• 05Jan

    Det har gått 2 år sedan jag skrev något på seilon.se (som förr var seilon.org). Anledningen är att det förra blogginlägget fortfarande är aktuellt. Alla inlägg är mer eller mindre aktuella.

    Vi är nu ännu närmare en fredlig, rättvis och välfungerande värld utan korruption och fattigdom, detta inlägg visar lite av det som pågår som bidrar till förändringen.

    Innan detta inlägget läses borde följande inlägg ha lästs då detta inlägget bygger vidare på kunskapen i dessa inlägg.


    I det senaste inlägget så berättar jag om en statskupp att få Trump vald, genomförd av en allians med människor ifrån i princip alla underrättelsetjänster, som har sett till att läcka information så människor ser korruptionen hos t.ex. Hillary Clinton. Anledningen att personer inom militären (framförallt generaler) ville ha Trump är för att Hillary är en globalist vars agenda är att skapa en fascistisk värld styrd av centraliserad makt genom pengar (centralbank), en överstat (som bestämmer över alla andra stater) och globala företag (företag som äger andra företag och skapar riktlinjer). Inget är svart eller vitt, dock har ingen president varit så öppen för konspirationer som Trump har varit. Han har dessutom gått emot massmedian och kallar många av dem för “Fake-News”.

    Många högt uppsatta har varit korrupta och chefer inom t.ex. FBI och CIA har inte tillåtit agenter att utföra arbete som stoppar den globala korrupta rörelsen med elit människor vars inflytande bidrar till en fascistisk värld. Nu finns det chefer som tillåter det, det finns nu lagar som gör så alla korrupta oavsett om de har varit presidenter kan bli åtalade

     

    En icke politiskt korrekt President

    Trump re-tweeta denna bilden (läs en massmedial artikel om det här):

    Att en President tweetar en sådan bild samt nämner vid flera tillfällen att Hillary ska buras in är ovanligt. Trump är inte PK och genom att inte vara politiskt korrekt kan han säga i stort sett vad som helst, både till för- och nackdelar.

    Det har varit mycket prat om Ryssland hit och Ryssland dit i media. Det har pratats om att Ryssland gjorde så Trump fick hjälp att bli president. Insiders och visselblåsare samt de som släpper information via QAnon (se längre ner) har vittnat om att rättegångar emot korrupta eliter kommer ske, antagligen redan i år! Ryssland har varit ett sätt att fokusera på annat och faktiskt försöka sätta dit Trump och få bort honom ifrån makten. De som skapat denna agenda är “den djupa staten”, helt enkelt de korrupta elementen inom t.ex. CIA, FBI och inom globalisternas hemliga möten och hemlighetsfulla organisationer. Trump har fått fram många saker till ytan, t.ex. att det finns en “The Deep State” och att massmedierna ljuger (vilket ofta sker).

    Om alla människor hade förstått hur korrumperad vår värld är, så hade vi redan haft förändringen. De korrupta har arbetat i skymundan och de lyckades länge och bra, men nu är deras tid över. Patrioter inom våra militärer, underrättelser och liknande har skapat ett regelmässigt lagligt sätt att förändra världen genom att framförallt arrestera alla korrumperade eliter. Genom att Trump har genomfört lagar så kan nu de goda inom militären starta globala rättegångar liknande rättegångarna efter andra världskriget. För just nu erfar vi det tredje världskriget, ett krig som utkämpas i det dolda där alla krigshändelser som når ytan bortförklaras av massmedia.

    Trump har även genomfört lagar för att stoppa världens trafficking (https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-taking-action-end-human-trafficking/) vilket inte Hillary hade gjort. Hillary hade aldrig pratat emot globalismen så som Trump gjorde inför EU:

    Här är en väldigt bra artikel på engelska som berör (i skrivande stund) kommande rättegångar: https://www.collective-evolution.com/2018/10/12/many-insiders-believe-military-tribunals-for-deep-state-will-happen-any-time-now/

    Korruptionen är enorm och har existerat i över tusentals år. Förändringen att skapa fred och en harmonisk värld påbörjades dock inte igår, och vi närmar oss slutet. Det ser omöjligt ut för de korrupta att genomföra sin “New World Order” där de kontrollerar allt och alla. De kom en lång väg, men nu har det stoppats.

    Generaler i USA har velat störta Vita Huset och avsätta presidenten som satt där eftersom han/hon ändå bara är en nickedocka till den globala korruptionen. De satsade på att få Trump vald då de visste att han kommer vara resonlig för de förändringar och lagar militären vill ha, så korruptionen kan stoppas. Att få Trump vald var sista chansen annars skulle det ha genomförts en militärkupp, vilket kan skapa oerhörda konsekvenser. Nu har de istället skapat alla rättsliga förutsättningar för att arrestera de korrupta eliterna genom lagen för att orsaka så lite tumult som möjligt.

    Vittnen har länge vittnat om enorm korruption på elitnivå!

    Många vittnen och personer som varit djupt inblandade i eliternas korruption, i form av t.ex. sexslavar och trafficking, vittnar om hur utbrett t.ex. pedofili är bland eliter och rika människor. Dr. Phil sände t.o.m. ett avsnitt om detta på massmedian, vilket går att läsa om här: https://www.thenewamerican.com/usnews/crime/item/25713-dr-phil-interview-exposes-global-elite-pedophiles. Nedan är ett klippt ifrån Dr Phils youtube kanal ifrån detta avsnittet.

    Sådant som förr var helt tabu inom massmedian har börjat synas och höras mer. Mycket tack vare insiders, visselblåsare och personer inom underrättelsen samt militären som vill få ut viss information.

    Det finns många vittnen ifrån decennier tillbaks, t.ex. Cathy O’Brien som 1995 skrev boken TRANCE Formation of America: True life story of a mind control slave.

    Ben Swann, prisbelönad journalist, som rapporterade om konstiga samband mellan eliter, influerande personer inom politiken och pedofili fick sparken men arbetar nu på egen hand. Se nedan video för avsnittet som sändes på CBS och se Bens nya kanal här: https://www.youtube.com/user/BenSwannRealityCheck.

    https://www.youtube.com/watch?v=-GZFHLAcG8A&t=11s

    Det är tack vare att fler och fler går ifrån att låta sig censureras som vi når en bättre värld. Journalister såsom Ben Swann kommer leda den kommande massmedian, då han fokuserar på fakta och objektivitet, som alla journalister ska göra. Han smutskastar inte och utesluter inte data för att det inte passar in i hans världsbild, precis så som alla borde göra

    Det kommer också fram fler och fler visselblåsare och insiders, t.ex. Ronald Bernard som jobbade högt upp i bankvärlden. Han berättar om en korruption som det skrivits om i många decennier, men han berättar ur egna erfarenheter. Här är den första intervjun som släpptes med honom: https://www.youtube.com/watch?v=VzoaxTudJks&t=208s. Han liksom många andra vittnar om en djupare stat, en makt bakom våra regeringar.

    En annat journalist, Udo Ulfkotte, avslöjade för att par år sedan att han skrivit under artiklar som han fått ifrån CIA för att t.ex. skapa opinion för ett krig eller liknande.

    UFOs har erkänts existera – Pentagon har filmat UFOs!

    Sedan mitt förra inlägg så har det även avslöjats att Pentagon har haft ett program för att undersöka “UFOs” eller UAPs som de främst kallas, Unidentifierad Aerial Phenomena.

    Det är enormt att UFO program inom Pentagon har avslöjats, eftersom regeringen i USA för ca 50 år sedan nekade dess existens och sa att inga flygande oidentifierade farkoster fanns, samt att det var ointressant att fortsätta undersöka det. Nu visar det sig att de visst har undersökt, och det har visat sig ligga någonting i det!

    Det finns tusentals vittnen och vittnesmål och många hundratals utav personer som arbetat med respekterade yrken inom t.ex. militären och säkerhetstjänsten. Dessa vittnen har vittnat om att det finns både utomjordiska avancerade rymdfarkoster men även skapade av våra militärer och företag.

    Totalt har 3 videor släppts som är offentligt erkända som äkta och ifrån Pentagon. Alla som har pratat om hemliga rymdprogram, hemlig teknologi och även de som pratat om utomjordiska besökare är nu mer trovärdiga tack vare avslöjandet att det finns teknologi som Pentagon-programmet undersökte.

    Dessutom finns det en ny dokumentär som heter Above Majestic: Implications of a Secret Space Program som tar fram otroligt många sanningar som maktmänniskor velat dölja för mänskligheten. En del av den mer maktfyllda korrupta eliten ville bara dela med sig av en liten del av den hemliga teknologin. Visselblåsare, researchers och insiders gör allt de kan för att avslöja allt! Se trailern här nedanför:


    Above Majestic går att hyra på t.ex: Amazon, Vimeo, iTunes och Microsoft. Store.

    Utöver Above Majestic finns även Unacknowledged, som går att se på Netflix just nu: https://www.netflix.com/title/80171742.

    Det har även nyligen släppts en till dokumentär som heter Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers, se trailern här: https://www.youtube.com/watch?v=MfImlLYgE94&has_verified=1. Bob Lazar är ett vittne som arbetat på insidan av de hemliga rymd programmen, och han avslöjade bland annat en regering bakom regeringen (den djupa staten).

    Vad insiders berättar och vittnar om går att sammanställa i flera volymer och det är något som måste tas på allvar. Hela vårt samhälles funktion och sätt att agera på vittnar om korruption på alla nivåer, annars hade vi framförallt inte skapat pengar genom privata banker på ALLA andras bekostnad? När vi kan skapa det till allas fördel!

    Sedan runtomkring mitten av 1900-talet så har media och public relations använts för att berätta för människor vad som är sant eller falskt. När CIA, militären och liknande kom över avancerad teknologi så hemlighetsklassades den. CIA såg till så nyheterna spred att UFOs inte var på riktigt och att de som trodde på det var idioter mer eller mindre. Det gör så ingen vågar komma fram för de ser att de som har vågat har blivit förlöjligade och mer eller mindre utstötta. Detta har dock ändrats, idag framträder fler och fler och människor ifrån alla delar av samhället kan berätta om sina upplevelser.

    Qanon – En militär operation för att sprida information till allmänheten

    Ovan nämnde jag Qanon som enligt insiders, visselblåsare och de själva är en militär operation skapad för att delge allmänheten information som inte kan ges ut på annat sätt. Anledningen är att allt är korrumperat och manipulerat så sanningen går inte att få ut i massmedian.

    Q skriver på två internet forum som heter 4-Chan och 8-Chan. QMap.pub samlar alla Qs inlägg. Där finns även en hel del förklaringar kring politiker, händelser och annat som Q nämner i inläggen som gjorts sedan oktober 2017. Här står det t.ex. vad Q är; https://qmap.pub/themes/read/66, nedan finns ett citat ifrån den sidan:

    “Q Clearance Patriot, QAnon, or simply Q is a group of patriots in Military Intelligence / NSA with access to all the information including Top Secret and Secret Restricted Data. Q serves at the pleasure of President Trump and is leading The Storm and Great Awakening worldwide. Q leverages anonymous internet boards (the chans) to divulge the biggest insider approved intel drop in the history of the world. These anonymous boards were selected as the single communication channel to spread the message because they could not be controlled or censored like other social media platforms. Q posts cryptic “crumbs” that hold the key to future events and the unraveling of corruption and evil that is everywhere.”

    Citerat ifrån: https://qmap.pub/themes/read/66

    Massmedierna har sagt att Q är en “höger extremistisk” rörelse och att det är idioti mer eller mindre. Massmedierna är uppenbarligen rädda för att människor ska börja tänka själva och göra val baserat på all information inte bara den information som massmedierna delger. Om man undersöker informationen som Q delar på Internet så är det långt ifrån vad massmedierna säger, då de inte gör objektiva skeptiska undersökningar utan istället presenterar sin agenda; att Q är bluff.

    Under hashtaggarna #TheGreatAwakening och #WWG1WGA (Where we go one we go all) sprider människor kunskap och memes med information kring fakta vi alla borde känna till rörande våra korrupta ledare. Se nedan meme som exempel.

    Memes liknande ovan sprids t.ex. Vilket är bra budskap. Att dela oss är en taktik som har använts för att styra människan, dela upp oss i höger och vänster, troende och ateist, muslim och kristen o.s.v.. Vi måste inse att vi alla kan komma överens (en gemensam grund går alltid att finna), vi måste bara få leva i ett samhälle som skapar en sådan förutsättning – vilket vi kommer få!

    Trump verkar vara insatt i Q-operationen då han bjudit in en av de främsta Q-researchers som finns på YouTube till Vita Huset. Han har även setts vinka till och peka på personer med Q-kläder när han håller tal i diverse städer. Se flera bildexempel på hur stort Q har blivit sedan oktober 2017:

    Q supporters på Trumps tal, det är numer en vanlig syn på hans framträdanden.
    Trump verkar peka på en Q-supporter vid ett av hans framträdanden (så kallade rallies). Skulle inte vara omöjligt med tanke på bilden här nedanför.
    Trump har besök utav en person (Michael William Lionel t.h.) som forskar om Q och berättar om Q i positiv anda (eller snarare objektivt vilket inte massmedian gör). Länk till hans youtube: https://www.youtube.com/channel/UCa3-BNaCeCvGSfhMuotYskg
    Tampa Bay, 31 juli när Trump håller tal. Det är som sagt fler och fler som börjar hålla upp Q skyltar eller ta på sig Q-kläder.
    De gula västarna som protesterat i främst Frankrike men även i andra Europeiska länder (ovan bilder är ifrån bl.a. Nederländerna och Frankrike) och även de har skyltar och kläder med Q. Deras protester handlar inte bara om högre skatter på bensin. Många i världen vet om att deras valda ledare inte är den reella makten, de kräver att ledarna ska leda för alla människors skull, inte för företagens och de korrupta eliternas skull!

    Q är en militär operation som har sått frön om frihet och en värld utan globalister vars mål är att härska över alla andra. Globalisterna (den korrupta kabalen) har tidigare varit mycket mer dolda, nu pratas det mycket mer öppet om deras hemliga klubbar och möten såsom Bilderberg, Trilaterala Kommissionen, Council on Foreign Relations o.s.v.. Även om Q skulle vara en bluff så hjälper det människor att vakna och arbeta emot en bättre värld! En värld där systemet vi lever inom gynnar alla, inte som idag där systemet främst gynnar de rika. Systemet är också byggt på girighet och att man måste tävla om framgång. Vi kommer istället få ett system som bygger på att alla ska ha det bra, och framgång nås genom givmildhet och utav att skapa en bättre värld för alla!

    Vad Q gör och handlar om är att förbereda människor på att världen kommer bli bättre, att de korrupta kommer arresteras. Q ger ut information som hjälper människor att se en helhet så de förstår korruptionen och kan lära det vidare. Det kommer bli en chock att få veta hur världen varit korrumperad om man inte är insatt i alla sammansvärjningar som existerar. Vi människor kommer att kunna hjälpa varandra då det finns så många som lärt sig förstå men som knappt kan prata om det – tills nu, när mer och mer information når ut.

    Det blir mer och mer uppenbart att medier ljuger, många börjar läsa alternativa medier istället som göra äkta undersökning i enlighet med due diligence. De arbetar helt enkelt med äkta skepticism (tar in all data och objektivt bildar sig en uppfattning) samt utan agenda förutom att rapportera fakta. Många har vaknat till att världen är korrupt, t.o.m. personer jag inte trodde skulle göra det (förrän massmedierna berättar sanningen) har insett att det finns korrupta eliter och globalister som förslavar människor!

    Det finns många steg att vakna upp till, det är inte bara den politiska sanningen som ska fram, även sanningen om hur livet fungerar som denna sida skrivit en hel del om. De som har skapat korruptionen känner i toppskikten till hur livet fungerar och många korrupta eliter har lierat sig med satanism. Ingen ism eller Gud är vad vi borde följa och den ultimata sanningen att nå är när man når sin egna (och alla andras) oändlighet och eviga allsmäktiga närvaro. När världen vaknar till det måste först och främst korruptionen som detta inlägget har beskrivit fått avslöjas så alla människor vet vad vi levt med och varför livet blivit som det har blivit.

    Nedan video beskriver Q och hur de hjälper till att förbättra världen. Idén är planterad, fler och fler kommer på sina egna sätt vakna och hjälpa världen bli en bättre plats för oss alla.

    https://www.youtube.com/watch?v=KVeDKuHPDK8
    Ovan video berättar på ett bra sätt vad Q är och varför Q finns.

    Q uppmuntrar de som följer deras “bread-crumbs” att undersöka själva och vara självständiga. Om det är en “galen konspiration” som massmedian vill få det till så är det en konspiration som lär människor tänka kritiskt och se saker för vad det är. Massmedia har gång på gång ertappats med att göra precis det som de anklagar andra för. Nedan bild förklarar ganska bra vad Q-rörelsen eller Qanon är och vad Q står för:

    Massmedian kallar det för en galen konspirationskult och allt möjligt för att smutskasta. Massmedian lär dock inte ut att man ska vara skeptiskt och kritisk till allt, bara allt som inte de själva skriver… Q är motsatsen då Q vill göra sina läsare självständiga och smartare.

    Uppvaknandet som skett fram tills 2019 är enormt!

    Jag har aldrig någonsin sett oss vara såhär nära att se vår värld i fred, och förhoppningsvis kan den första etappen för hela vår planets uppvaknade ske under 2019. Med den första etappen menar jag då människor genom massmedia blir informerade med sanningen om 9/11, om UFOs, om korruption bland eliter, om pengaskapande med mera börjar sändas. Kanske börjar det inte med exakt de nämnda områdena, men när sanningen istället för propaganda och agendor sänds. När reportrarna inte längre luras av korrupta maktmänniskor och redaktörer inte längre censurerar.

    För varje dag vaknar mer och mer till ännu mera sanningar och jag har aldrig sett så många vakna som det är nu! Fantastiska tider! 🙂

    Vi lever just nu i förändringen och desto mer vi är med och skapar och reflekterar hur vi vill att världen ska se ut, desto snabbare skapar vi det! Det kan tros att vi inte kan påverka, men genom att må bra, dela kunskap, sprida positivitet och bara vara den vi är, så påverkar vi livet.

    Det finns många bevis på att meditation för fred kan påverka andra att vara mer fredliga, så meditera för hur du vill att världen ska vara. Meditera och lev i harmoni. Neka dock aldrig det negativa, bemöt det med kärlek och låt det transmuteras, låt det bli kärlek. Även smärta kan lära oss saker, fördöm inte det, se allt ur kärlekens ögon. Det betyder inte att vi måste fortsätta acceptera korruption eller att leva i negativt, men vi kan inte blunda för det. Vi är alla allt och allt är kärlek, så låt det negativa få synas och höras så det kan bli kärlek och harmoni igen!

    Det var evigheter sedan vi alla skapade korruption vilket ledde in oss på resan som slutat med att vi är inkarnerade på jorden just nu. Korruptionens tid är slut, nu är det dags för evig glädje för hela universumet. Nästa blogginlägg kommer troligen när första etappen av det globala gemensamma uppvaknandet har skett, när vi har ledare som står för transparens, jämlikhet, öppenhet och suveränitet för både natur, människa och stat.

    För att vara beredd inför kommande förändringar behöver du bara agera ur kärlek för dig själv och alla andra. Det kan vara bra att ha kontanter hemma utifall bankerna stänger ner några dagar/veckor. Om det känns rätt att ha extra mat, toapapper och liknande så är det bra att ha det (ifall det blir avbrott i infrastrukturen av någon anledning). Annars följ ditt inre och var i harmoni, var kärlek och ge kärlek – till dig själv och till andra! Vi lever i ett krig, det går inte att säga exakt när det är slut ur vårt mänskliga perspektiv, men vi hjälper till att avsluta det genom att vara och vibrera kärlek. Sprid information till de som är villiga att lyssna, informera dig om du behöver och framförallt var dig själv i kärlek och glädje!

    Oavsett väg så kommer vi se en bättre värld! Allt pekar emot det även om det sker mycket mörka saker så skiner de ljusa sakerna starkare även om massmedian gör allt för att enbart visa det mörka. Kärlek har vunnit. Harmoni, fred och glädje ligger inom snar framtid, i alla fall i skrivande stund, någon kanske läser detta när vi redan har fred :D. Ha en underbar upplevelse i nuet! 🙂

    Evig Kärlek, Evig Fred, Evig Glädje
    – seilon

    Skrevs den 5/1 2019

8 Kommentarer

WP_Cloudy
  • Evigheten says:

    Hej Seilon
    Covid 19, ser ut att skapa en annan världsordning.
    Hur tolkar du detta skeende.
    Mvh Evigheten.

  • seilon says:

    Hej,

    De makter som vill ha en totalitär världsordning gör sina drag och vill med Corona göra det du säger. Samtidigt så gör bra makter och massor av människor sitt för att skapa en fredlig värld. Den fredliga världen är den som kommer infrias. Massmedia visar till största delen allt som de korrupta gör, och därmed syns inte allt som faktiskt gör det motsatta och som håller på att skapa fred.

    Fred och kärlek
    – seilon

  • Evigheten says:

    Hej Seilon
    Det som faktiskt görs för att skapa fred, dvs det som inte syns i massmedia.
    Om du kan styrka detta påstående vore det väldigt bra.Framförallt för dom som inte ser det.
    Mvh Evigheten

  • seilon says:

    Hej Evigheten,

    Det mesta i ovan blogginlägg vittnar om förändringen. Vi ser att det görs mer rättsliga åtgärder emot trafficking, de som har utsatts för trafficking och liknande på elitnivå får nu komma till tals till skillnad mot förr då dessa förlöjligades och tystades. Vilket du kan se i ovan inlägg.

    Jeffrey Epstein och Harvey Weinstein som förr var skyddade av rättsväsendet och personer högt upp i staten åkte dit, ingen är längre skyddad. Epstein åkte fast 2008 men då fick åklagaren mer eller mindre släppa honom fri med ett lätt straff för att någon högre upp sa att Epstein var en agent (CIA och/eller Mossad). 2019 så åkte han dit rejält sen begick han “självmord”.

    US Navy har släppt patent på anti-gravitations skepp samt “fri energi” (nästintill) (https://www.thedrive.com/the-war-zone/30256/scientist-behind-the-navys-ufo-patents-has-now-filed-one-for-a-compact-fusion-reactor). Detta är enormt! Och borde ha stått varje dag i massmedierna, men denna information är inte något som djupa staten vill sprida.

    Den sortens teknologi har funnits i decennier om inte närmare ett århundrade, men den djupa staten lade beslag på det för sin egen vinning skull. Dock har rätt personer fått maktpositioner. Såsom William Barr som är justitieminister i USA, han kommer troligen åtala diverse högt uppsatta personer.

    Rudy Guiliani (Trumps advokat) har i massmedia (https://www.youtube.com/watch?v=vxvoFfjn2do) avslöjat enorm korruption som Obama och Joe Biden samt hela deras administration var involverade i. Han har lämnat över alla bevis till William Barr.

    Korruptionen i världen som grundar sig i Satanism/Luciferianism infiltrerade allt och de har kontrollerat alla presidenter förutom Ronald Reagan (som sedan fogade sig in i ledet efter mordförsök), JFK och Trump. Kanske att någon annan stod utanför den djupa staten och satanismen, men Clinton, Bush, Kerry, McCain, Rumsfeld o.s.v. är alla ondskefulla människor, vilket världen kommer bli varse om när de korrupta arresterats.

    Massmedia styrs fortfarande utav de korrupta så där kommer vara sista platsen som ovan information matas ut, även om det finns sanning i massmedia så är det lögnerna vi matas med morgon, middag och kväll.

    Så, det är några stora saker.

    Andra saker är t.ex. lagar som genomförts i USA där t.ex. tidigare presidenter inte längre har immunitet. Trump har lyssnat på de inom militären som vill befria mänskligheten.

    Trafficking är också något Trump har gått stenhårt efter, vilket är en stor inkomstkälla för djupa staten.

    Men utöver allt det är det också upp till vad vi bidrar med och gör i livet. Om vi bidrar till harmoni och bra vibrationer så kommer vi skapa detta, då vi är livet och skapare.

    Evig fred och frihet!
    – seilon

  • Evigheten says:

    Du och jag i evigheten..
    2 år har gått och ….
    Perspektiv eller tid….
    Kan det vara matrix…
    Kan det vara en digital upplevelse..
    Vi hörs så länge denna digitala
    portal fungerar…
    Evigheten fortsätter…
    Har tydligen inget val…
    Ge livet en mening…
    Tycks vara meningen med livet…
    Vad det nu innebär…
    All kärlek oavsett….

  • J says:

    Intressant! Men vart går gränsen för ond och god människa? Om allt är ett, vart drar man gränsen?

  • seilon says:

    Hej! 🙂

    Tidlöshet är hur jag upplever mig. Så vad är 2 år?
    Oavsett, tid är en mätmetod för varje ögonblick och hur ögonblicken utspelat sig för att se varifrån vi är.
    Vi är organiska människor som är vad jag skrivit om på bloggen – livet själva.
    Vi är essensen som blir ALLA sina aspekter. Det betyder att alla oändliga existenser är ifrån oss och nu åter till oss. Vi har kontakt med allt som finns och vi håller på att bli detta – vilket jag beskrivit på bloggen.

    Vi är skapare. Så tid och när spelar ingen roll, vad som spelar roll är vad vi gör i nuet och vad vi bidrar till för den delade verkligheten där vi är medskapare.

    För evig fred och glädje
    – seilon

  • seilon says:

    Hej J,

    Det speglar sig i vad ens agerande leder till. Skadar man livet eller är man neutral mot livet eller bidrar man till det? När man slappnar av och känner in i sitt hjärta i sin oändliga aspekt, sitt oändliga varande, då vet man vad som är ont och gott. Sunt förnuft är något som kommer ifrån vad vi innerst inne vet. Enkelt sagt är alla goda människor så länge man inte skadar något eller någon annan än sig själv.

    Vår värld går ifrån något otroligt korrumperat till en utopisk framtid som kommer snabbare än de flesta vågar tro eller kan förstå.

    Kaoset vi går igenom är en utrensning och belysning utav den korruption som skapats i våra samhällen och sinnen. Bättre tider kommer!

    Angående att allt är ett så är det också viktigt att inse sin egna unikhet som oändligt varande. Vi har ingen början eller slut, vi är den oändliga närvaron i vår inkarnation här och nu. Det som vittnar genom ögonen, det som gör att vi kan skriva, röra händer osv, detta det är varandet du är (samt jag och alla andra och allt) och vi är oändliga bortom ljuset – så som jag beskrivit på bloggen.

    Som detta oändliga så vet vi allt och kan allt, vi behöver inte undra eller fråga. Vi behöver inte leta svar när vi kan slappna av in i oss själva och bara veta vad som är det absolut bästa att göra eller vad som är gott eller ont.

    Hoppas det ger dig lite förståelse att när väl det blir dags att dra en gräns så kan vi förstå den genom kunskapen som blir mer och mer utbredd, när sunt förnuft får makt.

    För evig fred och i glädje och kärlek
    – seilon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *