• 01Oct

    Vi lever i en ganska så komplicerad och illasinnad värld. Vi har krig, orättvisor, ångest, olika synsätt på livet, olika tankar om vad som är rätt och fel och vi lever helst med likasinnade och håller oss ifrån andra. Tack vare att vi har fördomar och olika synsätt så bryr vi oss inte om andra och blir egoistiska emot alla vi inte känner eller bryr oss om. För många så handlar livet bara om en själv och inte andra.

    Det hemska med vår värld är att så många är vilseledda, vi tror inte det är möjligt att förstå livet, vi tror inte vi kan veta allt, och framförallt så är det många som tror att vi bara har ett enda liv och att det bara är slumpen som gjort så vi finns här och nu. Som jag pratar om tidigare med Peter Russells forskning så är det medvetande som skapat materia alltså så kan det inte vara slumpen. Även om delar av vår evolution kan vara slumpmässig beroende på hur vi handlar och så vidare så är ändå allt i grund och botten baserat på intelligens och matematik.

    Hittills i denna blogg har jag beskrivit hur vi är mer än vår fysiska kropp. Vi lever i en värld just nu där vi tillsynes är separerade. Sanningen är att vi alla delar våra tankar och lever i ett kollektivt medvetande. Du som läser detta kunde haft precis de tankarna jag har, för vi delar vår tankar med varandra.

    Desto mer man är med en person eller lär känna någon, desto mer kan man nästan läsa varandras tankar och veta vad den andra ska säga innan han/hon säger det. Det som händer är att man blir mer sammankopplad med personen. Personligen har jag varit med om telepati mellan 2 kompisar och även min lillebror, varav det med min lillebror var extremt överväldigande. Vi båda satt och åt pizza och har ett trevligt samtal om livet då jag ber honom tänka på ett kort och se det i sitt huvud så ska jag se om jag kan telepatiskt få samma kort över till mig. Sagt och gjort han tänker på ett kort, och jag ser i mitt huvud ett svart kort, som är ett spader, så jag säger: “Är det svart och spader?” Han nickar, och så ser jag en 8:a men även en 7:a, men det känns som om 8:an är starkast så jag säger 8:a.

    Han tittar på mig och säger att jag har rätt men att han hade svårt att bestämma sig för om han skulle ha spader 7 eller 8, och jag såg bägge! Vi bestämmer oss för att göra det en gång till och denna gången tänker han ordentligt på ett specifikt kort. Jag väntar tills han säger att han tänker på ett och när han är klar så koncentrerar jag mig och ser det andra kortet direkt och säger färgen och numret på direkten och han blir helt paff av att det är det han tänker på och vi båda blir helt till oss genom att telepatin fungerade så bra. Efter detta så kunde vi inte koncentera oss lika bra då vi blev så överväldigande av att det funkade så bra.

    Hur kan man förklara att telepati fungerar om vi bara är biologiska maskiner utan någon sammankoppling? Det går inte, samtidigt som man inte kan förklara hur det är möjligt att lämna sin kropp och se andra platser utan att vara där med den fysiska kroppen. Det är bevis på att vi är mer än vår fysiska kropp, vilket vi är.

     

    Bilden ovan visar hur vår värld är manipulerad genom media. Vi lever med media och politiker som våra auktoriteter och vallas fram likt får. Vi vågar inte ha vår egna tro utan vänder oss dit flocken tar oss. Några få vågar säga ifrån men majoriteten är fast i massmedia och TV-världen.

    Det är inte meningen med livet att vi ska vara får som leds av en viss grupp människor. Vi är alla människor det finns ingen som är bättre eller sämre och den som säger det bör inte få styra och ställa. Alla kan bli vad man önskar att bli och en kändis, en auktoritet eller en politiker är inte bättre människa än någon annan, alla spelar vi roll. Speciellt när vi alla är sammankopplade.

    Problemet med massmedia är inte att de alltid vilsleder oss med flit, utan för att om de skulle gå ut och säga saker som jag pratar om skulle det vara otroligt kontroversiellt, vilket det jag skriver är. Men i slutändan så segrar alltid sanningen och det enda som behöver försvara sig är lögnen. Lögnen idag är att massmedia inte vågar ta upp viktiga saker som spelar roll, t.ex. Victor Zammits forkskning kring livet efter döden och hans 100 000dollars utmaning till att han skulle ha fel. Sådant borde vara första sidan nyheter men vår media fungerar inte på det sättet, de vill hålla sig inom ramen för den skapade lådvärld vi lever i. Allt utanför ramen som inte kommer ifrån högre auktoriteter vågar man inte röra eller prata om. Det positiva är att samhället blir öppnare och öppnare och saker vi inte kunde prata om för 20år sedan går att disktuera öppet idag. Så vi går mot ett bättre samhälle, trots mångas dystra syn över t.ex. de så kallade NWO(New World Order)/Illuminati och hemliga organisationer som försöker skapa sin perfekta värld, men det kommer aldrig att ske. Om du är inne på hemliga sällskap och liknande glöm inte att många frimurare har goda avsikter och det är bara få som har onda avsikter.

    Vad är meningen med livet?

    Det är den eviga frågan vi ställer oss, och en sak vet jag, meningen med livet är inte att arbeta tills vi är 65 och speciellt inte 8h om dagen 47veckor per år. Vissa av oss har haft turen att finna något de älskar att göra, men majoriteten är fast i en värld de helst hade velat fly, och det gör det med droger och resor så fort pengarna räcker till och de har sina 5 veckor semester. Vissa sparar i flera år för att göra något de drömmer om och om vi inte lever i ett modernt slaveri så vet jag inte vad vi ska kalla det.

    Hela idén med pengar och att vi inte kan stoppa klassindelningen är ett stort skämt när man förstår hur pengar skapas och hur de fungerar. Vi behöver inte ha fattigdom eller problem inom samhället om vi hade haft ett perfekt ekonomiskt system. Framförallt hade vi inte behövt ha lågkonjunkturer utan en evig högkonjunktur. Detta är dock något jag kommer ta upp i framtida bloggar.

    Livet är större än vad vi i allmänhet känner till och meningen med livet är att njuta, har roligt och lära oss förstå hur livet fungerar. Det enda målet vi egentligen har är att bli ett med universum. Livet är en evig lärdom i lycka och glädje, och ibland måste vi som här och nu bråka med det negativa och lära oss acceptera att det finns både gott och ont. Grunden i universum är fri vilja, alla har fri vilja att tro vad de vill och göra vad de vill. Tyvärr så inkräktar de flesta av oss och speciellt våra regeringar och institut på varandras fria vilja att leva i fred och frihet.

    Många tror inte på att vi har en själ, men sanningen är att själen är mer verklig än vår fysiska kropp. Kroppen vi har är bara ett färdmedel som likt en bil är utbytbar. Bortom vår fysiska kropp har vi en själ och det är denna som lär sig allt vi gör. Den kommer ihåg och vet allting vi gjort i detta livet och även i tidigare liv. Medan vi här och nu bara har minnen ifrån vårt liv vi har här och nu. Vissa av oss har en större förmåga att kunna se bortom denna världen, och det är något alla kan lära sig bara man vill.

    Allting i livet är en lärdom och våra själar hänger alla ihop på flera nivåer. Vi har en själ som är nära oss och vår fysiska kropp men ovanför denna själen så är våra själar sammankopplade. Vi är alla en och samma, vi är alla universum som upplever sig själv innifrån sig själv.

    Itzhak Bentov (1923-1979) som var en forskare, uppfinnare, mystiker och författare född i Tjeckien och senare flyttade han till Israel och slutligen till USA där han dog i en flygkrasch. Itzhak hjälpte Israel med att ta fram deras första raket till deras krig för frigörelse. Han uppfann även hjärtkatetern som kunde styras med fjärrstyrning. Utöver detta så var han väldigt intresserad av medvetande och var bland de första att utveckla det som idag kallas Holografisk Verklighet (som mitt blogginlägg om Matrix – Vår värld är en illusion snuddar vid. Videon som jag visar där berättar om hur universum är holografiskt. Vilket betyder att i varje liten del av universum så finns hela universum, allt existerar i allt).

    Itzhak visade i ett tv-sänt inslag hur vi var sammankopplade på ett bra sätt och jag visar det med nedan bild:

    Längs ner lever vi som vi gör nu, tillsynes separerade. Ovanför oss så delar vi lite av varandras själar. Jag har tagit två personer som exempel, de två i mitten. De diagonala strecken respresenterar hur mycket mer vi ser och är när vi når vår själsliga del. Som det går att de så korsar de två personerna varandras fält och är därmed mer ett med varandra. Det blåa fältet är mannens själ, det rosa är kvinnans och det lila är det som delas mellan deras själar. Ovanför vår vanliga verklighet och vår verklighet med själen så korsas själarna ännu mer och vi är ännu mer ett med varandra. Denna högre nivå är vårt högre jag, och det kan bestå av flera människor. Hela vår planet är t.ex. ett enda gemensamt medvetande. Tillslut så blir vi alla en och samma och då är vi universum och allt som finns (oändligheten). Det är dit vi strävar att nå med vår själsliga evolution.

    Se Itzhaks egna förklaring här:

    En sak vi inte vet om är att det finns massor med liv i unversum i andra solsytem och galaxer. Vi har bara inte den teknologin att resa så långt och eftersom de flesta av oss är konditionerade med massmedians syn på livet så förstår vi inte hur vi ska kunna resa så långt.

    Det sätt som universum är uppbyggt gör att allt är möjligt, det finns inga begränsningar och när vi lär oss förstå detta så kan vi göra precis vad vi vill. Vilket är något många av oss kommer lära sig i en nära framtid, och detta kommer jag skriva mer om i andra bloggar, men vi lever i otroligt spännande tider, den mest spännande tid vi kunnat tänka oss!

    Inom princip hela det moderna vetenskapssamfundet så har vi studerat universum och livet innanför en låda, och om vi inte går utanför den kan vi inte lära oss vad som finns där. David Wilcock har skrivit tre utomordentligt bra böcker som berör hur vår verklighet fungerar och är skapad. Han sammanbinder all möjlig vetenskap ifrån Einstein till kvantfysik till strängteori och skapar en ny bättre och korrekt vetenskapsmodell som kan beskriva allt som den moderna vetenskapen som vi i allmänhet känner till misslyckats med att beskriva.

    Dessa tre böcker går att finna här.

    Dessa böcker är verkligen djupgående och har samlat information ifrån världens alla hörn, ifrån Asien Afrika, Amerika, Europa, ja, som sagt hela världen. Den absolut senaste vetenskapen finns även representerad och dessa böcker är bland de som kommer vara välkända inom en snar framtid eftersom de beskriver den nya modellen för universum som förklarar hur allt fungerar! Det kan inte dagens allmäna vetenskapsmodell göra.

    [Edit 2010-08-29: 2010 eller tidigt 2011 kommer Davids nya bok som kommer att släppas genom samma marknadsföringskrafter som släppte The Power of Now av Eckhart Tolle! Den kommer vara bättre och mer uppdaterad antar jag än de tre böckerna ovan. Men de är fortfarande otroligt bra böcker!]

    David Wilock har verkligen lyckats finna relevant och viktig forskning och sammanställt allt och visat hur det hänger ihop, böckerna rekommenderas till dig som vill förstå livet på fullt ut.

    För dig som inte gillar att läsa böcker så kommer Davids film Convergence att snart spelas in och ha premiär nästa år [Edit 2010-08-29: Den kommer ut 2011 eller 2012 och manuset skrivs av James V. Hart som skrivit ContactThe Last Mimzy med flera]. Den ska visa hur världen fungerar och är planerad till en triologi. Den kommer vända saker upp och ner är förklarar saker vetenskapligt men går djupare än vad både The Secret och What the bleep do we know gör.

    Så meningen med livet är (summering)

    Att förstå att vi är mer än våra fysiska kroppar och att vi lever efter döden, och livet då kommer vara lika verkligt (om inte verkligare) än livet här och nu. Livet efter döden existerar och är en solid plats precis som här och nu. Vi är alla en och samma och lever med olika upplevelser. Vår själsliga/andliga evolution kommer leda till att vi blir ett med allt. Vilket är en resa som kommer vara kanske ett par miljoner år, så vårt liv har i princip bara börjat!

    Vi är universum som lever inom sig själv, så varenda en av oss spelar roll och även de du hatar är dig i en annan upplevelse. Alltså tjänar det ingenting till att hata dina fiender, det är bättre att älska dem och det är det enda de inte klarar av. Det finns inget att vara rädd för eftersom vi lever för alltid och just nu i dessa tider så håller vi på jorden att vakna upp till hur livet fungerar och inom en snar framtid kommer vi kunna leva i ett paradis.

    Det viktigaste att förstå är att allt är skapat ifrån medvetande, vilket betyder att våra tankar påverkar världen och verkligheten är byggd ifrån våra tankar. Genom att vara kärleksfull mot din omvärld och framförallt positiv så kommer livet bli enklare!

    Det finns mycket negativitet som har styrt jorden i flera tusen år med krig och kontroll över den stora massan, men det är dags för denna negativa kontroll att falla och istället så kommer vi leva med förståelse, kärlek och i fred och frihet. Det positiva kommer ta över och alla tidningar som i princip bara har negativa nyheter kommer snart vara ett minne blott.

    Jag kommer gå vidare med ännu mer förklaringar bakom meningen med livet och hur livet fungerar bortom vår värld i framtida blogginlägg. Fram tills dess så njut av Jimmy Cliffs reggae låt We All Are One:

    Skrevs den 1/10 2008

    Tags: , , , , , , , , ,

5 Kommentarer

WP_Cloudy
  • Mike says:

    Meningen med livet är att lära sig enligt sanningens principer.

    Se denna Dokumentär som visar när brandmännen filmat wtc 911 sprängas då brandmännen visar hur lobbyn var ursprängd med sprängämnen redan innan tornet kollapsade mm.

    http://thepiratebay.org/torrent/4276149/The.911.Chronicles.Part.One.-.Truth.Rising.(2008).NETRip.XviD-Bi

  • Helena says:

    Hej Nolies! Har du fler ställen du skriver på eller där du lägger upp mer av din kunskap/tankar om livet? Tacksam för svar. One//Helena

  • seilon says:

    Hej Helena :),

    Jag har skrivit på några forum men för tillfället så skriver jag endast här på seilon.

    Är du bra på engelska rekommenderar jag varmt divinecosmos.com även om jag inte håller med om Davids filosofi om ascension och att Lagen om En är den sanna läran (jag ser Lagen om En som del av den lägre delen av universumet som jag beskrivit i ett par inlägg). Men David har kontakt med flera insiders och hans kunskap är väldigt aktuell för tiden just nu.

    Det beror ju dock på vad du söker, och ibland vet vi ju inte vad vi söker förrän vi finner det. En person som jag kom att tänka på nu är:
    https://www.youtube.com/user/lifewithoutacentre – Jeff Foster som var otroligt deprimerad och genom det fann sig själv som den oändliga närvaro han är. Han har ett bra sätt att beskriva saker för intellektet om oändligheten och de problem vi skapar oss genom tankar.

    Ett till tips:
    https://www.youtube.com/channel/UC1KIUp4PNCyIwCPTq1hYzWQ – Teal Swan som har mycket visdom om livet och jag resonerar en hel del med henne men har inte sett mycket. Kom att tänka på hennes kanal när jag letade rätt på Jeffs, så tipsar om den också.

    George Kavassilas är ett bra komplement till Davids arbete då George pratar ur ett perspektiv bortanför Lagen om En.

    Jag kommer antagligen senare i år ha skrivit ett nytt blogginlägg och även kanske t.o.m. uppdatera alla gamla inlägg med information som inte är helt relevant. Såsom att Davids film Convergence antagligen kommer 2016 tidigast vilket jag inte skrivit i inlägget här ovanför.

    Undrar du något är det bara att skicka ett mail (finns till vänster under arkiv).

    Med respektfulla hälsningar
    seilon

  • Rolf says:

    Hej Seilon och Helena!

    Det behövs tydliga beskrivningar? Och både bloggar och forum kanske passar som utbyten?

    One/Rolf

  • seilon says:

    Hej Rolf,

    Hänger inte med på vad du exakt menar med att det behövs tydliga beskrivningar :). Utveckla gärna din tankegång.

    Vänligen
    seilon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *