• 09Apr

    Jag kommer ifrån en bra fungerande familj med 2 yngre syskon och har fått leva mitt liv väldigt fritt utan någon påtryckning vad jag ska tro på eller hur jag ska leva livet. Min pappa var väldigt styrd av sin pappa och båda mina föräldrar har låtit sina barn leva fritt utan någon religion eller liknande.

    Fram tills för 3år sedan har jag levt som vanligt, vilket innebär att jag jobbat 100% sedan skolan. Jag har festat på helgerna och försökt finna min plats i livet. Jag bestämde tidigt att jag inte tänker bli ett kugghjul och göra som “alla andra”. Vilket har gjort att jag gått en egen och unik väg. För 4år sedan skrev jag på www.nattstad.se ett blogginlägg där indirekt bad universum om att få veta sanningen med livet. Blogginlägget lät såhär:

    Ditt brev till världen?

    Då har man varit ute igen. Med ute menar jag festat, samlat gänget, vänner o flickvänner. Sitta ner o mysa, ett gott gäng, supa tills man blir bäng. Så efteråt så funderar man, vad gör jag, vad gör vi? Djupa tankar, men det måste finnas svar, frågan är om man någonsin får veta? Är det så att vi alla måste leta? Det finns en del osvarat, kärlek, framtid, o säkerhet? Istället kanske man skulle bara ta och släppa allt, låta det vara. Tänka att det finns ett svar, att allting kommer lösa sig. Så då kanske man skulle försöka låta bli att göra detta tänkande till en grejj. Det är mitt brev, svaren finns, men jag vet att jag förr eller senare får veta. Så jag hopps jag kan vandra fritt utan att leta. Vad tänker du på?

    Jag kursiv markerade två saker i brevet som är intressant. Idag 3 år senare har jag fått veta hur universum fungerar och efter att jag såg filmen The Secret så eskalerade mitt sökande på svaret med universum.

    The Secret handlar om att man kan få vad man vill genom att använda universum som anden i lampan. Tyvärr har de flesta (även boken och filmen) missat poängen med universum att det handlar om kärlek och att vi lever i en skola.

    The Secret handlar om Lagen om Attraktion och att vi attraherar till oss det vi fokuserar på. Positiva tankar är kraftigare än negativa så det negativa händer inte lika enkelt. Vetenskapen idag bevisar även att vi skapar vår egna verklighet. (Gregg Bradens forskning är något att kolla upp för den som vill veta mer).

    Förutom Lagen om Attraktion så finns det fler lagar, t.ex. Lagen om Karma som inte nämns i The Secret. Problemet är att om alla ska ha pengar och leva lyckliga liv så missar man poängen med vad pengar är. Pengar är idag ett verktyg som skapar negativitet då pengar skapas ifrån skuld och skuldsätter alla (företag, stater, privatpersoner). Vilket gör att de som vill ha pengar bara hjälper till att skapa misär för någon annan. Sen är det lätt att säga att “de följer inte The Secret”. Men så enkelt är det inte, för Karma handlar om balans och allting kommer utjämnas.

    Det andliga är för mig allting som har med det metafysiska att göra. Många religioner säger att de har rätt, och säger att t.ex. vetenskapen har fel. Ändå är vetenskapen baserat på något vi kan veta. Det som skiljer vetenskap och religion är att vetenskap inte har bevisat att det finns någon gud. Dock så bevisar vetenskapen att det antagligen måste finnas en skapare, för annars kan vi inte förklara allt fullt ut.

    Den moderna vetenskapen som inte är allmänt känd, såsom det Dean Radin, Gregg Braden och David Wilcock arbetar med visar att verkligheten är något mer att erbjuda, att det finns mer än vad vi kan se, höra, lukta, känna och smaka på. I Egypten så trodde man på livet efter döden och att vi hade ett sjätte sinne, ett tredje öga. Detta öga är det som kallas för tallkottskörteln och arbete såsom Rick Strassmans forskning med DMT och dess effekt på människan pekar på att vi har mer än ett liv.

    I min andliga resa har jag fått se hur allting är ett och att allting påverkar allt annat. Vi är alla skapade av Allah/Gud/Oändlig Intelligens/Skaparen/Heliga Anden och detta är vad religioner och uråldriga myter sagt. Problemet är bara att folk har svårt att samarbeta då alla vill ha rätt med sin tro. Ifrån mitt perspektiv som vuxit upp utan tro så ser jag samband emellan alla troer och vetenskapen.

    Vi lever inom en skapelse som en skapare har skapat och vi är som bibeln säger “skapade i guds avbild”. Våra hjärnor fungerar som en super avancerad dator och universum i sig verkar vara en kosmisk superdator. Vi lever alltså i ett Matrix. Vi alla är verklighetsskapande biologiska maskiner och vi alla skapar vår egna verklighet.

    I dagens samhälle skapar vi ett väldigt dåligt samhälle då vi t.ex. är slavar under pengar och banker. Detta håller dock på att ändras eftersom informationen sprids väldigt snabbt (ett tips är att kolla in www.ekonomiskreform.se).

    På kvantnivå så har alla partiklar en motsats och allting verkar vara en balans mellan två poler. Ifrån början var allting ett (Gud/osv) och sen blev det två och vi är produkten av denna dualitet.

    Alan Watts pratar om “Nothingness” och säger att “Ur Ingenting kommer ingenting”. Så med andra ord kan inte något komma ifrån inget. Vad är då inget?

    Jag tycker som Alan Watts att säga att ur inget kommer inget är felaktigt. Allting kommer ifrån inget. Inget är motsatsen till allting precis som svart är motsatsen till vitt eller negativt är motsatsen till positivt. Allting är skapat med en dualitet. Utan inget finns inte allt, och utan allt så finns inget. Det är som i österlandets läror om Tao och Ying/Yang. Utan Ying finns inte Yang och vice versa.

    Här är videon där Alan Watts pratar om “Nothingness”:

    Slutsaterna jag dragit ifrån min andliga resa

    Vi lever i en helt fantastisk skapelse som är skapad av Oändlig Intelligens. Jag tycker informationen ifrån Law of One som kanaliserats genom Carla Rueckert under 80-talet innehåller otroligt djup kunskap om hur universum fungerar. En sammanställning går att läsa här.

    Mina egna drömmar (som blivit klarare ju mer andligare jag blivit) och min intuition har visat mig att vi lever i en skola och det vi lär oss är kärlek för oss själva och andra. Det verkar som om vi tar studenten i slutet av 2012 och det är vad många profetior har nämnt är en period då tiden kommer ta slut och även att vi kommer träda in i en ny dimension även en ny gyllene tidsålder.

    Även Law of One pratar om detta datumet och att det vi kommer gå vidare till nästa dimension. Bibeln pratar om Armageddon och det finns många kristna och andra inom de stora religionerna som pratar om att vi lever i den sista tiden och de sista dagarna.

    Jag tycker det är viktigt att även om det finns ett datum satt i många profetior så är det här och nu i detta ögonblick som vi ska leva. Jag ägnar mitt liv att försöka göra världen bättre och vet att jag kommer få det bra i framtiden. Just nu vill jag att andra ska må bra och det är vad jag ägnar min tid åt. Samtidigt har jag läst många böcker för att förstå vetenskapen och hur den idag bekräftar det som religionerna säger om t.ex. att vi är skapade av en Gud. Dock är inte Gud så dömande som många religioner vill få denne att framstå som. Vi behöver inga kyrkor, vi är själva tempel, våra kroppar är ett tempel för vår själ. Vi är denna själen som har en mänsklig upplevelse, vår själ är vårt undermedvetna och när vi dör blir vi själen, så döden finns inte. Men självmord är inte lösningen då vi är här för att lära oss kärlek och inte att ta självmord.

    Angående 2012 så är Jorden i sig ett medvetande (allting är skapat ifrån medvetande, såsom energi och materia) och hon förbereder sig för nästa dimension. Enligt David Wilcocks forskning så kommer det in energi i vårt solsystem som gör att tätheten på energin som skapar materia ökar. Detta innebär att när vi nått en viss nivå så kommer vi att träda in i nästa så kallade densitet (dimension). Desto tätare energin som skapar materia är desto intelligentare blir vi och livet.

    Just nu lever vi i den tredje densiteten utav 8. Enligt Law of One lever vi inom en oktav där var 8:nde densitet är början på en ny oktav (precis som på ett piano).

    Jag tycker inte det är så konstigt att vi lyckats skapa musik och att musiken bygger på samma principer som universum gör. Vi lever i en skapelse där allt är sammankopplat och där det går att se samband mellan allt. Vi lever i en perfekt skapelse, det är bara att kolla på det gyllene snittet. Fibonacci skapade en matematisk formel som börjar såhär: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 osv där nästa tal är summan av de två tidigare talen. Dessa tal återkommer inom geometri och matematik och i t.ex. Pyramiderna i Giza. Gyllene snittet som är sammankopplade med Fibonaccitalen återfinns i naturen och även hos oss människor, t.ex. örats form bygger på gyllene snittet.

    Jag håller verkligen med Einsten när han sa att Gud var en matematiker. Allting är baserat på 0 och 1 och vi lever som sagt i en helt fantastisk skapelse. Under min andliga resa har jag lärt mig att döden inte finns och att livet är en fantastisk dröm som vi föds in i och att allting är oändligt.

    Just nu lever vi i den sista tiden innan vi får evigt liv som versen John 3:16 säger. Den versen var något som kom till mig under min andliga resa flera gånger och när jag kollade upp den insåg jag verkligen att vi kommer få evigt liv:

    Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv.

    Så håller jag verkligen med. Jesus har gett oss kraftfulla verktyg såsom kärlek och förlåtelse och vi kommer alla få evigt liv, det är vad skolan vi lever i just nu går ut på. Vi är alla “The 2nd Coming of Christ”, vi kommer inte få någon mer frälsare, vi är vår egen frälsare. Gud har gett oss universella lagar att följa och grundlagen är Fri Vilja.

    Anledningen att jag säger att vi kommer få evigt liv är för att vi är medvetna om tiden trots att den är en illusion. Vi är medvetna om igår och vår uppväxt vilket betyder att vi inte kommer glömma bort vårt liv och därmed få evigt liv. Det är bara i denna dimension/densitet som vi lever med Fri Vilja att födas utan minnen om tidigare liv. I nästa dimension kommer vi leva i total harmoni, glädje och lycka med tillgång till full kunskap om tidigare liv och universum.

    Jag är ingen religös människa, jag är som sagt uppvuxen utan religion, men jag tror på en skapare tack vare vetenskapen och jag har själv upplevt oändligheten genom min andliga resa. Jag har testat LSD, Cannabis, och Lustgas i vetenskapligt syfte som alla påverkar hjärnan och öppnar upp sinnet. På LSD märkte jag hur – precis som kvantfysiken bevisar – det finns parallella verkligheter som är precis lika verkliga som denna. På cannabis & lustgas märkte jag att man kan tag i information som man vanligtvis inte har tillgång till, såsom glömda minnen, bra idéer, insikter, samt att jag kunde lämna min kropp och besöka andra platser bortom denna världen. Carl Sagan (en väldigt känd astronom) skrev mycket om cannabis under pseudonymet Mr. X. Han berättade att man kunde få insikter om hur saker och ting fungerade sen testade han det med vetenskap och det stämde. Jag rekommenderar INTE att testa droger, då de kan ha en väldigt negativ effekt om man inte vet vad man gör (t.ex. skapa psykoser vilket är när man “tappar bort sig i kosmos”). Även alkohol, kaffe, nikotin och läkemedel ser jag som droger och jag dricker inte ens kaffe för att jag inte vill påverka min kropp i onödan. Jag vill t.ex. hålla en nära kontakt med mitt undermedvetna genom drömmar och intution. Får jag huvudvärk lägger jag mig och sover och undviker alvedon och liknande. Jag tror på kroppens kraft att heala sig själv.

    Slutligen vill jag avsluta med att säga att enligt den vetenskap som finns så är fantasi och verklighet lika verkliga. Allting är bara elektriska impulser i hjärnan. Så vi borde alla fantisera om en perfekt värld och sprida så mycket kärlek vi kan till allt och alla, så vi kan skapa en bättre värld. Vi behöver inte vänta på något datum såsom 2012, det är här och nu som räknas! Sök kärleken i ögonblicket! Det viktigaste vi kan göra är att sprida ordet om en ekonomisk reform, då pengar påverkar allt i vår värld. Utöver det söka kärlek för oss själva och andra samt leva med positivitet.

    (Det Community jag nämnt kommer öppna till sommaren och där kommer vi lättare kunna dela med oss av den oändliga kärlek som finns! Det är dags för alla kärleksfulla själar – oavsett bakgrund, ålder och kön – att samlas och hjälpas åt att skapa en bättre värld!)

    Mycket Kärlek!
    – seilon

    Skrevs den 9/4 2009

    Tags: , , , , ,

7 Kommentarer

WP_Cloudy
  • D.Dede says:

    “Allting är bara elektriska impulser i hjärnan”
    Det är svårt att inte bli uppspelt av din blogg! Får typ lugna ner mig ett par varv, att se en spegelbild av sig själv på ett helt annat sätt, är ja, väldigt…overkligt men ändå så otroligt skönt! Att man inte var själv om alla dessa tankar. You make me smile! 🙂

    Btw, vad kallas den energin som kommer in i vårt solsystem från D.W forskning?

    Peace
    / – D.Dede

  • seilon says:

    Hej Dede 🙂

    Roligt att höra, det motiverar mig att skriva mer 🙂

    D.W kallar den för aether (eter), men det är samma sorts energi som Dark Matter eller Tao eller Torsion Field som ryssarna kallar energin. Man kan säga att energin som vibrerar, som också skapar materia (materia är väldigt långsamma vibrationer, kristalliserade kan man säga), blir tätare (högre densitet). Vi rör oss in i ett område i galaxen med tätare energi vilket betyder snabbare vibration och tillslut når vi ett sådant stadie att materian uppdateras. Det är som trappsteg där vi vid ett kritiskt läge når en mycket högre nivå. Det är vad 2012 verkar handla om.

    Det som är så intressant är att vi alla skapar vår egna verklighet. Dock kommer alla omedvetna inte märka något, men det finns många som arbetar (både utanför och i vår verklighet) för ett globalt uppvaknande så vi kan skapa en perfekt verklighet med så många själar som möjligt. Alla är vi här på jorden för att lära oss förstå kärlek men tack vare fri vilja så kan vi bli väldigt vilsna vilket majoriteten idag är. Det många missar är att jorden är ett medvetande som också ska in i denna nya densitet (eller dimension trots att densitet är ett mer korrekt ord). Så de människor som inte är redo kommer omplaceras för att använda ett snällt ord, så de kan på nytt lära sig förstå kärleken. Människan är precis som Mr. Smith säger i The Matrix ett virus, en cancer, och vad gör vi människor med vår cancer?

    Dock finns det inget att frukta och de som pratar om att 2012 är hemskheter såsom jordens undergång skapar bara en otäck verklighet för sig själv och de som väljer att tro på det. Det finns inget att frukta och det som kommer hända med denna högre vibration som energin (eter som skapar all materia) får medför ett intelligentare liv på jorden där vi har mycket större förståelse för verkligheten. Vi kommer kunna göra saker vi aldrig trodde var möjliga såsom tidsresor och andra helt otroliga saker.

    Det finns en logisk struktur till hur verkligheten fungerar och varför vi är medvetna och det är detta vi lär oss idag och därför är vi medvetna.

    Desto fler personer som lär sig förstå detta och sprider det, desto enklare kommer övergången till nästa densitet att bli. 🙂

    Tack för din kommentar!
    Kärlek!
    – seilon

  • Joakim says:

    Jag är i alla fall väldigt glad att dessa tankar inte befann sig hos någon som ville hålla dem för sig själv.

  • Jim says:

    Bra skrivet som alltid =) Blir nice när communityt drar igång så man kan disskutera lite enklarare.

    Jag såg precis en film som jag skulle vilja tipsa om, The Celastine Prophecy. En ganska dålig film egentligen, inte speciellt snyggt gjord och inga vidare skådespelarinsatser. Men ämnet den behandlar är mycket intressant och är på samma våglängd som det du skriver om (more or less).

    Den handlar om en profetia som säger att vi är på väg in mot ett uppvaknande, en ny tändning inom vårt medvetande, en ny syn på världen. Allt ihop packat till en äventyrsfilm.

    Så har du inte sett den så gör det!

    /Jim

  • seilon says:

    Tack Joakim och Jim för era kommentarer!

    Jag såg The Celestine Prophecy och den var väldigt intressant. Inte så bra gjord som du sa men poängen var verkligen bra. Speciellt tanken med att vi borde ge varandra energi och det gör ni verkligen när ni kommenterar min blogg, så tusen tack.

    Jag tror verkligen att vi är påväg mot ett uppvaknande, alla mina egna erfarenheter (empiri) och mina drömmar samt intuition har visat mig det. Känns så underbart att veta om hur gudomligt kärleksfull vår skapelse är!

    Kärlek!
    – seilon

  • Stefan says:

    Det finns forskning som bevisat att människor kan påverka mätinstrument genom hur de mår. På dessa mätare, som är utsatta lite överallt på denna planet, så kunde man urskilja markanta svängningar under den 11:e september. Dessa ger också utslag när “större människor” avlider (så som politiker, artister etc.). Forskare anser att dessa mätinstrument nu bevisar att människorna hör ihop på ett oförklarat sätt vilket är väldigt intressant. De undrar nu vad som kan hända om alla människor, jorden runt, tänker precis samma tanke vid exakt samma tidpunkt. Har du någon idé om detta? Vad skulle vara möjligt respektive omöjligt?

    Fick en länk skickad till mig strax efter att Michael Jackson avlidit. Det var en länk till en blogg där blogginnehavaren uppmanade folk att tänka precis samma tanke under samma tidpunkt. Ett försök om att få Michael Jackson tillbaka till livet. Tror du att detta, rent teoretiskt sett, skulle kunna vara möjligt?

    Vill också tillägga att du skriver mycket intressanta inlägg! Det du skriver har jag själv kommit fram till de senaste månaderna, min (och din) sanning har sakta men säkert funnit mig och jag hoppas att det når fler människor!

    Sprid, sprid, sprid!

    Ha det gott!

  • seilon says:

    Om vi på jorden fokuserade på samma sak hade vi haft ett paradis om det var det vi fokuserade på. Men eftersom vi är av så blandade åsikter och har så mycket olika saker vi vill ha så är det inte möjligt.

    Det som är grejen med livet här på jorden är att vi lever i extrem dualitet. Dvs vi har det allra ondaste och det allra godaste samt allt däremellan.

    Teoretiskt skulle vi kunna få Michael tillbaks i liv, han kan komma hit och manifestera sig men har inte tillåtelse att göra det. Den fria viljan är den viktigaste lagen, den är viktigare än alla lagar en regering kan komma på. Det är tack vare den lagen som vi över huvudtaget existerar.

    När vi är klara med det vi gör på jorden just nu så kommer de som vill kunna se Michael igen. Vi är alla på väg hem till en plats där vi inte behöver leva med allt det onda, och då kommer vi kunna skapa vilken verklighet vi vill och göra vad vi vill.

    Vi är all en, och vi är alla den Oändliga Skaparen.

    Jag har aldrig trott att livet varit skapat, men nu är jag helt blown away av den tanken med tanke på vad vi skapat. Livet är skitgrymt och det kommer bli flera hundra gånger bättre när ondskan är ute ur bilden som influerande faktor.

    Ha det underbart!
    – seilon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *