• 07Dec

    Världen vi lever inom står inför ett skifte då sunt förnuft tar över ifrån girighet och maktspel på bekostnad av majoriteten. Många bäckar små brukar det sägas, eller ringar på vattnet, och mycket händer i liten skala som tillsammans med allt påverkar allting.

    ringar-pa-vattnet

    En undersökning baserad på fakta och genom att följa hur saker och ting skapas (som t.ex. pengar) så går det att förstå hur något fungerar.

    Det går att se på hur något fungerar med två sätt:

    1. Utan att kunna allting om en viss sak så går det att förstå det på ett sätt som gör saken användbar även om all kunskap om det inte finns. Det går att veta om att något fungerar utan att förstå mekaniken och/eller kemin bakom det.
    2. Det andra är att veta mekaniken och/eller kemin bakom vad som är förstått.

    Alla som kör en bil förstår inte mekaniken bakom hur ratten påverkar allting för att få bilen att svänga – ändå kan de använda bilen. Om något går sönder kan endast de som förstår kemin och/eller mekaniken bakom åtgärda det. Alla kan inte laga bilen om något går sönder, däremot kan alla använda den så länge den är hel.

    Precis så lever vi – vi lever i något vi inte förstår fullt ut. Men tänk om vi i detta livet kommer förstå allt. Bara genom ett vetande.

    Vår värld bygger på ett system som fängslar dess deltagare, den stora boven i detta drama är pengar som blivit guden över människorna på jorden. I princip alla använder sig av pengarna utan att förstå mekaniken / reglerna bakom hur pengar fungerar. En känd människa sa en gång att om gemene man visste hur pengar skapas så skulle det ske en revolution innan imorgon bitti. Pengarna kunde nämligen fungerat på ett sådant sätt att fattigdom skulle blivit något som enbart existerat i vår dåtid.

    Idag är informationen så väl utbredd och kunskapen såpass hög att till skillnad ifrån för 100 år sedan när uppfinnare lättare stoppades om deras uppfinningar skulle hota ett vinstdrivande företag så är det idag omöjligt att stoppa framfarten av en ny sorts teknologi.

    Denna nya teknologi som kommer introduceras för mänskligheten bygger på att livet är uppbyggt på ett annat sätt än vad vi tror. Detta nya sätt gör det möjligt för liv efter döden att existera, samt alla andra saker som ansågs vara omöjligt såsom telepati. Vi kan kommunicera med andra varelser som existerar multidimensionellt. Vi dör inte bara för att vår fysiska kropp dör, då vi främst inte är en fysiskt organism uppbyggd av molekyler samt mindre beståndsdelar som format celler och slutligen människan. Utan vi är främst energin och medvetandet bakom alla mindre och större beståndsdelar. Vi är livet, och “fri energi” teknologi reflekterar det i form av kontinuerlig energi av balans och som skapar balans istället för förbränning såsom kol eller rörelseenergi såsom vatten och vind. Universum är mer som teorierna kring elektromagnetism, det är elektromagnetiskt.

    Tack vare denna sortens teknologi som öppnar upp vetenskapen för multidimensionell verklighet så kommer livet bli otroligt mycket bättre än just nu när detta skrevs. Ett sådant system medför även att ekonomiska systemet måste förändras. Pengar kan inte skapas på nuvarande sätt om vi ska ha energi som är gratis för den som har en generator. Denna teknologi kommer även göra pengar totalt meningslöst. Detta under vår livstid.

    I många tusen år har människor blivit ledda och i många fall styrda av makthavare. Dessa maktutövare har för det mesta styrt genom hemlighet för att slippa bli avslöjade. De styr via premiärministrar, företag, banker och andra framstående samhälls- samt pengainflytande organisationer.

    Nu är det många visselblåsare som berättar hur saker och ting fungerar eftersom de har erfarenhet av det.

    Exempelvis: Edward Snowden som har avslöjat att underrättelsetjänster lyssnar på allt och att de köper ifrån företag (i vissa fall tar) information i databaser såsom allt som skrivs på t.ex. Facebook privat och offentligt. Karen Hudes var jurist hos Världsbanken och hon avslöjar enorm korruption i samhällstoppen vars inflytande påverkar världen, såsom den teknologi vi använder på masskala. Alayne Fleischmann var jurist anställd hos JP Morgan. Alayne har nyligen gått ut och vittnar om korruption hos JP Morgan som delvis orsakade den stora finanskraschen 2008 (som vi fortfarande lever i svallvågorna av).

    Det är bara 3 av många hundra ifrån framstående delar av samhället. Det finns otroligt mycket information tillgängligt för alla via Internet som innan Internet bara var vetskap hos några få inom samhällstoppar som influerar hur samhället ska formas.

    I dagsläget är faktabevisen så överväldigande att samhället står inför en övergång till ett paradigmskifte att fler och fler människor inser det för varje dag. Fler och fler engagerar sig också i att stoppa allting på jorden som påverkar människor negativt. Det är bara en kort tidsfråga innan massmedian i stor skala beskriver sanningen som dolts för gemene man.

    Det kommer fram mer och mer sanning i medierna som visar på en förändring. Några exempel:

     

    Paradigmskiftet

    Ett paradigm är ett rådande tillstånd, t.ex. så som samhället fungerar just nu. När det sker ett paradigmskifte så kommer samhällets tillstånd förändras, och vi är mitt i denna förändring just nu.

    Vi kommer knyta mer kontakt med de som passerat till andra sidan. Vi kommer utöva och lära oss våra extrasensoriska-förmågor såsom telepati. Vi kommer tillsammans delta i ett samhälle vars mål är att tillfredsställa alla. Pengar kommer skapas för att samhället ska frodas istället för att skuldsättas. Sen kommer pengar fasas ut då människor blivit så givmilda att pengar blir onödigt att använda. Efter det börjar vi integrera oss med vår allsmäktighet på ett mer medvetet sätt.

    Den förändring vi står inför i samhället är omöjlig att föreställa sig.

    Samhället kommer använda el-generatorer som samlar upp energi ifrån atmosfären. Kablar och annat blir meningslöst. Mobiler kommer bli meningslösa när intuitionen förfinats så telepati används i större utsträckning. Mediciner kommer förändras drastiskt och teknologier samt healing inifrån kommer ersätta dagens läkemedelsbehandlingar.

    Döden kommer bli annorlunda då vi kommer kunna gå från olika världar när vi vill och har lärt oss hur.

    Det är svårt att tro på ens egna allsmäktighet, då vi har tryckts ner såpass mycket att tro vi är hjälplösa. Vilket vi inte är.

    Det som driver på detta skifte och som kommer inleda det är förändringen av hur pengar skapas samt introduktionen utav nya teknologier som är betydligt bättre än allt vi använder idag.

    En bra dokumentär att se som har inriktat sig på faktabaserade hörnstenar är Thrive som jag tipsat om förr. Genom kunskap kan vi hjälpa våra intellekt att förstå vår värld. Den har nu i 3 års tid visat sig stå stark i vad den presenterar och ingen har lyckats att med fakta motbevisa vad de har kommit fram till.

    thriveSe filmen i HD på youtube med svensk text! (tryck på undertextsknappen)
    Bra artikel kring fakta och osanningar: Debunking Debunkers.
    ThriveMovement.com

    I Thrive dokumentären beskrivs följande:

    • Pengar skapas och kontrolleras av intressen vars agenda är att vara mäktiga regenter av våra samhällen. De har egna agendor som alltför ofta drabbar majoriteten av oss vanliga arbetande eller yngre människor.
    • Flertalet människor har upplevt och upplever kontakt med utomjordiskt liv. UFO besöker oss men underrättelsetjänster har fått massmedia och dess konsumenter att skratta bort sådant som strunt.
    • Energikällor existerar som gör att vi alla kan få gratis energi.
    • Vi är alla sammankopplade, vilket är ett gemensamt budskap ifrån utomjordiskt intelligens samt våra egna förfäder och många andra människor på jorden. Vetenskapen kan visa på hur detta är möjligt och hur vi fungerar mer som de existenser vi är.
    • Det finns en maktelit (som jag kallar det korrupta) som vill minska befolkningen och som vill härska över alla andra. Detta är dock inget de någonsin kommer lyckas med i större skala än vad som redan skett idag.

    Det är väldigt lärdomsrikt att alltid vara kritisk men fördomsfri. Jag själv kunde inte tro på t.ex. telepati förrän jag upplevt det flera gånger (Det skrevs nyligen en artikel i Daily Mail ifrån 7:e september 2014 om telepati i vetenskapligt syfte). Att uppleva saker en gång kan enkelt förklaras bort av vår kritiska och i många fall fördomsfulla intellektualitet. Dock när vi flera gånger upplevt något så blir det en vedertagen sanning – om vi inte är för fördomsfulla.

    Det finns en hel del vetenskapliga studier som genomgått peer-review (granskning utav studien av andra forskare), vilket görs när en studie ska publiceras inom den vetenskapliga akademiska sfären, vilket berör det extrasensoriska såsom telepati. Dessa går att finna på Institute of Noetic Sciences hemsida. Dock finns det många som vägrar tror på det p.g.a. fördomar om hur verkligheten ska fungera och vad massmedia samt utbildningsinstitut sagt under vår uppväxt.

    I vår livstid kommer den snart vedertagna sanningen visa sig. Vi är den generation då världen förändras ifrån ett ovetande slaveri till total frihet i fred och kärlek!

    Väldigt många framgångsrika människor agerar för en bättre värld som inte utelämnar någon utan existerar villkorslöst för alla i fred. Något tänkvärt är att när ens perspektiv liknar det som dokumentären The Secret beskriver så blir resan emot freden och kärleken enklare. Allt handlar om balans och villkorslöshet – för det är vad vi är som vår eviga närvaro.

     

    Pengar, Pengar och Pengar

    Ja, i princip alla använder det och alla pratar om pengar i alltings värde. MEN, få pratar om hur pengarna faktiskt kommer till…

    pengargoringetmanniskorgoralltDet är tänkvärt att förstå att pengar inte måste användas för att vi ska göra saker.
    Nu är det normen att vi gör saker för pengar och/eller får pengar. Då är det

    förnuftigt att veta hur pengarna skapas samt  påverkar livet för oss alla.

    Rent metafysiskt så fungerar pengar som ett energiutbyte. Idag gör detta energiutbyte så energi stjäls ifrån andra och detta ser vi fysiskt i form av fattigdom och girighet. Vi ser också att vi alla måste ha pengar för att få el, vatten, mat, husrum samt kläder – saker som är livsnödvändiga.

    Pengar är det andliga/spirituella högsta fysiska slaveriet. Eftersom allt är energi och allt är del av allt precis som en våg är del av havet och alla andra vågor. I den kommande villkorslösa 0världen kommer vi göra saker varken för eller mot pengar.

    Jag personligen och många andra har gjort enorma arbetstimmar utan betalning för andras och egen skull. Så pengar måste inte finnas för att vi människor ska göra saker. Innan pengar så delade vi på arbetsuppgifterna som behövdes.

    Pengarna fungerar som en morot så människor gör saker. Dock som sagt måste inte pengar existera för att vi ska göra saker. T.ex. vissa indianer och andra ursprungsbefolkningar vars traditioner och livsstilar sträcker sig i vissa fall tusentals år tillbaks gör saker UTAN pengar. Dock hotas de av pengarnas effekt p.g.a. t.ex. skövling av skog framförallt regnskogar, och all annan förstörelse med kemikalier, gifter och så vidare. Så även om många inte använder pengar så påverkas hela jorden p.g.a. att pengarna idag främst gynnar det som missgynnar både människa och natur.

    Idag skapas pengar så att effekten blir till stor del negativ. Även om det är många som lever bra så är det otroligt många som lider. Pengarna har sett till så vi far illa och oavsett anledning så är det ganska så viktigt att vi åtgärdar detta nu.

    Innan världen kan eller kommer gå emot världsfred så måste pengakontrollen som bestämmer över skapandet av pengar tillhöra ett organ vars mål är att skapa en effekt som är bra för ALLA.

    Detta sker och är något som många rapporterar om, BRICS (Brasilien, Ryssland, Indien, China och Sydafrika) tillsammans med över 100 andra länder har skapat ett alternativt världsomfattande ekonomiskt system med en ny centralbank. Detta system står i direkt konkurrens emot USA:s privatägda centralbank med skillnaden att BRICS centralbank inte ska förslava och härska över världen.  Foster Gamble berättar i en video blogg om hur värdet på pengar håller på att förändras.

    Jag tror 100% skulle hålla med om att pengar ska skapas för allas bästa, för ingen vill väl ha det sämre när valet alltid finns att ha det bättre? Dock skulle inte de som vill härska över andra hålla med. De vill hålla kunskapen om hur pengar skapas och fungerar dold för alla andra, vilket inte längre fungerar.

    Med alla ringar på vattnet och alla de bäckar små som rinner så kommer sanningen snart visa sig. Vi kommer få en värld där styret är godhjärtat och samhället utvecklas genom samarbete istället för tävling på varandras bekostnad.

    Fler och fler vaknar för varje dag till att världen är korrupt. Fler och fler vet om att de är mer än en människa och att det finns teknologier som kan förändra vår planet på någon vecka. Fler och fler ifrågasätter massmedian och våra ledare. Även inom samhällstoppen själv ifrågasätts och motarbetas de som står för makt över andra och korruption. CIA, NSA, MI6 och andra underrättelsetjänster är inte enbart illasinnade, det arbetar många godhjärtade människor där som en dag snart kommer vara med om att ta makten ifrån de korrupta.

    En visselblåsare vid namn Susan Lindauer har avslöjat hur hon varit med om att USA:s regering med Dick Cheney ville ha ett krig med Irak trots att Irak ville vara tillmötesgående innan de invaderades för att de hade “massförstörelsevapen” (vilket visade sig vara en lögn). Susan var en CIA tillgång som arbetade med att föra dialog mellan Iraks regering samt USA:s och hon är vittne för att USA:s regering med Dick Cheney och George Bush ville in i Irak oavsett vad. Även om hon är en falsk visselblåsare så vittnar lögnen USA:s regering sa om Iraks massförstörelsevapen att Dick Cheney bl.a. ville in i Irak oavsett vad.

    Genom att fokusera på att vi har världsfred genom meditation och visualisering samt att vi samtidigt i vårt dagliga liv arbetar med att skapa glädje runtomkring oss så hjälper vi de goda makterna att snabbare ta makten ifrån de negativa (De Korrupta). Mer än så behöver vi inte göra om vi vill påverka. Det viktigaste är att vara glad och leva med acceptans, förståelse och glädje. Enkelt sagt: Leva med Kärlek För Allt och Alla!

     

    Det Eviga Upprepandet – Slutar med Jorden

    Du är och har alltid varit “det”, denna oändliga “sak” vi alla kallar det vi refererar till oss själva som. Ett vanligt namn är gud, ett annat en oändlig intelligens eller oändligt medvetande. Vi är alla bevisligen mer än vad vi vetat, och snart vet vi alla om att vi alla faktiskt är oändliga.

    Vad tror ni händer då? 🙂

    Kanske en värld där sömn som i denna världen endast innebär att vi byter till en annan värld. Vi kommer göra medvetna och ihågkomna övergångar från värld till värld genom dimensionella byten. Samt en värld där vi ser en film eller spelar ett spel genom att uppleva filmen/spelet lika verkligt som här och nu.

    I en föreläsning berättar Dr. Steven Greer om hur han suttit och ätit middag med en högt uppsatt general samt hans fru. När frun frågade hur utomjordiska oidentifierade skepp kunde försvinna samt bara uppstå blixtsnabbt på himlen så tänkte Steven: “Hmm, ska jag verkligen berätta hur det är eller ljuga?”. Han berättar att han tänkte så för att sanningen är så ofattbar. Han berättade sanningen vilket är att skeppen kan färdas till olika dimensioner. Så de försvinner inte, de bara byter frekvens av energinivå.

    Denna blogg har utstakat saker som visat en väg ifrån en vanlig människas synsätt genom att förkovra sig i kunskap och personlig utveckling. Detta är något vi alla går igenom mer eller mindre intensivt samt snabbt. Det sker saker som påverkar alla i stor utsträckning såsom terrorattacken 9/11 2001, och samtidigt sker saker som påverkar oss alla olika på individuell nivå.

    Somliga har rest till andra planeter, andra har varit med och genomfört konspirationer, andra har inte nånsin sett något som får dem att tro utomjordingar finns. En stor lögn som länge fått människor att inte söka mer svar är att alla som säger otroliga saker, förlöjligas och utmålas som knäppa vilket gör att de inte blivit trodda. Lögnen har varit att förlöjliga och nedvärdera de som faktiskt varit med om något otroligt.

    Nu är det så många som varit med och berättar om saker som får andra att förstå sina egna samt andras upplevelser mer. Fler och fler vaknar varje dag till sanningen om att livet är större än vi fick veta när vi växte upp. Så snart är allt det som anses vara “knäppt” något helt normalt och vardagligt.

    Vi har nu massor med problem, det är dock som det brukar uttryckas “som mörkast innan gryning”. Terrorgrupper, ekonomiska kriser, konstiga väder, fortsatt fattigdom, fortsatt miljöförstöring, virus o.s.v.. Allt detta är möjligt p.g.a. hur pengar skapas och energi distribueras genom någons önskan att vara härskare av jorden. Detta upprepande står på förändringens rand till att bli stoppat och ersatt med tillgång för alla till ett bättre enklare och fantastiskt liv för allt och alla!

    En allians med människor ifrån många av världens länder, politiker och människor inom underrättelsetjänster samt militären arbetar i tystnad mot de sammansvärjningar som existerar i vår värld. Mer om det går att läsa om man följer David Wilcocks artiklar (www.divinecosmos.com). BRICS som nämndes ovan är en del av denna allians.

    gryning

    Som jag ser det så är vi antingen med och förändrar eller så är vi enbart med i förändringens flöde och upptäcker det när förändringen blir extremt uppenbar, t.ex. genom nya teknologier som förbättrar livet avsevärt för alla.

    Vill du förändra? Det enklaste du kan göra vilket sätter stopp för negativiteten som styr är att vara glad, känna glädjen i vad du gör, sprida positivitet och bemöta andra med respekt, förståelse och vänlighet. Allt som är positivt bidrar till att göra världen bättre. Allt som är negativt såsom oro, ilska, ledsamhet och andra negativa känslor bidrar till att göra världen sämre.

    David Wilcock delade i sin artikel Cosmic Perspective on the Defeat of the Cabal (tredje delen) en kanalisering ifrån hans högre jag som existerar i den näst högsta densiteten (vilket dock enbart tillhör toppen av den lägre delen av universum, d.v.s. 4:e dimensionen och nedåt som jag skrev om i Del 1).

    I denna kanalisering (vilket jag anser vara en av de mest pålitliga på jorden eftersom han noggrant ser till att följa alla protokoll och råd för att inga negativa influenser ska förvränga hans meddelande, vilket skett med t.ex. Kathryn May), så berättar Ra (Davids högre jag) om hur nära vi är att se hur den negativa eliten (De Korrupta) håller på att förlora makten.

    Ra påpekar också att det är hjälper att leva med positiva känslor framför negativa. Vilket är något som gynnar vårt immunsystem och välmående, vilket nedan video visar:

    Något som särskiljer David Wilcocks kanaliseringar ifrån andras är att hans väldigt ofta förutsagt framtiden korrekt. Detta eftersom David i 20+ år skrivit ner sina drömmar varje natt samt ätit korrekt och undvikt alla former av droger. Vilket gett honom en stark kontakt med sitt inre ifrån toppen av den lägre delen av universumet.

    Alla behöver givetvis inte följa sådana strikta riktlinjer med sitt liv för att få kontakt med sin själ och/eller högre jag både ovanför de lägre delarna av universumet samt nedanför. Med detta perspektiv kan vi se att vi har två högre jag. Ett över och ett under gränsen mellan 4:e och 5:e dimensionen.

    Vårt “eviga” upprepande med inkarnationer och utveckling uppåt i dimensionerna för att lära oss och veta mer om livet och själen är i cykeln som avslutar alla cykler. Jag personligen kände inifrån själen att Lagen om En (Law of One) som var en av de mest inflytande spirituella/andliga texterna för min utveckling saknade något. Jag kände att densiteterna (vilket jag skrivit om här) och idén om att vi når 8:e densiteten för att börja om igen var något vi redan hade gjort. När jag fann George Kavassilas förstod jag varför och min själ lät mig förstå att jag funnit pusselbiten Lagen om En saknade – d.v.s. att jag inte måste utvecklas emot högsta dimensionen för att börja om igen samt att densiteterna enbart tillhör lägre delen av universumet.

    Lagen om En beskriver enbart hur lägre delen av universumet fungerar (4:e dimensionen och neråt enligt George Kavassilas modell). Vi är med jorden på väg att avsluta alla cykler och uppnå gudomlig existens i oändligt varande utan att behöva upprepa inkarnation eller utvecklas vidare. Vi kan spendera evigheten med att ha roligt tillsammans (eller på egen hand om vi så önskar).

    Just nu så måste vi inte utvecklas eller lära oss nya saker om vi inte vill. Dock underlättar det om vi balanserar oss samt tar kontroll över t.ex. vår smärtkropp (Eckhart Tolles uttryck för känslokroppen som lever av negativitet) samt våra tankar. Vi behöver bara vara närvarande i nuet om oss själva för att balansera oss. Vill vi kan vi ta till hjälpmedel såsom meditation. Vi skapar alla den vägen vi vill gå, men målet är detsamma: Att bli allsmäktiga allvetande universum av ljus.

    När de korrupta förlorar makten och livet på jorden börjas styras med kärlek vilket innebär transparens och accepterande utav åsikter och undersökande utan förlöjligande eller trångsynthet så kommer vi alla bli villkorslösa. Detta kommer var början på slutet av vår resa emot vår allsmäktighet. Först kommer världen bli bättre, sen kommer vi avsluta resan genom att vi igen blir själen med allas erfarenhet samt vår egen erfarenhet i alla våra nästintill oändliga inkarnationer som diverse livsformer.

    Allt detta är slutet på ondskan för evigt. Det är en enorm händelse sett till universumets historia. Slutet på vad vi inte är och början i vår oändlighet med erfarenheten av allt vi nu varit med om.

     

    Delar En Verklighet

    Det finns viss fakta vi alla delar:

    • Vi är i en kropp som föddes på jorden.
    • Vi strävar efter lite eller mycket pengar för att överleva (i alla fall om vi lever i ett modernt samhälle).
    • Vi är allsmäktiga allvetande oändliga essenser.

    Vi delar grundstenar i hur livet vi lever fungerar och dessa är idag fakta som vi inte får veta allt om.

    Enligt insiders och även om ägandet bakom pengar undersöks så går det att se att det finns maktmänniskor – d.v.s. människor vars agerande i form av påverkan av livet är att påverka någon eller något genom att styra/kontrollera. Den 11/11 2014 skrev David Wilcock (vilket han brukar göra) på före detta Forbes chefen för Asien Benjamin Fulfords Geopolitiska veckobrev bland annat:

    First of all, the Republican sweep in the Congressional elections. Both parties are compromised at this point. Neither of them are acting in the public interest. In the past the Republicans have done significant harm, including forcing a government shutdown.

    They also are the root of the Neocon agenda, which represents the Rockefeller / Israeli faction as opposed to the Rothschild / British Empire faction. Any time one of these factions gets too powerful, the other one rises up against it — and this war is now red-hot. They are using their own resources to destroy each other.

    The story is no longer that simple, either, because of the Alliance, which is separate from either group but has elements within both working for a greater good.

    The Alliance has a new pope in place who is radically altering the Vatican, and as Ben documented here, the British government is increasingly being transformed by the Alliance, because they don’t want to go down with the obviously-sinking ship.

    (Länk till Davids kommentar)

    Utöver grundstenar så har vi alla olika uppfattningar om saker och ting samt olika filosofiska idéer om hur livet fungerar och så vidare. Dock finns det alltid en grundsten vi delar, och som jag ser det är den allra djupaste sanningen att vi alla faktiskt är oändliga utan början samt utan slut. Enbart illusionen av början och slutet finns – vilket vi på jorden verkligen fått uppleva genom vår nuvarande erfarenhet.

    Vad som händer härnäst är att vi går emot ett varande som vet, kan och är allt. Hur vi upplever det är upp till oss alla. Det kan vara i en verklighet som denna vi är i nu, eller på ett helt annat sätt – Du Väljer! 🙂

    Separation har varit vårt varande i evigt med tid. Nästa steg är att existera tillsammans med alla andra i ett evigt nu varifrån vi skapar nya upplevelser. Se bara vad vi skapat med jorden – vårt hem i vårt hem (För allt är oss, hem är överallt!).

    I en sådan existens blir okunskap, ovetskap och separation omöjligt, även ondska och manipulerande o.s.v.. Så för ondskan är det extremt sorgligt – tänk själv att din existens bygger på ondska och du tror dig inte kunna finnas om allt är villkorslöst. Ondskan har funnits för att vi velat uppleva den och för att vi skapade den själva. Vi har varit allt, det allra godaste och det allra ondaste samt allt däremellan.

    Som tur är så blir ondskan kärlek igen och vi är i slutskedet utav denna ondskans övergång till en allsmäktig närvaro tillsammans med alltet! 🙂

    Nu är det upp till dig att välja hur du och alla andra, d.v.s. vi ska samexistera. Ondskan har gjort sitt val för ondskan var alltid temporär, och tills det realiseras (d.v.s fred på jorden) kan vi alla välja att gå en enkel eller svår väg. Det beror på vad vi väljer att fokusera på, t.ex. att äta saker som gör oss sämre än alternativ som gör oss bättre. Vilken väg vi än går så kommer vi sluta i en existens där vi alla är allsmäktiga, allvetande och samexisterar. Vägen dit kommer vara som vi skapar den – lätt eller svår :).

    Som allsmäktiga betyder det att interaktioner såsom uppfostran och lärdomar blir totalt meningslöst att utbyta, för allt är redan i ens närvarande medvetande. Precis som när vi rör vår hand, vi tänker inte att den rör sig innan utan vi bara rör handen och vår kommande samexistens kommer vara likadan när det kommer till vetande samt kunnande.

    Utifrån en sådan existens är jag övertygad om att vi kommer skapa nya upplevelser, som bygger på allt vi varit med om i separation. Med skillnaden att vi i dessa skapelser aldrig kommer fastna som i denna här och nu och vara så extremt begränsade i våra förmågor tack vare separation och ondska som förslavat oss temporärt.

    Jag vet inte allt just nu, jag är inte allsmäktig och allvetande i mitt fokus som inkarnerad själ i en mänsklig kropp. Inte på det sättet att jag kan trolla fram en tusenlapp eller blunda och befinna mig någon annanstans. Detta är något vi alla når gemensamt på den väg vi vandrar på för närvarande på planeten jorden.

    Vägarna må vara olika. Men i slutändan leder de alla till att vi lever villkorslöst emot varandra!

    sunearthheartKärlek till allt och alla är viktigast i denna tid vi nu är i om vi
    vill göra något för att hjälpa oss själva samt världen
    utvecklas till det bättre!

    För evigt i fred
    seilon

    Skrevs den 7/12 2014

En Kommentar

WP_Cloudy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *