• 05Aug

  Detta är mitt första blogginlägg och jag har skapat denna blogg för att jag vill hjälpa folk att vakna och förstå hur underbart livet är. Detta livet som vi delat med varandra fram tills idag när du läser detta är en lärdom, en lärdom att lära oss acceptera varandra.

  Det finns två distinka vägar att gå, manipulera och bestämma över andra, eller att acceptera och ha kärlek till andra. Vilken väg du än väljer så gör du rätt val, alla har rätt till fri vilja. Men jag skulle aldrig acceptera att någon inkräktar i mitt liv och försöker bestämma över mig, då sätter jag ner foten och säger “Nej!”, hjälper inte det så kan du använda din fantasi till att gissa vad jag gör. Min bas i livet är att förstå och ha kärlek till alla, och vi har alla fritt val att välja hur vi vill leva.

  Jag har levt ett medelsvensson liv och har sedan barnsben ifrågasatt samhället. Jag har släkt som suttit i riksdagen och sett hur illa våra politiker sköter samhället. Fredrik Reinfeldt vår kära statsminister i dagsläget sa själv i sin bok ‘Det Sovande Folket’ (1993) följande om svenskar:

  “Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.”

  Detta är väldigt sant, våra politiker komma aldrig att göra våra liv bättre för de är alldeles för fega. Denna tid vi lever i nu är den mest spännande vi kan tänka oss, för vi håller på att vakna upp till en värld som kommer bli 100% harmonisk och fredfull.

  Jag vet att många inte håller med mig där, och jag har läst otroligt mycket om allt negativt som finns så jag känner till varför folk mår så dåligt. Det jag valt att göra är att lära mig att det finns lika mycket positivt och det är vad jag kommer att fokusera på i denna blogg.

  Om någon läser min blogg och inte håller med, så har du all rätt att göra det. Jag accepterar dig även om du skulle vara ondskan personifierad, men så fort du inkräktar på min fria vilja kommer jag säga ifrån. Likaså när du inkräktar på andra oskyldiga människor fria vilja. Vi är skapade att leva ett liv i harmoni och frihet med kreativitet som bas. Alla människor mår bäst som barn och är som mest kreativa som barn, och det är något vi kommer återgå till – att finna vår kreativitet.

  Om du har några frågor eller funderingar får du gärna lämna en kommentar eller skicka ett mail! Jag älskar kommunikation och anser att det är en fundamental sak vi lever för!

  Mycket kärlek och evig lycka önskar jag dig som läser! Jag kommer skriva när jag har något jag känner är viktigt att förmedla. Och som sagt, hör av dig om du vill dela med dig av något!

  Skrevs den 5/8 2008

  Tags: ,

3 Kommentarer

WP_Cloudy
 • W* says:

  Super bra sida. Tack!

 • Stina says:

  Tack för alla råd och tips om livets mening! Jag blir glad av att läsa dina inlägg. Du förmedlar så mycket klokt!

 • Ronny says:

  Fantastisk sida. Jag sökt efter “sanningen” i snart 3 år och har tagit till mig en hel del information via nätet, böcker, föredrag osv. Men det ska bli spännande att ha en fast källa som har tar information ifrån på ett tag iaf. Det ser ut som att det finns en hel del att läsa igenom. Naturligtvis har man stött på en del av det du skriver om men förhoppningsvis är det mycket nytt. Återigen, grym sida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *