi människor är väldigt outvecklade i hur perfekt allting är och hur allsmäktiga samt allvetande vi är, när detta har blivit något alla känner till så kommer världen aldrig mer vara sig lik och ondskan, girighet och hatet kommer aldrig nånsin existera igen – endast som sagor, fantasier och berättelser.

  Detta perfekta system är ett par år bortanför nuvarande tid, kanske 5-10 år. Första ska eliten i form av maktmänniskor (The Cabal/De korrupta) avlägsnas ifrån regeringar, militären, underrättelsetjänster, media, banker och andra organisationer där korrupta människor intagit maktpositioner. Efter detta ska mänskligheten utbildas i vår riktiga historia där sanningen framställs och inte uteblir.

  Detta har jag skrivit om i de senaste inläggen (The Event – Dagen då allt förändras! Var redo!, Massarresteringar utav de korrupta)

  Med respekt och kärlek
  seilon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *